Hamile olduğumu bilsem sütü yumurtayı köyden annemden isteyecem en azından doğal şeyler yerim proteine besine dikkat ederim bilmediğim için şuan pek de oralı değilimAynen yedigimiz ictigimizde. Tabiki dogal bisey kalmadi artik hersey yapay gdo lu bebekler bile gazli kolik doguyor yediklerimizden hamilelikte saglikli beslenmeye dikkat edin hanimlar paket urunlerden olabildigimce uzak durun
Ay kaçırdım sanırım ben neden istemiyordunuz şuan bebek ?Kizlar ben tekrar test yaptim sukur ki negatif emin oldum artik insallh sizlerde vardir
13 aylik kziim var cnm suan düşünmüyorumAy kaçırdım sanırım ben neden istemiyordunuz şuan bebek ?
Ay Allah bağışlasın canım darısı bize inşallah13 aylik kziim var cnm suan düşünmüyorum
Amin insallah cnmAy Allah bağışlasın canım darısı bize inşallah
27 aralıkta beta hcg adet günümde 1.32 çıkmıştı baya 3 gun var bugün 2 çıktı. Sanırım yukselmeyecek ocak ayı bnm içinde olmadı sanırımYaptırma hemen canım benım 6. Gin kan fa negatif
hadi yaaa bende ne umuttlarla beklemistim seni yaaa
Eşin fena kaptırmış kendini umarım vardır bebişin canım benım :)Kizlar ben bu sabah yine yaptim ustelik erken gebelik testi. Ve anladim ki benimki tamamen psikolojik. Hala olmadim bu arada. Artik dusunmeyip gelmesini bekleyecegim.
Kiz yok ne esi. Ondan habersiz yapiyom. Guya supruz yapacam ya.Eşin fena kaptırmış kendini umarım vardır bebişin canım benım :)
valla bende kesin olucamda bekliyorum oyle olmayi yaaa testte yaptim cikmadi vallaHayırlısı olsun bebegım ya :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?