haksızmıyım

ben evet musaıt degılız deseydım evet gerı donceklerdı esımde zaten bılmeyecektı daha sonra annesine gttınde anlatacaktı bız sıze geldık ama esın musatı degılız dedı olcaktı bu sefer esım sen nıye oyle dedın annemler gelcektı nıye gerı cevırdın. falan yıne kavga çıkacaktı.

bız evlenelı 25gun oldu evlendgımızden berı evlerıne 1 kere gttım o da bohça goturmeye. cok samımı olmak ıstemıyorum esım annesine yakın çalışıyor o gıdıp bır kac saat görüşüyor . hee bır de lıse 1 e gıden kardesı bız tam hatırlamıyorum bır 10 günlük evlıyız belkı o kadar da yok kardesı geldı bızde kaldı ne gerek var. esım cagırmıs güya. aılesıne bekarken bu kadar onem vermeyen adam evlenince değer bındı aılesıyle kavga edınce derdı kı bana bır evımız olsun bır sen başka bır sey ıstemem derdı sımdı degerlendı aılesı. ben bayan olmama rağmen bu kadar ana kuzusu degılım.

:)
sevgiliyken eşim de annesigilin yanında çok sıkılır,bunalır ve ayrı eve çıkıcam derdi.ben de sabret kendi evimiz olacak derdim.
ama gerçekten de evlendikten sonra değişiyorlar.
evlenmeden önce ablasını,annesini babasını benim yanımda eleştiren insan artık bunu yapmıyor :)
o yüzden sen daha çabuk farketmişken durumu,ona göre davran bundan sonra..
bir de gerçekten annesine diyeceğin şeyi içinde tutup eşine patlama.o an aklından geçeni uygun dille söyle kayınvalidene.seni zamanla tanıycaklar merak etme.
daha çok yeni evlisiniz,zehir etmeyin evliliğinizi böyle

Adam karısıyla mükemmel bi gece geçirmiş olacaktı ve oh be iyiki gelmemişlerrr diyecekti içinden. Bu erkekler çok fena siz sanıo musunuz ki ailelerine düşkünler? Hiç de bile hepsi sizi mutsuz etmek için oynadıkları anneye bağlılık oyunu başka birşey değil. Beni her zaman ailesine karsı savunan laf ettirmeyen sözlüm ilerde anneeemmmmmm annemmmm diyecek annesi kıymetlenecek ama benim onun için de planlarım mevcut rahatına baksın

"Ah anneciğim, bende birlikte kutlamayı çok istiyordum hatta hazırlandım bile çağırırım diye ama X(oğlu) başbaşa kutlamak isteyince bişey diyemedim... Tabi isterseniz buyrun gelin diyeceğim ama gelmezsin sen şimdi, bilirim ben seni.."

İşlem tamamdır..
Kocanın haberi bile olmaz, anne söylerse böyle böyle oldu diye, zaten gecenin etkisinden bişey diyemez.
Şu kayınvalide-gelin olaylarında aradan sıyrılmak şart. Tabi aradan sıyrılırken adamı hoşnut edicen ki, arkanda dursun.

arkadaşa katılıyorum. başarabilirsen iyi fikir.

haklısınız dun aksam yağmur yagyrdu bır de yoldalardı yaklaşmışlardı bırden bende bır sey dıyemedım. esımden aldım sınırımı. ben araya gırmek ıstemıyorum. esım halletsın ıstıyorum ama o da çözemiyor bunu. bazı seylere hayır demeyı öğrenmem gereklı

arkadaşlar bende kayınvalideme yada görümceme önceden söylerim. Eşime sürpriz hazırladığımı falan
onlarda bldikleri için böyle bi durumla karşılaşmadık hiç. Ailesiylede 1 gün önce yada bi gün sonra kutluyoruz.
Ama benim aram eşimin ailesiyle çok iyi Allaha şükür.
bence sizde günü gelmeden önce biraz çıtlatın kaynananıza.

selen benden sana tavsiye biraz uyanık ol.hem istediğin olsun hem de kocanla aran bozulmasın.bu gidişle kocanla evliliğin yürümez...

kaynananı çok masum görmedim bende...
seninde söylediğin gibi evlendikten sonra kıymete binerler genelde...
seninde hatan var öfkene yenilmişsin...
eşinin hatasıda hemen ailesine yetiştirmeye gitmesi..
erkekler başlarına şöyle sağlam bi iş gelmeden anlamazlar evlerinin içini anlatmamayı ailelerine...
şimdi siz yeni evlisiniz fln sen tabi daha tam raconu bilmiyosun...
zamanla strateji geliştirip eşine çaktırmadan onu kontrol altında tutmayı öğreneceksin...

ben kayınvalıdemle aram cok sıkı fıkı degıldır resmıyımdır oyle de olmalı dıye düşünüyorum. he bır de bıze geldıgı zaman benım cebı aramaz oğlunun cebını arar oğlum bız gelıyrz der. dun suprız yapmak ıcın benım cebı aradı ısı dusunce tabıı. ben kayınvalideme arayıpta ben suprız doğum gunu yapcgm falan demem onun dusunmesı gereklıydı. mantıklı dusunemıyor benım esım zaten yapı olarak sınırlı ben kayınvalıdemle kendım aram bozulca takısınca o ona mutlaka söyler bır sekılde yıne bu sefer aynı kavgalar olur. onun kendısını dusunup hareket etmesı gerek. oğlunun mutluluğunu ıstıyorsa yapacak.

eşinin annesinden çok fazla şey bekliyorsun öncelikle eşinle mutlu olmak için bundan vazgeçmelisin .diğer söyleyeceğim ise zaten kadının amacı varmış onada ulaşmış ve gecenizi berbat etmiş .böyle organizasyonlarda o aramadan siz onu arayın ve eşime sürpriz yapıyorum ve başbaşa olacağız diye belirtin .evlenince hepsi kıymetli olur.bende buna benzer komplolarla çok karşılaştım ve hepsindede o kadına istediğini verdim kavga gürüldü ağlamak sabahlara kadar .siz yapmayın evliliğinize zarar vermeyin verdirtmeyin hep uyanık olmak zorundasınız sevgiler

musait değiliz hatta yataktayız.bu doğum gununde ben süpriz yaptım artık seneye der kapatırsın telefonu.bak öğren bu işler böy.net yani

bence de fevri davranmışsınız ve ona istediğini vermişsiniz. böyle durumları sinirlenmeden ayarlamak gerekiyor.
yağmurun altında eve baya yaklaşan insanları geri döndürmek hoş olmamış.
bi arkadaşın da dediği gibi müziği mumları filan olduğu gibi bırakıp biraz gergin rahatsız olmuş ifadeyle karşılasaydınız zaten anlardı. sizden olmasa bile yanındaki arkadaşlarından utanırdı.
bidahaki sefere de dışarıda kutlamayı , yemek ayarlamayı düşünüyorum filan diye laf arasında sıkıştırın bi ara.

emin ol karşı tarafın anlaması beklersen sinirden kendini yer bitirirsin ve eşinin gözünde hep gergin, sinirli, mutsuz görünürsün.

çünkü hiçbir zaman anlayışlı olmayacaklar. Allah kolaylıklar versin hepimize.

musait değiliz hatta yataktayız.bu doğum gununde ben süpriz yaptım artık seneye der kapatırsın telefonu.bak öğren bu işler böy.net yani

bak buna bayıldım süperr.....sebatiye yorumlarına hastayımmmmmmmmmm

Son düzenleme:

küçücük olay nasıl büyümüş
arkadaşlar haklı selen kv den fazla bişey bekleme bazı şeyleri sen yap
yoksa mutsuzlugun devam eder
kv haklı nasıl haklı oglunun dogum gününü kutlamak istemiş normaldir (anne olunca anlarsın)onunda en dogal hakkı çok görme
sana sormadan misafir toplayıp gelmesi yanlış
senin eşine verdigin tepki yanlış eşinin annesine gitmesi ve seni ailene şikayet edecegini söylemesi vs onlarda yanlış
aslında hiçbirinizin davranışı dogru degil
dogum günlerinde sen eşinle bi gün önce kutla dogum gününün tam tarihinde ailelerle kutlarsanız sorun olmaz canım

ama her nedense oğlunun dogum gununu kutlamalar suprizler felan evlenince olan şeyler evlenmeden akıllarına gelmiyor.baskın çıkma durumu değil de nedir?

annesinden geldı bır sey olmamış gıbı benımle konuşmaya calısyor benımde üzüntüden tansıyonum dustu evden cıkyrdm nereye gdyrsn dedı tansıyonumu olcurtcegım dedım bekle bende geliyorum dedı neyse gıttık eczaneye falan. sımdı bır sey olmamış gıbı davranması delı edıyor benı artık degerlı annecegıyle ne konuştularsa bılemıyorum. amacı benı hasta etmekmıs demek

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…