Haksızmıyım

Benim konumda ben değilim evet, şurda düzgün insanlarla düzgün bir şekilde fikir alışverişlerinde bulunmak istiyorum hakaret istemiyorum yeter artık
Kasettiğim kişi sen değilsin anlaması bu kadar mı zor bu cümleyi @homeostes hassassın anlıyorum yine de

Hic birimizede yazmamis. Bi kac yorumdan sonra haksiz oldugunu duymak koydu deseeeeeemmm, nerdeee.
Yine ayni tas yine ayni hamam.

Merak etme karsi saldiriya gecmez homeostas. Tarzi degl. Konu acar, haksiz oldugunu bi kez daha duyar, tam akillandi sanarsin yarin yine benzer konu " haksizmiyim?"
:D hmm burda bu kadar yumusak huylu neden nısanlısına boyle yahu

Burda anlatmak, dertlesmek iyi geliyor gercekten. Bence sen de anlat derdini. Arada evet çıkıyor sinir bozacak yorumlar ama çoğunlukla herkes yardimci olmak istiyor. Kimisi bunu sana kızarak kimisi yumusak davranarak kimisi de dalga gecermis gibi yaparak yapıyor.

Allah yardımcın olsun

Üzgünüm ama haksızsın homeostas :KK12:
Geçmiş konularından bi kaç tane okudum da cnm sen hayattan, evlilikten ne bekliyorsun anlayamadım..
Nişanlın sana süpriz olsun diye evinize fayans bakmaya gitmiş heyecanla sana resim göndermiş adama " defol git " demişsin :KK57:
Annesi sana hediye vs almış beğenmiyorum demişsin halbuki sevinmen lazım içinden gelerek senin için bişeyler yapmaya çalışıyor sonuçta o yaştaki bi insanın zevkiyle seninki aynı olamaz.. Senin yerinde olsam çok beğendim der bi köşeye koyardım..
Bu konun da da adam sana gerginim , canım sıkkın ne var anlayışlı olsan demiş sen yine trip atmışsın.. Halbuki kendin demişsin regl günümde trip atıyorum ağlıyorum diye.. Adam bu zamanlarını anlayışla karşılamış ama sen onun stresli zamanlarını anlayışla karşılayamamışsın..

İnan bu hayatta kimsenin istekleri dört dörtlük olmuyor elindekilerin kıymetini bil çünkü ortada gözlerini belertecek bi sorun yok :KK57:

Eğer sana gergin olduğunu söylemeseydi belki tavrında haklı olabilirdin ama adam söylemiş hem henüz nişanlısınız.Şimdi böyle şeyleri alttan almıyorsanız ilerde nasıl olacak

Banlanmaya değmez kk daki bir kaç kişi için canım :KK66: kafaları komple değiştirmeleri lazım
Bani yedim zaten. Yeni geri dondum tam su an. Ne hali varsa gorsun. Artik umrumda degil ' sayin" konu sahibi. Surda bi nebze hayati zehir etmekten vazgecer dedik ama, olmadi..

Ya ben bu basligi her gördüğümde aklima haksiz miyim diyen tatli bir cocuk videosu var ya o geliyor, elimde değil :halay:

Bende bu duruma tam boyle cevap vermek istiyorum :)

Back
X