- 13 Aralık 2016
- 582
- 168
- 18
- 34
Allah kucağına almayı nasip etsin Can'ım evdeki test İ ne Zaman yapmıştın kaç gün geçmişti cnm benim 12 gün geçti evde 3 defa test yaptım negatif çıkıyorKizlar ilk size söylüyorum. Bugun doktora gittim. Artik kistten falan supheleniyordum. Evde cikmayan test orda cikti. Hamileyim kizlar. Rabbim sizinde yuzunuzu guldursun. Kalp atisini duymadan kimseye demiyecem. InsAllah saglikla gelir bebegimm...
Amin canim insAllah cumlemizin saglikla kucaga almayi nasip etsin. Benim 19 aralikta olmam lazimda cnm. Evde en son dun sabah yaptim sanirim emin degilim ama hic silik bile cikmiyordu. Doktorda cikti hem de net..Allah kucağına almayı nasip etsin Can'ım evdeki test İ ne Zaman yapmıştın kaç gün geçmişti cnm benim 12 gün geçti evde 3 defa test yaptım negatif çıkıyor
19 aralık beklenen adet günün müydü yoksa son adet günün müydüAmin canim insAllah cumlemizin saglikla kucaga almayi nasip etsin. Benim 19 aralikta olmam lazimda cnm. Evde en son dun sabah yaptim sanirim emin degilim ama hic silik bile cikmiyordu. Doktorda cikti hem de net..
Pardon canim heyecandan yanlis yazdim. En son 19 aralikta oldum. En gec 19 ocakta olmam lazimdi. Bekledigim tarih 19 ocak..19 aralık beklenen adet günün müydü yoksa son adet günün müydü
Benimde en son 11 aralık ta regl oldum . Yani yaklaşık 12 gün geçti en son bu sabah yaptım negatif ne yapsam bilmiyorum normalde de geç oluyordu.ama bu kadar geç olması niye ya off çok üzülüyorum böyle beklemek çok kötü be önerirsin cnmPardon canim heyecandan yanlis yazdim. En son 19 aralikta oldum. En gec 19 ocakta olmam lazimdi. Bekledigim tarih 19 ocak..
Canim gidebilirsen doktora git bence. Cunku ben dedim gecikmem oldu. Muayene etti alttan sislik var burda rahmin buyumus dedi. Test yapalim ya hamilesin ya da adet olcan dedi.teste cikti. Sende oyle yap. En azindan rahat edersin. Dusunmek stres yapmak da etkiliyor insani...Benimde en son 11 aralık ta regl oldum . Yani yaklaşık 12 gün geçti en son bu sabah yaptım negatif ne yapsam bilmiyorum normalde de geç oluyordu.ama bu kadar geç olması niye ya off çok üzülüyorum böyle beklemek çok kötü be önerirsin cnm
Kan testi mi yaptı doktorCanim gidebilirsen doktora git bence. Cunku ben dedim gecikmem oldu. Muayene etti alttan sislik var burda rahmin buyumus dedi. Test yapalim ya hamilesin ya da adet olcan dedi.teste cikti. Sende oyle yap. En azindan rahat edersin. Dusunmek stres yapmak da etkiliyor insani...
Canım hayırlı uğurlu olsun rabbım kucagına almayı nasıp etsin inşallah darıso bizim başımıza :) ne kadarlıkmış bebişin değerin kaç cıktı :)Pardon canim heyecandan yanlis yazdim. En son 19 aralikta oldum. En gec 19 ocakta olmam lazimdi. Bekledigim tarih 19 ocak..
Idrar yapti canim ama haftaya gel dedi..Kan testi mi yaptı doktor
Sagol canim benim. Kizlar daha cok yeni kac haftaligim degerim falan bilmiyorum haftaya belli olcak Rabbim nasip ederse..Canım hayırlı uğurlu olsun rabbım kucagına almayı nasıp etsin inşallah darıso bizim başımıza :) ne kadarlıkmış bebişin değerin kaç cıktı :)
Evde de idrar yaptım negatif çıktı diyosunIdrar yapti canim ama haftaya gel dedi..
Evet canim demekki ben cok erken yaptimsa cikmadi demekki..Evde de idrar yaptım negatif çıktı diyosun
Hayirlisi Artik. O yuzden cevremde kimseye demiyecem hemenBenımde tam tersi testler pozitif kan negatif cıktı sonrada adet oldum zaten
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?