• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Haksızsın diyorsanız özür dileyeceğim:((

bayan34

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
14 Eylül 2013
1.050
972
73
35
Bnm 47 günlük bir kız bebeğim var kızım olduğundan beri kaynanamlar her 2 güne bir bize geliyorlar 6 ile 9 arası ben de eşime dedim her iki güne bi sikiliyorum bari aksam oturmasına degil öğleden sonra gelip çocuğu sevip gitsinler zaten cok ağlayan bi bebeğim var bütün gun kucakta akşamları bi de oturup muhabbet etme halim istegim hic kalmıyor neyse bunlar tabi ki eski düzen devam ediyor iki güne bi aksam oturması şeklinde ama dün olan olaylar beni zıvanadan çıkardı kayınbabam çocuğu dudağından opuyor külagini yalıyor böyle bisey olabilir mi ya yalamak ne demek!!!!!ben çıldırdım tabi dedim baba yalama çocuğu kaynanam da diyor ki alışsın ya çocuk neye alışsın yalanmaya dudağından öpülmeye mi az önce eşimle dışarı çıktık alışveriş merkezine ben tabi sinirliyim o yalama sahnesi aklıma geldikçe gözlerim doluyor sinirden eşime dedim yalanmayacak dudağından öpülmeyecek bu çocuk o da dedi ki ne var sanki azıcık yaladı ben fıttırdım tabi böyle düşünüyorsan eğer ben bu konudan taviz vermem dedim onu orada bırakıp arabanın yanına gittim o da geldi arkamdan hiç konuşmadan arabaya binip eve geldik ben eve çıktım o ortalar da yok annesigile gitmiştir muhtemelen Allah aşkına siz söyleyin 46 günlük bi bebeğin dudağından öpülmesi kulağının yalanması normal mı ben mi abartıyorum abartıyorsun diyorsanız eşimi arayıp özür dileyeceğim

Bnm 47 günlük bir kız bebeğim var kızım olduğundan beri kaynanamlar her 2 güne bir bize geliyorlar 6 ile 9 arası ben de eşime dedim her iki güne bi sikiliyorum bari aksam oturmasına degil öğleden sonra gelip çocuğu sevip gitsinler zaten cok ağlayan bi bebeğim var bütün gun kucakta akşamları bi de oturup muhabbet etme halim istegim hic kalmıyor neyse bunlar tabi ki eski düzen devam ediyor iki güne bi aksam oturması şeklinde ama dün olan olaylar beni zıvanadan çıkardı kayınbabam çocuğu dudağından opuyor külagini yalıyor böyle bisey olabilir mi ya yalamak ne demek!!!!!ben çıldırdım tabi dedim baba yalama çocuğu kaynanam da diyor ki alışsın ya çocuk neye alışsın yalanmaya dudağından öpülmeye mi az önce eşimle dışarı çıktık alışveriş merkezine ben tabi sinirliyim o yalama sahnesi aklıma geldikçe gözlerim doluyor sinirden eşime dedim yalanmayacak dudağından öpülmeyecek bu çocuk o da dedi ki ne var sanki azıcık yaladı ben fıttırdım tabi böyle düşünüyorsan eğer ben bu konudan taviz vermem dedim onu orada bırakıp arabanın yanına gittim o da geldi arkamdan hiç konuşmadan arabaya binip eve geldik ben eve çıktım o ortalar da yok annesigile gitmiştir muhtemelen Allah aşkına siz söyleyin 46 günlük bi bebeğin dudağından öpülmesi kulağının yalanması normal mı ben mi abartıyorum abartıyorsun diyorsanız eşimi arayıp özür dileyeceğim

Sonuna kadar haklisin 47 günlük degil 5 yasinda bile olsa olmayacak sey.
Benim kayinbabam hic öyle degildir o konuda sansliyim iki oglum var biri 1 aylil digeri 13 aylik
Kayinbabam ikisindede fazla eline alip öpmemistr hatta bz öpnce kizar kücük.bebek öpülmez der.
Ki yalamak nedir yahu ben olsam kovardim valla snirden iyi bile dayanmissin öpmeyi anlarim yanagindan öpersim falan ama kiz cocugu bide dudaktan öpmek yalamak nedir .
Sapikmidir nedir adam yahuu..

kulaktan niye yalanır bi çocuk ilk defa duydum.hani sevmek için bile yapılmaz saçmalığın daniskası..asla özür dilemeyin,sonuna kadar haklısınız.
taviz de vermeyin sakın..
alışsın nedir yahu,sanki ilerde herkes kulağını yalayaacak ,tövbe yarabbim..

ayy iğrenç bir kp var. bebek o yalanır mı ya kimbilr ne mikrop var o tükürüğünde

Ay şaka mı bu ya.... Bu kayınvalideler, kayınpederler kafayı yemişler... Birisi el kadar bebeğin kulağını yalar. Kaynananın birisi çocuğu emzirmeye kalkar... Vallahi ben şok...

Müsade etmeyeceksin tabii ki, 9 ay karnında aman bir şey olmasın diye ne kadar özenerek korudun sakladın o bebeği. Elin adamı gelip yalasın diye değil. Çok yalamak istiyorsa kayınpederin bir şeyleri yalamak söyle bu durumu normal karşılayan kocanın kulağını yalasın. Tövbe tövbe sinir oldum yahu...

O ne yaa. dudaktan öpmek kulak yalamak :KK57::KK57:
Bebeğin ağzından yada yüzünden öpülmesi bile yanlış bence ağızdan bebeğe mikrop bulaşabilir siz haklısınız onların yaptığı yanlış

Sonuna kadar haklisin 47 günlük degil 5 yasinda bile olsa olmayacak sey.
Benim kayinbabam hic öyle degildir o konuda sansliyim iki oglum var biri 1 aylil digeri 13 aylik
Kayinbabam ikisindede fazla eline alip öpmemistr hatta bz öpnce kizar kücük.bebek öpülmez der.
Ki yalamak nedir yahu ben olsam kovardim valla snirden iyi bile dayanmissin öpmeyi anlarim yanagindan öpersim falan ama kiz cocugu bide dudaktan öpmek yalamak nedir .
Sapikmidir nedir adam yahuu..
Ben dokunmaya kıyamıyorum kızıma bnden mikrop kapmasın diye sürekli elimi yıkıyorum öpmemeye dikkat ediyorum anca çok kanım kaynarsa öpüyorum ki ben annesiyim millet yalıyor offff çok sınırım bozuk en çok da eşimin sözüne

Kesinlikle haklısın. Ne demek alışsın ya. Bende birkere metrobüste görmüştüm. Adam 4yaşında almış kucağına şapur şupur dudağından öpüyo. Artık babası mı bilmiyorum. İğrençti.
Elinden öp ayağından öp. Off!!

hayvanlar bırbırını yalar :KK57: kayınbabanızın cinsını merak ettım cıdden
sonuna kadar haklısın

Ya ne tiksinç adam kesinlikle uyarın bıraksınlar bunu neye alışacak çocuk ayy okurken benim bile sinirlerim attı :KK34:

Değil 47 günlük be kadar olursa olsun dudaktan opulmemeli bide kulak yalamak ne yaa manyak mi bu adam:KK12:

Ben dokunmaya kıyamıyorum kızıma bnden mikrop kapmasın diye sürekli elimi yıkıyorum öpmemeye dikkat ediyorum anca çok kanım kaynarsa öpüyorum ki ben annesiyim millet yalıyor offff çok sınırım bozuk en çok da eşimin sözüne

Bu mikrop kapar kapmaz mevzusu değil çok daha ciddi şeyler olabilir
Kesin tavrınızı koyun lütfen

Back
X