Haklısın çoook haklısınnn ancak biraz eşine melek yüzlü şeytanı oynamalısın, yoksa ilerde hep kaybedersin. Baktınız adam ailesine bağlı hemen masum gelin rolüne gir. Ben böyle konularda çok hızlı düşünebiliyorum. İnanılmaz sinirli bir insanım ancak sözlümle ilgili konularda sakin olmaya çalışıyorum. Mesela ben olsam ben sizi arayınca gelin şuan müsait değiliz derdim. Yeni evli çift naparsa onu yapıyormuşsunuz gibi. Sen utanacağına o utanır telefonun başında
Ben çok zayıfım sözlümün annesi geçen de ay bu kolun ne dedi hani cıvımış gibi hem de herkesin için de. Bide görseniz bileklerim bile cocuk bileği gibi. Üstelik yıllardır yüzdüğüm için kas var kolumda hafiften. Bende döndüm gülerek sakince " bakim seninkine ayy bıngıl bıngıl" dedim. Ayy benim yaşımla senin yaşın bir mi dedi. Yapacak bişe yok artık dedimBozuldu. Ben bozulup üzülüp rezil olcağıma başkaları olsun valla umrumda bile değil. Bu hayata mutlu olmaya geldim başkalarının egolarını tatmin edip üzülmeye huzursuz olmaya değil.
bız evlenelı 25gun oldu evlendgımızden berı evlerıne 1 kere gttım o da bohça goturmeye. cok samımı olmak ıstemıyorum esım annesine yakın çalışıyor o gıdıp bır kac saat görüşüyor . hee bır de lıse 1 e gıden kardesı bız tam hatırlamıyorum bır 10 günlük evlıyız belkı o kadar da yok kardesı geldı bızde kaldı ne gerek var. esım cagırmıs güya. aılesıne bekarken bu kadar onem vermeyen adam evlenince değer bındı aılesıyle kavga edınce derdı kı bana bır evımız olsun bır sen başka bır sey ıstemem derdı sımdı degerlendı aılesı. ben bayan olmama rağmen bu kadar ana kuzusu degılım.
ben evet musaıt degılız deseydım evet gerı donceklerdı esımde zaten bılmeyecektı daha sonra annesine gttınde anlatacaktı bız sıze geldık ama esın musatı degılız dedı olcaktı bu sefer esım sen nıye oyle dedın annemler gelcektı nıye gerı cevırdın. falan yıne kavga çıkacaktı.
"Ah anneciğim, bende birlikte kutlamayı çok istiyordum hatta hazırlandım bile çağırırım diye ama X(oğlu) başbaşa kutlamak isteyince bişey diyemedim... Tabi isterseniz buyrun gelin diyeceğim ama gelmezsin sen şimdi, bilirim ben seni.."
İşlem tamamdır..
Kocanın haberi bile olmaz, anne söylerse böyle böyle oldu diye, zaten gecenin etkisinden bişey diyemez.
Şu kayınvalide-gelin olaylarında aradan sıyrılmak şart.Tabi aradan sıyrılırken adamı hoşnut edicen ki, arkanda dursun.
"Ah anneciğim, bende birlikte kutlamayı çok istiyordum hatta hazırlandım bile çağırırım diye ama X(oğlu) başbaşa kutlamak isteyince bişey diyemedim... Tabi isterseniz buyrun gelin diyeceğim ama gelmezsin sen şimdi, bilirim ben seni.."
İşlem tamamdır..
Kocanın haberi bile olmaz, anne söylerse böyle böyle oldu diye, zaten gecenin etkisinden bişey diyemez.
Şu kayınvalide-gelin olaylarında aradan sıyrılmak şart.Tabi aradan sıyrılırken adamı hoşnut edicen ki, arkanda dursun.
kızlar uzatmadan konuya gireceğim biz eşimle 25 günlük evliyiz dün eşimin doğum günüydü pazar gunlerı de çalışıyorum erken çıkıp alışveriş vs. yaptım ona sürpriz bir doğum günü hazırlamak için. aksam 7 ye kadar uğraşıp güzel romantık bır masa hazırladım pastası vs. aldım. eşim aksam geldı ben muzık falan açtım mum ışığında yemek yıyoruz. her şey çok güzel snra dans edelım dedı. dans edıyoruz telefon çaldı. kayınvalıdem ve arkadaşları selen anlamasın suprız yapıcagız esımden bahsedyr bız geliyoruz.ona bellı etme ben esımle ılk defa doğum gunu kutluyorum baş başa. daha oncelerı sevgılı olduğumuz donemler hedıyesını verırdım doğum gununu kutlardım sadece. oyle gecerdı. tabii ben sinir oldum bız daha yenı evlıyız belkı baş başa gecırmek ısteyecegım eşimle. ve saat de 10 nu gecyrdu. sonra gittim eşime annenler geliyormuş dedım sana sürpriz yapcaklarmıs dedım o zaman nıye soyledın dedı bız başladık kavgaya. ben o sinirle söyledım tabii. dedım 27 yıldan berı aılenlesın bızım ılk doğum gunumuz ne olurdu başbaşa olsaydık dedım. daha pasta falan da kesmemıstık. işte onlarla da ben oyle sandığın gıbı doğum gunu yapmadım falan dedı. o zaman aılen bu kadar onemlıyse gıdıp onlarla gecırseydın gelmeseydın dedım. ama çok uzuldum ben o kadar ugrasayıp edıyım karsılıgı bu olsun. şimdi ben haksızmıyım bu konuda
musait değiliz hatta yataktayız.bu doğum gununde ben süpriz yaptım artık seneye der kapatırsın telefonu.bak öğren bu işler böy.net yani
bak buna bayıldım süperr.....sebatiye yorumlarına hastayımmmmmmmmmm
öyle değil mi daha 1 aylık evli bile değiller onlar yatakta olmayacakta kim olacak :)))))))))))
ben kayınvalıdemle aram cok sıkı fıkı degıldır resmıyımdır oyle de olmalı dıye düşünüyorum. he bır de bıze geldıgı zaman benım cebı aramaz oğlunun cebını arar oğlum bız gelıyrz der. dun suprız yapmak ıcın benım cebı aradı ısı dusunce tabıı. ben kayınvalideme arayıpta ben suprız doğum gunu yapcgm falan demem onun dusunmesı gereklıydı. mantıklı dusunemıyor benım esım zaten yapı olarak sınırlı ben kayınvalıdemle kendım aram bozulca takısınca o ona mutlaka söyler bır sekılde yıne bu sefer aynı kavgalar olur. onun kendısını dusunup hareket etmesı gerek. oğlunun mutluluğunu ıstıyorsa yapacak.
küçücük olay nasıl büyümüş
arkadaşlar haklı selen kv den fazla bişey bekleme bazı şeyleri sen yap
yoksa mutsuzlugun devam eder
kv haklı nasıl haklı oglunun dogum gününü kutlamak istemiş normaldir (anne olunca anlarsın)onunda en dogal hakkı çok görme
sana sormadan misafir toplayıp gelmesi yanlış
senin eşine verdigin tepki yanlış eşinin annesine gitmesi ve seni ailene şikayet edecegini söylemesi vs onlarda yanlış
aslında hiçbirinizin davranışı dogru degil
dogum günlerinde sen eşinle bi gün önce kutla dogum gününün tam tarihinde ailelerle kutlarsanız sorun olmaz canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?