Kaç gün geçti senın canım[/QUOT
Kendi duzenime gore 16 sinda bekliyordum. En gec 19 nda olurum diyordum
aynen bizde oyleyiz cnm sen kan testi yaptirdinmi adetin kac gun gecti bideGec dollenne olsaydi simdiye cikmazmiydi kizlar :/ valla bisey anlamadim.gelse de kurtulsam dusunmekten kendimi veremiyom biseye..
Kendi duzenime gore 5 gun ama ben 2 gun usuyorumaynen bizde oyleyiz cnm sen kan testi yaptirdinmi adetin kac gun gecti bide
hmmm anladim cnm hayirlisi olsunKendi duzenime gore 5 gun ama ben 2 gun usuyorum
aynen cnm bende duydum onu rahim gebelik istiyormusAdetleri düzenli olam insanın 7-10 gün gecıkmeye başlıyosa korunmayı bıraktıktan sonra rahım kebdınu bebişe hazıtlıyomuş
Cnm duzensiz olanlarinda bi 20 25 gun surer o zmn gecikmeler cok can sıkıcı bi durum gecikmeler ya bnde hala olmadim olayimda kurtulayim artik stres yaratiyo insandaAdetleri düzenli olam insanın 7-10 gün gecıkmeye başlıyosa korunmayı bıraktıktan sonra rahım kebdınu bebişe hazıtlıyomuş
Canım kaç gün geçti adetin bence hemen acile gidip öğren gebelik varsa kanama için hap ve jel veeebilirlerHanımlar bu sabah test yaptım Böyle çıktı ama azda olsa kanamam var yarın sabah doktora gidecem acaba test mi hatalı ben adet mi oluyorum ki
Çok net gebelik var bence eğer ki klomen falan kullanmadıysan canım bazen o ilaçlar yanıltabiliyoHanımlar bu sabah test yaptım Böyle çıktı ama azda olsa kanamam var yarın sabah doktora gidecem acaba test mi hatalı ben adet mi oluyorum ki
gelmiyorlar gemiyorlarYaw rahim istiyo,biz istiyozz.. hadi artıkkkk
valla cnm bende hala adet olmadim yaaa kahverengi akinti bile gelmiyor acaba benim iki yumurtam vardi biri gec catladida ondanmu olmuyorumkiArtık dolsun gobişler :) neyse bi dahaki aya bakcaz artık ama bu ay en az 10 gün geciktikten sonra test yapıcam
lla cnm kendin bi taksiye yada otobuse atla git yani eger dusuk varsa bisey yaparlar boyle dusmesinimi bekliyceksinBugün tam 1 hafta oldu adetim gecikeli ama az kanamam var eşimde çalışıyor hastaneye ancak yarın gidebiliyorum
testinin markasi ne cnmTest yanlış herhalde kanama çoğaldı ve kırmızı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?