• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Haksızmıyım

Bana artık kızmaktan ziyade ilginç geliyor bu karakter yapısı. Yani homeostas gerçekten bilinçli yapmıyor bunları, o böyle bir insan. Değişmek, tutumunu düzeltmek istemedikçe hiçbirimizin lafı etkili olmayacak.

Bana asıl ilginç gelen ben birini kırdığımda, değil sevgili, ailemden biri, arkadaşımı, herhangi birini... Konunun üstüne yatmaktansa bir tarafımı yırtıyorum telafi etmek için, gönlünü almak için.
Annemi azıcık kırdığımda bile telefonda yalvar yakar olduğumu biliyorum yani. Whatsapptan şebek fotoğraflar göndermek, "beni seviyor musun" şımarıklıkları yapmak.. neler neler. Halbuki annem yani, napacak kadın evlatlıktan reddedecek değil, bir yerde barışacak affedecek yine değil mi? İçime sinmiyor birinin bana, ben haksızken kırgın kalması.

O yüzden burada sevdiği insanın, ki bu anne baba gibi eninde sonunda arasını düzelteceği birisi değil, adam "bu iş bitti" dedi mi biter, bu derece kırgın olduğunu bildiği halde hala o aramayı yapmayı kendine yediremiyor olması ilginç benim için.

Ha bunun nedeni de açıkçası adamın ta kendisi. Bu kadar zaman adam haklıyken bile arayıp dil döktüğü için artık homeostas'ta o kaybetme korkusu yok, nolursa olsun adamın aramasına alışık. O yüzden şimdi eli gitmiyor telefona.
Ben de böyleyim pfffff . Özellikle haksızsam, azıcık hatam varsa sevdiğim kişi kim olursa olsun fır dönüyorum etrafında.
Eskiden Haklıyken dimdik dururdum yalan değil. Artık o özelliğimi de yitirdim. Kıyamıyorum, kıramıyorum.

Ama sonra bazı insanların bu durumu kullandıklarını farkettim.

Memnun Değilim huyumdan :(

Back
X