Haksızsam söyleyin kızlar

hayır o da iş yapacak tabiki
siz de hamılesınız ve calısıyorsunuz
benım demek ıstedıgımı yanlıs anlamıssınız
iki gün olmus gıdelı temızlıkcınız , o sizin gbı bakmadıgı için temızlık pislik olayına süpürmek ıstememıs
siz de o ara baska ıs verebılırdınız esınıze

ben mesela eşimin neyı yapıp yapmayacagını cok ıyı bılırım
o anda evı süpürmek ıstemeyecegını bılırım ona o anda baska ıs verırım benım yapmam gereken
siz de bu sekılde taktıkler uygulayabılırsınız

mesela o tv ızlerken fasulye barbunya ne varsa koyarım önune ayıklar
ben yemek yaparken , canım ya sen de makınayı bosaltır mısın derım bosaltır

temızlık yapacagımız zaman hadi sen evi süpür ben de arkandan sileyim işim cabuk bıtsın derım

bazen de en sık yaptıgım şey ;
hsonları koca bır lıse cıkarırım
ör:
nevresım değişecek
çöpler bosalacak
makına bosalıcam
makınaya camasır atılacak
ütü yapılacak
toz alınacak
balkon silinecek vs vs

burdan seç derim sana hangılerı kolay gelıyorsa o da secer
işim yarıya iner :)

siz de boyle yontemler deneyebılırsınız
mesela ben sizin yerınızde olsam bugun ıstemıo canım derse etraf pis de olsa umursamam
tmm yarın süpürürsün cnm derim
o da yarın süpürür

BEN HERSEYİ SİZ YAPIN DEMIYORUM
BEN DE ÇALIŞAN BAYANIM VE COCUGUM DA YOK

Ben sizi biraz fazla kaprisli gördüm. Belki hamileliğin verdiği birşeydir bilemiyorum. Bu kadar temizlik bağımlılığına gerek yok.ikiniz çalışan insanlarsiniz haftada bi temizlik yeter.ha gene yapımiyirsa çalışan kadınsiniz alın bi temizlikci ne kavga ne gürültü bunlar çözümü olan şeyler stresli hamilelik iyi drgil

Şart koşmak nedir ya, insanlara güven olur mu?
Bu kocan olsa bile...
Sizde harab etmeyin kendinizi, yaptığınız kadar yapın...

Cok sanslisiniz valla...ben ona bi is soylesem hep yorgundur ki...ya da tmm der ama gider baska odaya bi arkadasini arar uzunca konusur ya da dusa girer, tras olur...bana kalir yine. Yarin supurrum dese de yarin ewe dha gec gelir ve yine yarin der...haftasonu derim disari cikmak icin bahane uydurur hep...gider disarda yarim saat surecek isi iki saatte dolanir yapar sonra ayaklari agrir..evin en kucuk tek oglu..ne annesi ne ablasi hic bisey yaptirmamislar, hep sen otur pasam modunda. Hala memleketine gittigimizde annesi izin vermez firina bile gitsin. Sorun biraz derin anlayacaginiz. Evlenmeden once musterek olan hayat benim omzuma coktu..

daha önce yazan oldu mu bilmiyorum ama bırak evi bok götürsün. çok ciddiyim. mecbur paşalar gibi yapacak

daha önce yazan oldu mu bilmiyorum ama bırak evi bok götürsün. çok ciddiyim. mecbur paşalar gibi yapacak
Yapmaz..denedim iki hafta yapmadim cocuk yoktu tabi o zaman yoksa mikrop kapardi kesin..bana dedi ben piknige gidiyorum arkadaslarla sen de kalk az evi temizle nasil kadinsin...tabi o zaman da kavga etmistik...velhasil o yapniyor ben de kabullenemiyorum bu sorumsuzlugu, benim annem ev hanimi oldugu halde babam yardimci olur, oyle yetistim gordum...eger bu kaprisse evet kaprisliyim napim...( bi arkadas oyle demis de-saygi duyuyorum tabi)

siz de biraz sanki öyle alıstırmıssınız en basından
benım erkek kardesım de evın tek oğlu , ve küçüğü annem ona hiç kıyamazdı
şimdi iş güç arasında öğlen eve makınaya camasır atmaya bile gidiyor
biraz da yapı ile alakalı tabi ama
siz de herseyı yapmaya calısmayın
yetısemıyorum deyın
yemeklerı aksatın temızlıgı aksatın
hamılesınız yataga ondan geç giriyorum dıyorsunuz
herseyı yapmaya koşarsanız , eşiniiz de rahata alısır nasılsa yapan var der.

Şimdi size agrasifsiniz denmesini ben anlayamadım.
Kadının hem küçük bebeği var hem hamile hemde çoğunlukla ayakta çalışıyor.
Bi zahmet kocasida evi bi cektirsin max. Yarim saat alir. Bir de kocası yardım edecegine dair söz vermiş.
Karısına yardım etmeyecek erkek bi zahmet karısını işe yollamasın gebe haliyle.
Hee madem yolladın bi zahmet eline al süpürgeyi
Konu sahibi ben sana çok hak veriyorum. Umarım kocan bu tepkinden sonra akillanir....
Yani insan süt kedisi olsa kaplan kesilir.

yoo bence kaprisli değilsin. o halde haftada 3 yarım gün yardımcı al. evini temizler yemek yapar. paran yorusun

Ben ev işi yapmayan erkeklerden nefret ediyorum, tabi çok zengin olur her işini yardımcısı yapar o ayrı
Her anne öğretmeli erkek çocuğuna bunları

yoo bence kaprisli değilsin. o halde haftada 3 yarım gün yardımcı al. evini temizler yemek yapar. paran yorusun
Kredi oduyoruz o kadar alamam ki..kadinin haftada bir detay yaptigi disinda iki kere de biz supurge yapsak bi kere wc lavabo yikasak yetiyor ama beyfendinin yapasi yok iste...

Haksız değilsiniz ama tepkiler abartı.
Bırakın söylene söylene de olsa yapsın. Alışır zamanla.

benimkide söylenir bazen
ama ben oralı olmam
ertesi gün kuzu yapar

Amaan iki kere de sen supur diyecek bazilari biliyorum ama zaten yemekti, cocuk bakimiydi camasir v.s pilim bitiyor, dayaniksizim herhalde..yardim istemek hakkim bnce

Çocuğu eşinizin yanından usaklaştırsaydınız, bırakın afralı tafralı olsa da yapsın.ben olsam yemişim tafrasını der yaptığı işe bakardım. .bu tembel adamla ikinci çocuk yapmak büyük cesaret.
Benim eşim,kızımızın bakımı dahil her işi yapar.hafta sonu kızımıza 7-10 arası o bakar ben uyurum.kızımın şimdiye kadar en fazla 5 parça şeyini ütülemişimdir. eşim yaptı hep. Şimdi bakıcı yapıyor da kurtuldu ütüden.tüm bunlara rağmen ikinci çocuk fikri beni korkutuyor.sizde mangal gibi yürek varmış

Ya seve seve ya seve seve... Esiniz o evi supurmek zorunda, hic kusura bakmasin kadinlar evin temizlikcisi degil, o oyle gormus falan da olabilir. Ama siz de calisiyorsunuz esiniz de, bir de hamilesiniz ve yardim etme sozu vermis. İster surat assin isterse siritsin yapmali. O yuzde sarter kapatarak, toz torbasini atarak vs hata yapmissiniz. Yapacaginiz tek sey cocugunuza bagirmasini onlemek olmaliydi. Cocuk bu kirletir, bu kadar basit.

Masallah sizin esinize,hayran kaldim. Evet tam bi salagim iste ne bilim kizimiz kardessiz mi buyusun v.s dedi, soz verdi belki bu sayede alisir dedim,degisir dedim. Salaklik bende bu adama bir tane bile fazla aslinda...

Ya evet tepkimi sinirle abarttim ama en az bes kere supur dedim o da yok temiz yok yarin yok bilmem ne diyince sonra da ben yaparim dedikten sonra bagira cagira supurmeye kalkinca asla izin vermem dedim inadimdir biraz, zoruma gitti ve hakkaten yere basilmiyordu dokuntuden..ne bilim ya hassaslasmisim iyice..

Amaan iki kere de sen supur diyecek bazilari biliyorum ama zaten yemekti, cocuk bakimiydi camasir v.s pilim bitiyor, dayaniksizim herhalde..yardim istemek hakkim bnce

Hiç kimsenin öyle bir şey demeye hakkı yok. Elbette ki yardımcı olacak. İkinizin evi sonuçta. Eğer çok rahatsız olmuyorsanız bırakın yapmayın. Ne kadar dayanacak kirli bir evde bakalım?

Hiç kimsenin öyle bir şey demeye hakkı yok. Elbette ki yardımcı olacak. İkinizin evi sonuçta. Eğer çok rahatsız olmuyorsanız bırakın yapmayın. Ne kadar dayanacak kirli bir evde bakalım?
Kucuk cocuk var canim ya yazik yani pislik icinde mi yasasin yavrum, o bile diyo anne ev pis temizleyelim :) daha once cocuk yokken denedim yapmamayi iki hafta evi b.k gotrdu yapmadi haftasonu yapalim birlikte dedim o da piknige gidiyorum ne isun var yap iste benden ne bekliyorsun dedi... ne bicim kadinsin dedi..v.s kiyamet koptu yine ..
annesi ve ablalari cok caliskanlar iste onlr gibi olmami istiyo ama ben benim iste...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…