hala adet olmadim diyenler

Kızlar merhaba ,adetimin 21.günü progesteron testi yaptırdım sonuç 20.74 cikti,hastanaye 45 gün sonraya git cem sizce sonuç nasıl ve ne demek.

Kızlar merhaba ,adetimin 21.günü progesteron testi yaptırdım sonuç 20.74 cikti,hastanaye 45 gün sonraya git cem sizce sonuç nasıl ve ne demek.
canim yumurtluyorsun anlamina geliyor yani yumurtan catliyor anlamina geliyor gebelik hormonuda ayrica degerin gzuel ama yuksekmi bilemiyorum

İnş
blmyrmki cnm kendiminkni anlasm sizede yardmci olucamda
allah vardır bebişler kızlar bakın benımde iki gün üst üste çift çizgiyi görmüştüm sonra kan testi yaptırdım negatifti ve hasta oldum dün yani gerçekten o testler cok da anlam ifade etmiyo zaten bi dahaki ay gene günüm geçerse erken gebelik testi alcam :)

cnm benimkiler ultra erken gebelik testi hicbirsey cikmiyorbyaa deli olcam

Geç döllenmede cıkmıyo bebeğim geç yumurtaladığımı için ya geç döllenme olacak yada geç adet olunacak ama senın 21 inde olman gerekıyodu olmadın
aynen cnm olmadim dun bide o kadar hopladim ziplafimbadet oldum kesin dedim olmadim gene

İdrar testi pozitif çıktığı halde hamile degilim hanımlar geçen aylardan daha şiddetli bi kanamam var

Adetim bitsin tekrar gidecem bi şey mi var baksınlar kanama gelirken durdu hiç Anlam veremiyorum bu renglime

Merhaba kızlar aranıza yeni katıldım adetim 7 gün gecikti hamilelik belirtilerim var ve iki gündür damla şeklinde açık kahve rengi leke geliyo test yaptım negatif kafam karıştı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…