Son attığım fotoya bak cnm orda sanki daha çok belli oluyor fotoda bu kadar çıkıyor aslında ben daha net görüyorum ama olur mu böyle bişey bilen başına gelen varsa diye sorayım dedim ışıksız negatif ışığa tutunca da bu şekilde çıktıFotograf at canım
Ağladım bende zaten inşallah vardır cnm olabilir mi peki bu şekilde yani ışıkta sadece görüyorumAyy var ya kız
canlarim sanki vana cizgi olmamasi gereken yerde gibi geldi yaaa ama insaallah vardirCanım senin için negatif halini yaptım var gibi :)
Çok teşekkürler cnm inşallah yanılmam çok ağladım görünce umarım vardır dua edin arkadaşlar ne olurCanım senin için negatif halini yaptım var gibi :)
iniallah cnm bende emin değilim tam anlamıyla sevinemedim yanicanlarim sanki vana cizgi olmamasi gereken yerde gibi geldi yaaa ama insaallah vardir
Kzlarbanada. Yardmci olur musunuz lutfen cok caresiz durumdaym kafayi yicem dusunmekten
tabi cnmmmKzlarbanada. Yardmci olur musunuz lutfen cok caresiz durumdaym kafayi yicem dusunmekten
Brnde meraktan catlycam artk bana akul verin kzlar dusunmekten kafayi yiycem adetimin 3. Gunu iliskiye girdik 16 gun gecti 3 idrar testi yaptm farkli gunler 3ude negatif çıktı düşük yaptgm icin doktor hamile kalmamalisin sıkıntı cikar demisti hamile olamam demiBenimde normalde bat yarindi ama bugünden adet oldum bu ay çok umutluydum hatta dün gidip gebelik testi almiştim belirtilerde vardi ama sonuç hüsran
canim diger konunuda gordum seninde disari bosaldi demissin o yuzden hamile olma ihtimalin yok zaten normalde ovulasyon gunu birlikte oldugumuz halde hamile kalamazken adetin 3. gunu yumurta yokken hamile kalmazsin rahat olabilirsinBrnde meraktan catlycam artk bana akul verin kzlar dusunmekten kafayi yiycem adetimin 3. Gunu iliskiye girdik 16 gun gecti 3 idrar testi yaptm farkli gunler 3ude negatif çıktı düşük yaptgm icin doktor hamile kalmamalisin sıkıntı cikar demisti hamile olamam demi
Canım düşükte daha fazla kanama olur haberin olsun reglden tek farkı yoğunluğu ve bi kaç gün daha uzun sürmesidirAdetim bitsin tekrar gidecem bi şey mi var baksınlar kanama gelirken durdu hiç Anlam veremiyorum bu renglime
Bu kadar belli olan bi 2ci çizgi görüp de hamilelik olmaması beni üzdü açıkçası reglime 5 gün kala benimde testim böyle çıktı markasi da aynı zannediyorum umutluydum ama umudum kırıldı hayırlısı olsunKızlar bu benle dalga gecoyo valla dalga gecıyo yaa şuna bakın yaa
Sağlık olsun demekten başka bişey gelmiyo elimizden canın sağolsun vardır elbet vakti zamanı testler silik de olsa hamilelik vardır diye duydum hep çevremden demekki dogru degilTatlım sadece bu olsa yine iyi aldıgım butun testlerde hep soluk cizgi gördüm ana malesef ki kan testim negatşf cıktı ve 3 saat sonra adet oldum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?