Haksızsam söyleyin kızlar

Bence haftada 1 gün temizlik yeterli, uzun süredir öyle yapıyoruz çünkü ev işi nankör.Yok yere kendimizi yıpratmaktan başka bir şey değil. Şarjlı ya da kablolu dikey süpürgen yoksa hemen al bir tane,2 günde bir onunla yaparsınız. İnce kolay bir şey olduğu için iş yapıyormuş havası olmuyor. Haftasonu da büyük makineyle eşin süpürsün,sen sil Mutfak, tuvalet,toz bölüşün,bitti gitti; ev ufaksa yardımcıya bile gerek yok :)

dolmuşsunuz siz
yoksa bu kadar çok hamile halimle hamile halimle yazmazdınız
daha 11 haftalık çünkü..

bundan sonra ne yaparsa yapsın duymayın
bırakın temizlesin oflasa da poflasa da
artı arkadaşların dediği gibi 2 gün çok kısa bir zaman
bisküvi v.s. kırıntısını gırgır gibi şeylerle de alabilirsiniz.

Ya hakkaten anlamiyorum ben niye aliyim ki o ne ise yariyor ? Calis, cocuk bak,yemek yap bu halimle yetmez mi sizce? O isten yorgun geliyorsa ben oluyorum resmen, o fuziksel gucune ragmen yoruluyorsa ben napim?? O tv izlesin ben de supureyim evi iyi tmm

bu adamın böyle olduğunu bildiğiniz halde ikinci çocuğu doğurup kendi yükünüzü katlamayı göze almışsınız.yapacak bişey yok.
Yorumunuz ilginç geldi :) Eşi oflayıp pufluyorsa çocuk yapmasın mı yani, ki daha 2 gün önce temizlikçi gelmiş eve. Aynı durumda, işleri bölüştüğüm eşim olsa o da yapmazdı.Bence sorunu dikey süpürge çözecek Gırgır kolaylığında kılı,kırıntıyı onla çeksinler 3-4 dk sürer

W
evet arkadasim cok doluyum valla...bes senedir ayni sorun...adamdaki kil fena hergun supursem yeridir valla ki gecen yil isten gelip yapiyordum ve asla bi yardim edeyimm mi demezdi, ben bulasik yikarken camasir makinasi biterdi bi ucundan tutmazdi varsa yoksa tv ve tlf. Sonra da yatakta ilgi beklerdi... ama bu yil yapamiyorum iste. Haftada iki alim kadin diyorum ama maddi olarak olmuyor yani...mesele supurulmekten de ote benim icin...sorumsuzlugu, umursamazligi, miskinligi..herseyi benden beklemesi...keske gidip kendini guclu kuvvetli bi ev hanimi alaydin diyorum hep...ufacik 50 kg biseyim ben ya kusra bakmayin cok dolmusum iyice doktum icimi..

hayır çocuğu doğurmak için eşine artık işlere yardım etmesini şart koşmuş o yüzden söyledim.ben devamlı tek başıma olsam hiçkimse bana evde yardım etmese doğurmam şahsen.çok yorucu ve bunaltıcı bi durum.

2 günle alakası yok bence, mesela bugün temizlikçi gelir eve onca misafir doluşur ya da çocuk alır her şeyi döker saçar yarına ev harabe 10 yıldır temizlenmemiş gibi olur.evi nasıl kullandığınızla ilgili temizlik.

Herşeyi sen yaparsan,güçlü kadın olursan nasılsa yapan var diyerek tabiki yardım etmez. Kocana canım kocam güçlü kocam diye naz yap gaz ver,zamanla sen demeden yapacak. Seneler önce tarafımdan denendi onaylandı

Sinirini yıpratma canına yazık...
bende sevmem bırsey ıstedıgınde boyle davranan ınsanları haklısın
toz sadece cocuga degıl sıze ve herkese zararlı
2 gunde bı yer supurmekde bence gayet normal hıc abartı degıl

en ıyısı gunde 1 saat ucretlı gelecek bı hanım bulmak
bızım burda saatlık 15-20 tl ye gelıyorlar ve 1 saatde yer supurup balkon yıkayıp yer sılıyorlar
sız bı etrafınıza sorun apartman gorevlısı varmı esı falan ?

ben haftada 1 de alamıyorum eskiden yine bikaç ayda alırdım
keşke ayda 1 alabilsem derdim :)
o yüzden siz yazarken imrendim ne güzel

boverin sizde yormayın kendinizi
bu arada benim eşimde ben mutfak toplarken makinede çamaşır biter asmak aklına gelmez
bizim de 2 çocuğumuz var
illa ben dürtcem :)

Yoldan gelmistik,bi ton camasir yikandi v.s ev goctu iki gunde. Bi de yazmistim cok killidir hic dayanmiyor temizlik..kizim da kurabiye biskuvi yemis yerlere basilmiyordu ben napim

Yok canim saatlik ya keske olsa asla agiz egmem, gunluk bulabiliyorum anca, zengin muhit bura az, uzaktan geliyorlar anca..bina gorevlisinin esinin cocugu ufak gelmiyor..

Kiz durtsem de yapmiyor, en iyi hali tmm der en son yapmaz twitterda gezmekten zaman bulamaz, cocugu uyutur ben yaparim..ben yataga ondan en az bir saar gec girerim ayni saatte uyanirz ama o ayri...bazen geldigimde uyanir iliski ister yorgunum derim surat asar donee uyur..iki gun surat yind amann yaa..ben baya dolmusum simdi farkediyorum..

Hep diyorum, erkeklerin lafına güvenip çocuk yapılmaz; 5 sene beraber yaşadığınız ve hiç ev işi yapmayan adam, sen doğur yeter ki ben temizlik de yaparım dediğinde inandınız mı hakkaten?
Bu kadar sinirle kendinizi ve bebeği yıpratmayın. Sağlıkla kucağınıza alın inşallah.

söylensede yapacak
haklı olabilirsiniz
ama artık bu tür durumlarda hakettiği şekilde tepki vermeyin çünkü size zarar kapınızı kapatın oturun odada o gelince diğer odaya geçin
o kendi kendine söylensin bu şekilde bir süre sonra alışacaktır

Inandim evet sevmez ev isini yapmaz v.s ama durust adamdir yani...siz verdi, doguma kadar yapar dedim sonra ev kredimiz bitecek ucretsz izin alicam zaten dedim ve iste sonuc ilk istek ilk kavga...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…