aynen bende simdi esime ayni seyi soyluyordum milletin 10 yil 20 yil olmuyorda ondan sonra oluyor olursa olur olmazsa olmaz yaa dunyanin sonu degilde bizimde sinavimiz bu olur napalimO zaman bekleyelim pasa pasa. Zaten adetim bi gelsin sogan suyuna baslayacam hem rahmim temizlenir. Bu sefer kafama takmiyacam. Oyunla mesgul edecem kendimi..
cnm benim en iyisi kan testi idarr testleriyle falab ugrasma hicMerhaba kızlar aranıza yeni katıldım adetim 7 gün gecikti hamilelik belirtilerim var ve iki gündür damla şeklinde açık kahve rengi leke geliyo test yaptım negatif kafam karıştı
Canım benımde tam 7 gün geçti idrar negatif cıktı kan yaptım oda negatifti malesefMerhaba kızlar aranıza yeni katıldım adetim 7 gün gecikti hamilelik belirtilerim var ve iki gündür damla şeklinde açık kahve rengi leke geliyo test yaptım negatif kafam karıştı
neyse canlar uzulmeyin elbet bir gun gelir bebislerCanım benımde tam 7 gün geçti idrar negatif cıktı kan yaptım oda negatifti malesefzaten 3 saat sonra adet oldum
kanda yaptir bakalim cnm gec dollenmedir belkiArkadaşlar bana akıl verin lütfen. En son 11 aralıkta Regl olmuştum . Hala gelmedi 11 gün geç kaldı hemen hemen. en son geçen hafta test yaptım negatif . Ama hala olmadım . Yarın sabah kan testi yaptırayım diyorum ama önce idrarda görüp öyle gitmek daha iyi kan da çıkmazsa diye ne yapayım sizce
Test yapmadan direk kan mı vereyimkanda yaptir bakalim cnm gec dollenmedir belki
evde testte yp istersen ama en garantisi kandaTest yapmadan direk kan mı vereyim
varmi hamile kalmak icin acabaGeçen haftadan sonra hiç test yaptın mı canım idrar
Şimdi yaptım cnm ışığa tutunca sanki bi gölge var gibi emin değilim bu ne şimdi normalde negatif ama ışığa tutunca görüyorum var mı böyle bişeyGeçen haftadan sonra hiç test yaptın mı canım idrar
Fotograf at canımŞimdi yaptım cnm ışığa tutunca sanki bi gölge var gibi emin değilim bu ne şimdi normalde negatif ama ışığa tutunca görüyorum var mı böyle bişey
valla cnm benimde 19 icakti benimde hala gelen giden yokKızlar merhaba benimde bat tarihim 19 ocak diye tahmin ediyordum 17 ocak hastaneye gittim kasıklarımda ağrı var diye lef bezi şişmiş dediler ve kan tahlilide istedim sonuç negatif ama bendr hala gelende gidende yokGeç döllenme olamaz demi bu ay ilk deneme ve hiç bebek için kafama takmadım. Kasıklarım çok ağrımasa doktora bile gitmicektim test bile geçmeden yapmıcaktım hamile değilsem bu ay bu adet niye geçikti kafadaki sorular bitmiyor
valla cnm benimde 19 icakti benimde hala gelen giden yok
sugan kürü :)kizlar bildiginiz kurle
varmi hamile kalmak icin acaba
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?