- 29 Nisan 2010
- 3.714
- 3.294
- 698
- Konu Sahibi homesweethome3
Haksızsın. Nişanlının yerinde olsam bu vesileyle bir daha aramam sormam seni, ayrılırım.Bu ne be,çekilir çile değil
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Neyin durdurduğunu gerçekten bilmiyorum şuan onunla deli gibi konuşmak istiyorum ama inatmı gururmu bilmiyorum yapamam bunu
Sevgim hakkında tek bir söz dahi etmeyin,kafamda ev sorumluluğuyla ilgili binlerce düşünce varken ben bu insanla evlilik kararı aldım sevmeden evlenebilirmiyim ya
Çok teşekkür ederim beni anladığın için onlar bana sadece önyargıyla yaklaşıyolar hakaret nerde demişler görmemişlerki varsa yoksa benim yazdıklarım..Yarın kandilmiş kandil mesajı atayım diyorum yarın o vesileyle konuşuruz belkiya seni severim ..
niye kendine bunca lafı dedirtiyorsun sinir oldum ha..
kendini bu duruma neden düşürüyorsun sürekli sürekli.. rica ediyorum o çenene hakim ol biraz laf ağzından çıkmadan önce 10 kere düşün..
arayamam ne demek ya.. o aradığında nasıl arıyorsa sende aynı şekilde arayacaksın.. ille de aramam diyorsan mesaj at.. kusura bakma üstüne çok geldim ve fevri davrandım özür dilerim de nasıl olsa o arar seni.. bunu da yapamıyorsan nasıl evleneceksin? evlenince sorunlarını nasıl çözeceksin.. küserek mi? her barışma adımının ondan gelmesini bekleyerek mi?
bu gidişle çok bekleyeceksin..
kim hakaret etti diyenler geçmediğiniz dalga kalmadı hakaret nerede diyorsunuz pes..
göz ardı et seçeneği var tıklayın madem..
Çok teşekkür ederim beni anladığın için onlar bana sadece önyargıyla yaklaşıyolar hakaret nerde demişler görmemişlerki varsa yoksa benim yazdıklarım..Yarın kandilmiş kandil mesajı atayım diyorum yarın o vesileyle konuşuruz belki
Canım Kandil'i bahane olarak kullanma lütfen, hatalı olduğunu kabul ettiğin için, gönlünü almak için hemen şimdi araÇok teşekkür ederim beni anladığın için onlar bana sadece önyargıyla yaklaşıyolar hakaret nerde demişler görmemişlerki varsa yoksa benim yazdıklarım..Yarın kandilmiş kandil mesajı atayım diyorum yarın o vesileyle konuşuruz belki
Çok teşekkür ederim beni anladığın için onlar bana sadece önyargıyla yaklaşıyolar hakaret nerde demişler görmemişlerki varsa yoksa benim yazdıklarım..Yarın kandilmiş kandil mesajı atayım diyorum yarın o vesileyle konuşuruz belki
İyi de dibine kadar haksızsınız, neyin inadını neyin gururunu yapıyorsunuz şu anda?Neyin durdurduğunu gerçekten bilmiyorum şuan onunla deli gibi konuşmak istiyorum ama inatmı gururmu bilmiyorum yapamam bunu
Haksızlığın verdiği gurur denen bir şey vardır.İyi de dibine kadar haksızsınız, neyin inadını neyin gururunu yapıyorsunuz şu anda?
Nişanlım haklıda olsa haksızda olsa böyle tartışmalarda hemen arardı şimdi anlam veremediğim bi şekilde aramıyo yazmıyo
Sen hangi ülkenin prensesisin @homeostas ?Taktik değil gerçekten ama bişey beni tutuyo sanki engelliyo arayamam
Bana artık kızmaktan ziyade ilginç geliyor bu karakter yapısı. Yani homeostas gerçekten bilinçli yapmıyor bunları, o böyle bir insan. Değişmek, tutumunu düzeltmek istemedikçe hiçbirimizin lafı etkili olmayacak.Haksızlığın verdiği gurur denen bir şey vardır.
Onun inadını yapıyor
Ben bu kadar rezillik yaptım demek zor geliyor
Eşinizin bi hatası yok gibi gözüküyor. Bir göz işaretine takmayın daha kötüsü de olablrdiDün nişanlımla buluşup yemek yedik ben sempozyumdaydım oda yüksek lisans için şehir dışındaydı illa görüşmek istediğini söyledi şartları zorlayıp buluştuk sonunun böyle biteceğini bilseydim gitmezdim,neyse konuşuyoduk şu sıralar biraz canı sıkkın hem maddi olarak hemde seminer vermesi gerekiyo ona hazırlanamıyorum bitürlü kafam dolu falan diye anlatıyodu, konuşurken bana konuşması biraz değişik geldi biraz ters gibiydi,bende o an sinirlendim hayırdır ne bu gıcıklık dedim oda gözlerini belertme insan içindeyiz dedi neyse kalktık mağazaları gezmeye başladık o bişeyler söylüyodu ben yüzüne bakmadım hiçbişeye cevap vermedim elimi tutmak istedi çektim,ben gidiyorum şurdan otobüse binicem dedim saçmalama lütfen bin arabaya dedi çevreye rezil olmayalım diye bindim lütfen beni metroya otobüse biyere bırak kendim gidicem dedim hayır dedi niye somurtuyosun bikerede sen alttan al biraz gerginim nolur sanki anlayışlı olsan kötü bişey demedimki dedi,ben yine cevap vermedim evin orda biyere geldik ben konuşmak istemediğimi söyledim kalktım ve hızlıca gittim arabaya bin lütfen diye bağırdı binmedim ve gittim,dün bunlar saat 9 gibi oldu ve o zamandan beri konuşmuyoruz oda kendini haklı görüyo belkide ama bende haklı görüyorum gözlerini belertme demesi beni kırdı.