hala adet olmadim diyenler

Aynen yedigimiz ictigimizde. Tabiki dogal bisey kalmadi artik hersey yapay gdo lu bebekler bile gazli kolik doguyor yediklerimizden hamilelikte saglikli beslenmeye dikkat edin hanimlar paket urunlerden olabildigimce uzak durun
Hamile olduğumu bilsem sütü yumurtayı köyden annemden isteyecem en azından doğal şeyler yerim proteine besine dikkat ederim bilmediğim için şuan pek de oralı değilim

Benim ilk gebeligimde adet günü çıkmıştı. Dayanamadım gittim verdim bakalım sonuç ne çıkacak bende bu kadar kafamı yormayayim. 2 saat sonra bakacağım sonuca. Nasip. .

Kizlar ben bu sabah yine yaptim ustelik erken gebelik testi. Ve anladim ki benimki tamamen psikolojik. Hala olmadim bu arada. Artik dusunmeyip gelmesini bekleyecegim.

Eşin fena kaptırmış kendini umarım vardır bebişin canım benım :)
Kiz yok ne esi. Ondan habersiz yapiyom. Guya supruz yapacam ya. Yok cnm ya ondan habersiz yapiyom bazi testleri.. Ama gercekten cikardi simdiye. Adetim benim düzensiz lesti ondan. Bi hafta gecikme normal diyorlar..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…