Haksızsam söyleyin kızlar

Haklısın bence. Ama tepkiniz aşırı. Yapıyormuş işte bırak soylensin surat yapsin. Kadınlar da bayila bayila yapmiyor ki. Temizlik seviyorsa yemeği o yapsın ya da çocuğa o baksın madem o da mi olmuyor?

Klasik erkek yani. Biz de esimle baslarda benzer sorunlar yasamistik, simdi canim istemezse yapmiyorum. Rahatsiz olup kendisi yapiyor. :) ha bazen de rahatsiz olmuyor ev iyice b.ka sariyor orasi ayri. O zaman da yuzumu asip kalkip basliyorum temizlige, otur bosver falan diyor esim ama yok diyorum temizlenecek. O da sag olsun kalkip yardim ediyor.. :) biraz icinden gelmeli biraz da yapa yapa alismali bence insan... Siz alistirmaya bakin bence.

Nekadar inat bir bayansiniz. Sizi haklı bulamadım hep hormonlardan oluyor bunlar. Ayrıca bebeğiniz hatırlı olsun

Yorumlar icin tsk. Tek tek cvp yazamiyorum. Evet biraz inatciyimdir, o kadar yapmam etmem dedikten sonra da ben naptim ettim yaptirtmadim, ve evet abarrttim,is stresi yogun,hormonlar yogun v.s...
Esim sadece supurme degil hicbir isi yapmak istemez,yemek,bulasik camasir,utu v.s...yani onu ben yapayim bunu o yok...bi ara yapmadim utu dedi ben de utusz giyerim.millet bna degil sana der ne bicim kari bu yind kavga...cok berbat yetismis,babasi pazardan bisey alir eve cikarmaz mesela kv de iner alir..babasi gibi cani cok kiymetli cok yorulur,bana gore de oldukca iridir yani...
Guzelce konusuyorum.tmm dio iki kere yapsa huzursuzluk cikiyor...olmayinca olmuyor yani...iste insanin evlilige bakis acisi ayni olmuyor ki...benim feminist duygularim agir basar o ise tam eski tip,ataerkil...neyse herkesin basini agrittim..tekrar tsk.

Bence hiç bir sebeb heleki evin dağınıklığı temizliğiyse konu tartışmaya hiç gerek yok tatlım.eşin yapamayabilir üzülme kuzum sen biraz hassas dönemindesin oda biraz anlayışsız kalmış olabilir de alttan al tatlm

öncelikle iki çocuklu çalışan bir kişi olarak evinizin bal dök yala olmayacağını acilen kabullenin

her hafta düzenli temizlikçi ayarlayın

yani x günü gelsin ve temizlik yapsın

hafta içi temzilemek değil de atıyorum bardak kırılır tabii süpürülür ama ondan sonrasına gerek yok

evde çocuk yalnız olmadığına göre ya bakıcısı vardır ya da gün içinde evde değildir.

bakıcısı varsa ortalığı toplasın yani kendi dağınık bırakmasın çocuk dışarıda ise zaten ev kirlenmez

canınızı sıkmayın

eşiniz bu yaştan sonra kolay kolay değişmez

ayrıca ben de dahil olmak züere çoğu kişi iki günde evin ille de süpürülecek kadar kirlenmiş olduğunu düşünmez

sakin olun bırakın kirli kalsın

huzursuz sinirli ana baba çocuğunuza tozdan daha fazla zarar verir

Ben pek haklı bulmadım sizi kusura bakmayın bürün sayfaları da okudum ama biraz relax olun sıkmayın canınızı bu kadar. On senedir süpürge yemek bırak. Bi bardak çay doldurmayı görmedim eşimden. Alıştım yapıyoz paşa paşa can sıkmaya değmez

baş ağrısı vs değil de

işte eşiniz ütü yapmayınca ütüsüz giysin

benimki yıllardır giyiyor mesela ütüsüz

zira ütülenmiş gömlek askıdan alırken altındaki kayıp düşmüş ve onu alıp tekrar askıya asmamış

emeğime saygı yoksa emek de yok

evde temizlik de yapmıyorum bayramda yardımcımız bayram temizliği yaptı bize gelmedi

haftada bir temzilik yaptım eşim rahatsız oldu ay ne çok temizlik yaptın diye bakın ben yaptım o rahatsız oldu

cidden 50-60 liraya çok rahatlıyor insan o temzilik derdindne kurtulunca

mesela yemeği ben yaparsam bulaşıklar eşimin

ama ille de sofradan kalkınca toplanacak diye şart yok

canı ne zaman isterse

bir sonraki öğün tabak çanak olsun yeter

bizim evde akşam sofrası ertesi akşama kadar da durabilir yani bir sıkıntı yok

hatalısınız, niye kapatıyorsunuz şarteli, siz kızıp aman yapma tamam diyin diye böyle yapıyor zaten.
bidahakine bırakın ağlaya zırlaya süpürsün, siz de takın kulaklığı duymayın, yüzüne de bakmayın. bir süre söylenir sonra bakar sallamıyorsunuz söylenmeyi bırakır. tamam yapma diyerek ekmeğine yağ sürmüşsünüz.

Masallah sizin esinize,hayran kaldim. Evet tam bi salagim iste ne bilim kizimiz kardessiz mi buyusun v.s dedi, soz verdi belki bu sayede alisir dedim,degisir dedim. Salaklik bende bu adama bir tane bile fazla aslinda...
Boş verin hamilesiniz bir de çocuğunuz var ve iki çocuğunuzun vemutluluğu için sakin durmaya çalışın.eşiniz verdiği sözü tutması için konuşun,ister trip atarak yapsın ister güle oynaya.nasıl yaptığı önemli değil.evde küçük çocuk varsa o ev hergün süpürülmeli.
Yapmıyor yapmaya da niyeti yok madem temizlikçi kadının geldiği gün sayısını arttırın.yarın gün gelenler oluyor ya öyle deneyin.bir zahmet parasını versin psşazade.

ertesi gün süpürülmekle birşey kaybetmezsiniz. bence hamileyken bu kadr agrasif olmayın

Erkekler bizim kadar düşünceli olamıyor maalesef
Sinirlenmenizide anlıyorum çünkü çok haklısınız
O yarın gelmez onada bir şekilde bahane bulur :)
Eşinizide kendinizide çok sıkmadan belli günler koyun biz evde iş paylaşımını beraberce oyle yapıyoruz
bu şekildede itiraz etmiyor ,günleri biliyor sıkıntı olmuyor
Onun dışında temizlikçi bayan geliyormuş zaten oda onu kapatır diye düşünüyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…