• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Haksızsın diyorsanız özür dileyeceğim:((

Günah almak istemem ama inanın konunuzu okur okumaz aklıma 'pedofili' geldi. Lütfen Allah rızası için çocuğunuzu bir saniye dahi onlarla yalnız bırakmayın asla lütfen midem bulandı. Böyle dede,babanne olunmaz.ayrıca anne olduktan sonra bebeklerimiz söz konusuysa yumuşak yüzlü olamayız! Benim 1.5 yaşında kızım var her saniye gözüm üstünde burda öyle şeyler okudumki kanım dondu aman dikkat edin hatta burdaki konuyu bulup 57sayfayı tek tek okutun bakalım bir daha birini yanaştıracakmı bebeğinize ay çok sinirlendim :KK62:

Işte bu tür sevilmeler yüzünden bazi çocuklar kötü büyüyor. Kişiliklerini bile etkiliyor. Gelip görme konusunda haksizsiniz. Torun sonuçta ozluyorlar demekki.. Ama sevilme şekli iyyyy..

Benim 5.5 aylik oglum var elini bile opturmuyorum. Cocuk agzinq sokuyor dis cikaracak diye. Katiyyen izin vermeyin buna.

Parçalarım o adamı ne demek dudağından öpmek diğerini demiyorum bile sessiz kalmakta hata etmissin ben olsam anında tepki verir çocuğumu alırdım elinden.Esinden özür falan dileme lütfen neyin özrü pardon sen doğru olanı yapıyorsun ve istiyorsun bunu normallesitren esin o senden özür dilesin.Bu fitursuz insanlardan nefret ediyorum yahu dedeysen dede gibi sev nedir yani...

Bnm 47 günlük bir kız bebeğim var kızım olduğundan beri kaynanamlar her 2 güne bir bize geliyorlar 6 ile 9 arası ben de eşime dedim her iki güne bi sikiliyorum bari aksam oturmasına degil öğleden sonra gelip çocuğu sevip gitsinler zaten cok ağlayan bi bebeğim var bütün gun kucakta akşamları bi de oturup muhabbet etme halim istegim hic kalmıyor neyse bunlar tabi ki eski düzen devam ediyor iki güne bi aksam oturması şeklinde ama dün olan olaylar beni zıvanadan çıkardı kayınbabam çocuğu dudağından opuyor külagini yalıyor böyle bisey olabilir mi ya yalamak ne demek!!!!!ben çıldırdım tabi dedim baba yalama çocuğu kaynanam da diyor ki alışsın ya çocuk neye alışsın yalanmaya dudağından öpülmeye mi az önce eşimle dışarı çıktık alışveriş merkezine ben tabi sinirliyim o yalama sahnesi aklıma geldikçe gözlerim doluyor sinirden eşime dedim yalanmayacak dudağından öpülmeyecek bu çocuk o da dedi ki ne var sanki azıcık yaladı ben fıttırdım tabi böyle düşünüyorsan eğer ben bu konudan taviz vermem dedim onu orada bırakıp arabanın yanına gittim o da geldi arkamdan hiç konuşmadan arabaya binip eve geldik ben eve çıktım o ortalar da yok annesigile gitmiştir muhtemelen Allah aşkına siz söyleyin 46 günlük bi bebeğin dudağından öpülmesi kulağının yalanması normal mı ben mi abartıyorum abartıyorsun diyorsanız eşimi arayıp özür dileyeceğim
bencede kesinlikle haklısın
yeni doğan bebeği biz yanağından bile öpmeyiz kolay kolay,ellerini severiz mesela hasta falan olmasın diye..bu bırde ağzından öpmek ne yaa?ayrıca edeben de hiç hoş değil bence..neye alışacakmış bebek Allah aşkına hoş bi durum mu var ortada?
bence eşinizle sakince konuşun.şimdi o kendi anne-babası olduğu için direk sana hak verdimde diyemiyordur.o yuzden bişey olmaz falan demiştir.sakince konuştuğunuzda anlayacağını düşünüyorum.:KK66:

Konunu okuyunca cok kotu hissettim , olur mu oyle sey yaa!!! Esine guzel dille anlat, anlayacaktir. Sen tepki verince o da ailesini korumus anlasilan. Ama buna dur demen lazim.kulak yalamak, dudak opmek fln nedir yaaa, benim babam asla opmez sadece kucagina alir, omzuna da temiz bez koyar ki mikrop kapmasin.

Benim de akrabalar bebegimi kucagina aliyor, icim gidiyor. Basta tepkimi de koyamadim, cok pismanim. Ben de senin gibi yumusak yuzluyum, anneme soyleniyorum anca. Kucaklamak neyse de senin muhakkak bir sey yapman lazim.

Ne özürü yahu ne özürü? Nasıl rahat bir aile. Dudaktan anneler bile bebeklerini çocuklarını öpmesin diyorlar. Üstüne yalamak nedir. Parçalarım o adamı. Eş anne baba kimseyi görmez gözüm. Ki ben anne bile değilim şu an ne kadar sinirlendim. Siz annesiniz. Bebeğinizi koruyun. Gerekirse eşinizden bile!

Bnm 47 günlük bir kız bebeğim var kızım olduğundan beri kaynanamlar her 2 güne bir bize geliyorlar 6 ile 9 arası ben de eşime dedim her iki güne bi sikiliyorum bari aksam oturmasına degil öğleden sonra gelip çocuğu sevip gitsinler zaten cok ağlayan bi bebeğim var bütün gun kucakta akşamları bi de oturup muhabbet etme halim istegim hic kalmıyor neyse bunlar tabi ki eski düzen devam ediyor iki güne bi aksam oturması şeklinde ama dün olan olaylar beni zıvanadan çıkardı kayınbabam çocuğu dudağından opuyor külagini yalıyor böyle bisey olabilir mi ya yalamak ne demek!!!!!ben çıldırdım tabi dedim baba yalama çocuğu kaynanam da diyor ki alışsın ya çocuk neye alışsın yalanmaya dudağından öpülmeye mi az önce eşimle dışarı çıktık alışveriş merkezine ben tabi sinirliyim o yalama sahnesi aklıma geldikçe gözlerim doluyor sinirden eşime dedim yalanmayacak dudağından öpülmeyecek bu çocuk o da dedi ki ne var sanki azıcık yaladı ben fıttırdım tabi böyle düşünüyorsan eğer ben bu konudan taviz vermem dedim onu orada bırakıp arabanın yanına gittim o da geldi arkamdan hiç konuşmadan arabaya binip eve geldik ben eve çıktım o ortalar da yok annesigile gitmiştir muhtemelen Allah aşkına siz söyleyin 46 günlük bi bebeğin dudağından öpülmesi kulağının yalanması normal mı ben mi abartıyorum abartıyorsun diyorsanız eşimi arayıp özür dileyeceğim

haklısın
özür falan dileme
sapıtmışlar iyice.
dudaktan öpülmesi ne yalanması ne ya

ıyhhh benim bile midem bulandı gozumde birden canlanınca.. kayınpeder niye yapar ki boyle bisey..
normal yanaktan opsun. o ne oyle şok lardayım hala.. bence sert dille uyar kayınpederini. yoksa bu boyle devam eder.. sora ilerde senin bebiş normal bişey sanar sürekli dedesi operse boyle Allah korusuuun

Bu çocuklarda mahremiyeti korumayla ilgili bişiler bulun netten uzman pedagogların yazılarından.Size geldiklerinde okuyun yüksek sesle bakın ben demiyorum doktorlar diyor yaptığınız şey yanlış diyin bence.
Bi de bu 2 güne bir gelme olayında da gerekirse azcık surat asın en azından 3 güne bir filan düşürsünler.

size katılıyorum.
öncelikle bu yazıları eşine okutmalı, onun desteğini alarak devam etmeli bence.
bir de ben korktum bu Kp den, ben yalnız bırakmazdım çocuğumla sanırım :(

yorumları okuyamadım. Lohusa halinizle bunlarla uğraşmak zorunda kalmanız çok kötü. Ben yerinizde olsam kayınpederinize vermem artık kızımı. İğrendim resmen. O sizin kızınız ve onu korumak zorundasınız. Mikrop kapması vs değil tek sorun, ne demek öpmek yalamak? Ruh hastası mı, pedofili midir nedir? bunu normal gören eşinizle çok ciddi oturup konuşmalısınız. Ayrıca lohusanın evine 2 günde bir kayınpeder gelmez, ayıptır!

Konu sahibi canım umarım yazdıkların sakadır ben ilk defa duydum böyle birseyi asla müsade etme kim olursa olsun cocugu böyle sevmeye hakkı yok.Çocugun psikolojisi etkilenir ayrıca mikrop da kapar onların bağısıklığı cok düşük henüz.Eşinizin de ne olacak demesi tuhafıma gitti onunla da ciddi ciddi konusmalısınız bu konuda cok haklısınız.Ayrıca sürekli evinize gelmelerinden bahsedemedim bile sinirden su anda.

alışsın demek ne demek yaa öpülmesine de karşıyım ama ne tür bir varlık ki yalamaya başlıyor küçücük bebeyi töbe töbe Allah'ım sen aklıma sahip çık :KK62: sonuna kadar haklısın özür filan da dileme.

ne özürü yahu....ığrenç bırsey bu kabul edılebılır gbı degıl..yanagından opmeye bıle cekınır ınsan..kaldıkı dudagından...bıde yalana...Tovbe Yarabbım ya ne pis ınsnalar ne dusuncesızler...sessız kalmayın sakın asla tavız vermeyın bu durumdan

O ne be, fetiş mi bu adam?
Asla taviz vermeyin, asla asla asla...
Bence eşinizde makul görmüyor ama sırf size karşı ailesini eleştirmemek adına ses etmiyor.

Çöööööööüüüüüüüşşşşşşşşş :KK57::KK57::KK57:

Back
X