hala adet olmadim diyenler

Gec dollenne olsaydi simdiye cikmazmiydi kizlar :/ valla bisey anlamadim.gelse de kurtulsam dusunmekten kendimi veremiyom biseye..

Adetleri düzenli olam insanın 7-10 gün gecıkmeye başlıyosa korunmayı bıraktıktan sonra rahım kebdınu bebişe hazıtlıyomuş

Adetleri düzenli olam insanın 7-10 gün gecıkmeye başlıyosa korunmayı bıraktıktan sonra rahım kebdınu bebişe hazıtlıyomuş
Cnm duzensiz olanlarinda bi 20 25 gun surer o zmn gecikmeler cok can sıkıcı bi durum gecikmeler ya bnde hala olmadim olayimda kurtulayim artik stres yaratiyo insanda

Artık dolsun gobişler :) neyse bi dahaki aya bakcaz artık ama bu ay en az 10 gün geciktikten sonra test yapıcam

Hanımlar bu sabah test yaptım Böyle çıktı ama azda olsa kanamam var yarın sabah doktora gidecem acaba test mi hatalı ben adet mi oluyorum ki

Eklentiler

• image.webp
    7 KB · Görüntüleme: 53
Bugün tam 1 hafta oldu adetim gecikeli ama az kanamam var eşimde çalışıyor hastaneye ancak yarın gidebiliyorum

Artık dolsun gobişler :) neyse bi dahaki aya bakcaz artık ama bu ay en az 10 gün geciktikten sonra test yapıcam
valla cnm bende hala adet olmadim yaaa kahverengi akinti bile gelmiyor acaba benim iki yumurtam vardi biri gec catladida ondanmu olmuyorumki

v
Bugün tam 1 hafta oldu adetim gecikeli ama az kanamam var eşimde çalışıyor hastaneye ancak yarın gidebiliyorum
lla cnm kendin bi taksiye yada otobuse atla git yani eger dusuk varsa bisey yaparlar boyle dusmesinimi bekliyceksin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…