- 23 Ağustos 2016
- 291
- 177
- 18
- Konu Sahibi ThanksForever
-
Ertesi gun de bi bahane bulacak, bu ilk degil ki...o kadar cok laf etti ki artik sinirlerim zipladi iyice, ve cok tepki gosterdim. Gercekten bu sekilde yapicaksa yaptirmam yani..yorum icin de tskPardon da neden kendinizi uzuyorsunuz. Adam tafra yapsa da salter kapatmak ne toz torbasıni atmak ne bu nasıl agresif lik? Size de bebeğe de o 3 yaşında çocuğa da günah bırak ertesi gün supurulsun
Evet 5 yilin bikmisligi var...ve daha bi kac ay once soz vermis anlasmisiz..ilk talebimde sukoyuveriyor.yorum icin tsk.Sizin istediğiniz anda olmadı diye sinirlenmişsiniz gibi görünsede Belliki yılların birikimi var.. Ama gebe oldugunuzu unutmadan sakin yaşamaya çalışın.. Bırakın herşeyi kontrol etmeyi..
Valla hamile halimle gunboyu calisiyorum eve gelip cocukla ugrasiyorum,yemek yapiyor cocuga yediriyorum.. belim kiriliyor resmen...ben bu halimle evi supureyim o otursun yani bu mu evlilik bu mu paylasmak hayati bilmiyorum...bence hamile olmasam bile bu kadar yuk varken uzerimde yardimci olmali ki bebek istediginde soz vermisti beni yormayip uzmeyecegine...bos lafmis hepsi...adam ne lohusalik dinlemisti ne de gebelik dinliyor...Kendiniz üstten çekseydiniz makinaya tehlikeli bi hamilelik süreciniz yoksa.
Bu kadar agresiflik size zarar.
Bırakın işi çalışmayın madem.Valla hamile halimle gunboyu calisiyorum eve gelip cocukla ugrasiyorum,yemek yapiyor cocuga yediriyorum.. belim kiriliyor resmen...ben bu halimle evi supureyim o otursun yani bu mu evlilik bu mu paylasmak hayati bilmiyorum...bence hamile olmasam bile bu kadar yuk varken uzerimde yardimci olmali ki bebek istediginde soz vermisti beni yormayip uzmeyecegine...bos lafmis hepsi...adam ne lohusalik dinlemisti ne de gebelik dinliyor...
haftalık temızlıkcınız varsa bir iki de siz alabılırsınız.Kucuk cocuk var yerler biskuvi parcalari sac ve kil dolu ve cok tuylu esim her yer kil midem bulaniyor, haftasonunu bekleyin demissiniz de igrenc olur ya..ki o zaman da bahane bulur o trasa gider arkadasina gider v.s ..haftalik temizlikci var ama yetmiyor ki...bir iki alinmasi gerekiyor ustten ve adamin yarim saatini almiyor, iki oda bir mutfak kullandigimiz.
Evet istemiyorum supurme artik dedikce is inada bindi abarrtim evet sinirdenŞalteri indirmek, toz torbasını çöpe atmak. Az daha abartsaymışsınız.
+1Pardon da neden kendinizi uzuyorsunuz. Adam tafra yapsa da salter kapatmak ne toz torbasıni atmak ne bu nasıl agresif lik? Size de bebeğe de o 3 yaşında çocuğa da günah bırak ertesi gün supurulsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?