- 9 Eylül 2015
- 3.641
- 1.322
- 63
- Konu Sahibi homesweethome3
İnş çözülmeyecek bi konu değildir ama bu konu çok basitti gerçekten ben çoktan barışmışsınızdır diye düşünmüştümÇok farklı bi konu hiç iyi değilim
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
İnş çözülmeyecek bi konu değildir ama bu konu çok basitti gerçekten ben çoktan barışmışsınızdır diye düşünmüştümÇok farklı bi konu hiç iyi değilim
Kasettiğim kişi sen değilsin anlaması bu kadar mı zor bu cümleyi @homeostes hassassın anlıyorum yine deBenim konumda ben değilim evet, şurda düzgün insanlarla düzgün bir şekilde fikir alışverişlerinde bulunmak istiyorum hakaret istemiyorum yeter artık
Mevzu çözülmedi arkadaşlar dahada çıkmaz hale geldi benim adıma yorum yapmayın yeter artık
Hic birimizede yazmamis. Bi kac yorumdan sonra haksiz oldugunu duymak koydu deseeeeeemmm, nerdeee.
Yine ayni tas yine ayni hamam.
Merak etme karsi saldiriya gecmez homeostas. Tarzi degl. Konu acar, haksiz oldugunu bi kez daha duyar, tam akillandi sanarsin yarin yine benzer konu " haksizmiyim?"
Bani yedim zaten. Yeni geri dondum tam su an. Ne hali varsa gorsun. Artik umrumda degil ' sayin" konu sahibi. Surda bi nebze hayati zehir etmekten vazgecer dedik ama, olmadi..Banlanmaya değmez kk daki bir kaç kişi için canımkafaları komple değiştirmeleri lazım