• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Haksızsın diyorsanız özür dileyeceğim:((

Bnm 47 günlük bir kız bebeğim var kızım olduğundan beri kaynanamlar her 2 güne bir bize geliyorlar 6 ile 9 arası ben de eşime dedim her iki güne bi sikiliyorum bari aksam oturmasına degil öğleden sonra gelip çocuğu sevip gitsinler zaten cok ağlayan bi bebeğim var bütün gun kucakta akşamları bi de oturup muhabbet etme halim istegim hic kalmıyor neyse bunlar tabi ki eski düzen devam ediyor iki güne bi aksam oturması şeklinde ama dün olan olaylar beni zıvanadan çıkardı kayınbabam çocuğu dudağından opuyor külagini yalıyor böyle bisey olabilir mi ya yalamak ne demek!!!!!ben çıldırdım tabi dedim baba yalama çocuğu kaynanam da diyor ki alışsın ya çocuk neye alışsın yalanmaya dudağından öpülmeye mi az önce eşimle dışarı çıktık alışveriş merkezine ben tabi sinirliyim o yalama sahnesi aklıma geldikçe gözlerim doluyor sinirden eşime dedim yalanmayacak dudağından öpülmeyecek bu çocuk o da dedi ki ne var sanki azıcık yaladı ben fıttırdım tabi böyle düşünüyorsan eğer ben bu konudan taviz vermem dedim onu orada bırakıp arabanın yanına gittim o da geldi arkamdan hiç konuşmadan arabaya binip eve geldik ben eve çıktım o ortalar da yok annesigile gitmiştir muhtemelen Allah aşkına siz söyleyin 46 günlük bi bebeğin dudağından öpülmesi kulağının yalanması normal mı ben mi abartıyorum abartıyorsun diyorsanız eşimi arayıp özür dileyeceğim
Ne özür dilemesi kesinlkle dileme bence o kim oluyomuşta pis ağzıyla o minicik bebeğin dudağından öpüp kulağını yalıyo ruh hastası mıdır nedır.eşinizdende özür dilerseniz ilerde trkrarlanacak o yanlış davranışı kabul etmiş sayılırsınız ve konuşın öpmesinler yavrumu mıkrop kapat Allah korsnn hemde insan anne olunca çok korumaco dawrsnıp yanlş anlayabiliyo :KK62:

Aynen sizin düşüncelerinize katılıyorum ben napcam bu konuda bilmiyorum özellikle eşi

Yalamak ne ya yanağından öp falan hadi tmm da yalamak ne hemde kulağını öyle bir adetlerimi var ki kendine benzesin diye falan mı yapıyor hani ağzına tükürünce benzermiş ya ayyyy haklısın bencede özür dilemekten zarar gelmez kalbini kırdıysam kusura bakma ama babanın yaptığını hala hoş bulmuyorum diyebilirsin

Aynen sizin düşüncelerinize katılıyorum ben napcam bu konuda bilmiyorum özellikle eşi

İnternetten sayfalar falan bulup okutsan eşine. Hani hem sağlık açısından hem de eğitim biçimi açısından yanlış olduğunu anlatan sayfalar. Eğer internete güvenmiyosa bi doktora götürdügunuzde bilerek yanında sorsan? Ufak çocukların dudağından öpülmesi kulağının yalanmasi normal mi bi forumda okudum merak ettim falan diyerek. Ya da tepkini koymuşsun zaten böyle devam et.

Yalamak nedir :KK57:Allahım beynim durdu dudaktan öpmek kadar saçma bir şey yok yanak el ayak dururken dudaktan öpmek bir sevgi göstergesi olamaz eskiden yoktu yeni türedi bunlar:KK51:Annesi babası neyse de mikrop kapar yahu sonuna kadar haklısınız net ve kesin uyarın:KK12:

off ben kimsenin bebeğinin yüzüne karşı bile konuşmayı sevmiyorum. onlar bizim gibimi yalamak öpmek nedir böğğğğ vermeyin kucağına hasta oldu uçuk çıktı diyin anlarlar eşşek değiller ya :KK12:

Bi de eşimle aramız çok iyidir bizim bu güne kadar kavgalarda ne ben onu bi yerde bırakıp çekip gittim ne o eve gelmemezlik yaptı ama bi konuda taviz veremem çocuğumun suratına bakınca o sahne aklıma geliyor onu koruyamadığı gibi hissediyorum:(

burada okuduğum bırcok konudan sapıklık hikayesınden yola çıkarak kp nın bir sapık olduğunu üsttekı uye gıbı düşünüyorum...
sakın kızınız yasına girdiğinde yaklaştırmayın yanına...
keşke sayfayı bulsamda size link atsam....

İnternetten sayfalar falan bulup okutsan eşine. Hani hem sağlık açısından hem de eğitim biçimi açısından yanlış olduğunu anlatan sayfalar. Eğer internete güvenmiyosa bi doktora götürdügunuzde bilerek yanında sorsan? Ufak çocukların dudağından öpülmesi kulağının yalanmasi normal mi bi forumda okudum merak ettim falan diyerek. Ya da tepkini koymuşsun zaten böyle devam et.
Ya o hepsini biliyor opmenin zararlarını herşeyin farkında tek sıkıntısı annesine Babasina laf aöylemem

Sonuna kadar haklısın da Allah korusun ne sacma sapan insanlar var dudaktan öpülmesi yalanması hic iyi seyler degil hemde hic. Kayınpederinizde bir problem var galibaa. Esinizle sakince konusun yada ailenizin gelme durumu varsa onlarda gelsin esinizin ailesi geldiginde bir süre sonra sıkılacaklardir herhalde

Büyüklere saygı sevgi diye her yanlış harekete evet diyecek haliniz yok, öpmesinler canım, ilerde de çocuğunuza büyüklerin elini falan da öptürmeyin, mikrop yuvası eller. Eskiden insanlar bilmezmiş böyle şeyleri ve sonuçlarını, şimdi bile bile yapmak çok yanlış. Kırmadan büyüklere anlatın, internetten yazılar vs gösterin, ikna edin.

Ayyyyy içim kalktı o ne demek yaaa
mikrop kapar küçücük yavrumm
eşinde ayrı rahatmış ya kayınvalide ve kayınpederin de :KK20:

Gülsem mi ağlasam mı bilemedim şuan, tabi ki sen haklısın. O neymiş öyle ya dudağından öpmek,kulağını yalamak:KK57::KK57: İlla birini dudağından öpmek,kulağını da yalamak istiyorsa karısına gitsin.

Ya o hepsini biliyor opmenin zararlarını herşeyin farkında tek sıkıntısı annesine Babasina laf aöylemem

Adam simdiden taciz ediyor tabi ki laf edeceksiniz
Susarsanız daha ileri gider
Bu basit bir şey değil
Lütfen dikkatli olun
Biraz buyuyunce Allah korusun neler yapabilir o zaman da aman babamdır diye susacaksa yani
Böyle dede sevgisi sevme şekli olmaz

ben çocuk düşünmüyorum ama bebeklerini yapış şupur öptürenleri görünce benim bebeğim olsa kimseye öptürmem diyorum heryer de herkeste bilir keşke önceden böyle şeyler söyleseydiniz.

Asla geri adim atmayin..boyle soru mu olur.tabiki de sonuna kadar haklisin.pislik herif ya.mide bulandirici :KK43:

Back
X