• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Haksızsın diyorsanız özür dileyeceğim:((

Bnm 47 günlük bir kız bebeğim var kızım olduğundan beri kaynanamlar her 2 güne bir bize geliyorlar 6 ile 9 arası ben de eşime dedim her iki güne bi sikiliyorum bari aksam oturmasına degil öğleden sonra gelip çocuğu sevip gitsinler zaten cok ağlayan bi bebeğim var bütün gun kucakta akşamları bi de oturup muhabbet etme halim istegim hic kalmıyor neyse bunlar tabi ki eski düzen devam ediyor iki güne bi aksam oturması şeklinde ama dün olan olaylar beni zıvanadan çıkardı kayınbabam çocuğu dudağından opuyor külagini yalıyor böyle bisey olabilir mi ya yalamak ne demek!!!!!ben çıldırdım tabi dedim baba yalama çocuğu kaynanam da diyor ki alışsın ya çocuk neye alışsın yalanmaya dudağından öpülmeye mi az önce eşimle dışarı çıktık alışveriş merkezine ben tabi sinirliyim o yalama sahnesi aklıma geldikçe gözlerim doluyor sinirden eşime dedim yalanmayacak dudağından öpülmeyecek bu çocuk o da dedi ki ne var sanki azıcık yaladı ben fıttırdım tabi böyle düşünüyorsan eğer ben bu konudan taviz vermem dedim onu orada bırakıp arabanın yanına gittim o da geldi arkamdan hiç konuşmadan arabaya binip eve geldik ben eve çıktım o ortalar da yok annesigile gitmiştir muhtemelen Allah aşkına siz söyleyin 46 günlük bi bebeğin dudağından öpülmesi kulağının yalanması normal mı ben mi abartıyorum abartıyorsun diyorsanız eşimi arayıp özür dileyeceğim
Kuscam vallahi terbiyesiz kulak yalamak ne demek ay cok sinirlendim mikrop Özür dileme kp adresi ver bi kuscam . Terbiyesiz kendime gelemiyorum. Eşine birsey deme kp e de sana bebegimi sevme demiyorum yalamak dudak öpmek ne demek hijyen denen birsey var büyük olsa bile bebegime bunu yapmanızı istemiyorum. Saygisizlik sanmayin bu isteğime uyun başımın üstünde yeriniz var de . Bildir haddini kırılmasina müsade etme.

Var ya dudaktan öpme kelimesini duyunca gözbebeklerim yerinden çıkacak gibi fırladı dışarı,
Arkadaşım taviz verme tabiki haklısın !!
Dudaktan öpmek Ne demek ya ! kulaktan yalamak nasıl iş,
Herşeyin bir adabı var canım o ne öyle,
Siz 47 günlük demişsiniz yapılırmı diye ister 1 günlük ister 5 yaşında farketmez yapılmaz one ya
Ben bile buradan köpürdüm yani ,eşinizin de bukadar duyarsız kalması okadar acı yani,PESS

bayan34 bayan34 eşime okutucam burayı demişsiniz ya, rica ediyorum yorumlara ne cevap verdiğini yazın. Zira eşinizin kafasını çok merak ediyorum.

ayy valla midem bulandı yazık bebeğe. sen yine sakin durmuşsun.

sübyancı pislik nasıl normal görüp hiç çekinmeden yapar iğrenç bişey bu

Back
X