hala adet olmadim diyenler

Fotograf at canım
Son attığım fotoya bak cnm orda sanki daha çok belli oluyor fotoda bu kadar çıkıyor aslında ben daha net görüyorum ama olur mu böyle bişey bilen başına gelen varsa diye sorayım dedim ışıksız negatif ışığa tutunca da bu şekilde çıktı

Tam t harfinin altında değil ama inşallh bebiş göbiştedir 2 gün sonra tekrarla

Kzlarbanada. Yardmci olur musunuz lutfen cok caresiz durumdaym kafayi yicem dusunmekten​

Benimde normalde bat yarindi ama bugünden adet oldum bu ay çok umutluydum hatta dün gidip gebelik testi almiştim belirtilerde vardi ama sonuç hüsran
Brnde meraktan catlycam artk bana akul verin kzlar dusunmekten kafayi yiycem adetimin 3. Gunu iliskiye girdik 16 gun gecti 3 idrar testi yaptm farkli gunler 3ude negatif çıktı düşük yaptgm icin doktor hamile kalmamalisin sıkıntı cikar demisti hamile olamam demi

canim diger konunuda gordum seninde disari bosaldi demissin o yuzden hamile olma ihtimalin yok zaten normalde ovulasyon gunu birlikte oldugumuz halde hamile kalamazken adetin 3. gunu yumurta yokken hamile kalmazsin rahat olabilirsin

Tatlım sadece bu olsa yine iyi aldıgım butun testlerde hep soluk cizgi gördüm ana malesef ki kan testim negatşf cıktı ve 3 saat sonra adet oldum

Tatlım sadece bu olsa yine iyi aldıgım butun testlerde hep soluk cizgi gördüm ana malesef ki kan testim negatşf cıktı ve 3 saat sonra adet oldum
Sağlık olsun demekten başka bişey gelmiyo elimizden canın sağolsun vardır elbet vakti zamanı testler silik de olsa hamilelik vardır diye duydum hep çevremden demekki dogru degil

aynen canım doğry değilmiş bende üzüldim ama elden birşey gelmıyo halkımızda hayırlısı artık

kizlarrr ben hala adet olmadim yaaaa yumurtlamaya gore 3 kendi sat gunume gore 6 gun gecti bugun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…