hala adet olmadim diyenler

Evet hanımlar tam 2 hafta günüm geçiyor ama ben hala hasta olmadım ve kasıklarım çok ağrıyor göğüslerim de öle ve idar testinde bişey çıkmıyor geç döllenme olabilir mi acaba

Evet hanımlar tam 2 hafta günüm geçiyor ama ben hala hasta olmadım ve kasıklarım çok ağrıyor göğüslerim de öle ve idar testinde bişey çıkmıyor geç döllenme olabilir mi acaba
hic bilmiyorum canim yaaa doktora gttnmi hiv

Olabilir ben tam 15 gun gecikmeden sonra ogrendim cok yeniydi kanda cikar artik sanirim

Tamam canlar buraya ekran görünütüsünü atıcam ya bişe dicem hastane kan testi yapmıyolar idrar testi yapıyolar bu eczaneden aldıgımız testlerle aynı ölçümde değildir dimi onlar yaa

Tamam canlar buraya ekran görünütüsünü atıcam ya bişe dicem hastane kan testi yapmıyolar idrar testi yapıyolar bu eczaneden aldıgımız testlerle aynı ölçümde değildir dimi onlar yaa
Niye yapmiyolarki alt tarafi basit bi test yani insani oldurur bunlar ya kan testi yaptirsan daha iyi olurdu o testler nasil oluyor bilemicem hic

Ay inşallah vardır 4 aydır çok istiyoruz bizde bebiş inşallah benim de öyledir belirtilerin neydi canım senin
Valla cnm hicbi belirti yoktu tek belirti siddetli kasik agrisi cektim aniden giren nefesimi kesen bicak saplanmasi gibi asiri siddetliydi beni iki buklum yapiyodu ama oda ev tasiyodum kutu kaldir ev topla vs ondndi sanirim diger belirtiler bebek kalp atisini duyduktan sonra basliyo herkeste olmayadabiliyo bnm hic kusmam olmadi mesela sadece tiksinmelerim oldu sık sık tuvalete cikmak bu 9 ay suruyo zaten gogus hassasiyeti hic dokunamiyodum bile kan tahlili yaptır varsa cikar sanırım adetlerin duzensizmi seninde

Sarı bi akıntım var hemde yoğun şekilde kasığa bıçak gibi ağrı da giriyor geçen ay 4 gün geçti ama bu ay tam 2 hafta oldu hiç olmazdı doktor bi sorun da göremedi geçen ay bu ay gitmedim Zaten pazartesi gidecem inşallah

Hayirlisi cnm

Kanda çıkmadı mı canım ??
Yaptırmadım Can'ım daha ne bilim bekliyorum öle hayal kırıklığı olmasın diye pazartesi olmazsam hasta yaptıracam hatta İstanbul'a gidecem iyi bi doktora ilgilenmiyor burda ki doktor özel bi hastanede Yok maalesef

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…