insaallah canimİnşallah olmazsın inşallah hamilesindir bebeğimmm
Tabiki heycan yapıcaksın kiz insallah bebis vardir bizi habersiz birakmaCanım inşallah vardır bilemıyprum ama ilk kez bebeğim olaağı için fazla heyecan yapıyorum galiba aslında yapmamam gereken bi heyecan ama bilmiyorum yaa
olsun olsun sen guzel haberlerle gel bizeCanım inşallah vardır bilemıyprum ama ilk kez bebeğim olaağı için fazla heyecan yapıyorum galiba aslında yapmamam gereken bi heyecan ama bilmiyorum yaa
hic bilmiyorum canim yaaa doktora gttnmi hivEvet hanımlar tam 2 hafta günüm geçiyor ama ben hala hasta olmadım ve kasıklarım çok ağrıyor göğüslerim de öle ve idar testinde bişey çıkmıyor geç döllenme olabilir mi acaba
Olabilir ben tam 15 gun gecikmeden sonra ogrendim cok yeniydi kanda cikar artik sanirimEvet hanımlar tam 2 hafta günüm geçiyor ama ben hala hasta olmadım ve kasıklarım çok ağrıyor göğüslerim de öle ve idar testinde bişey çıkmıyor geç döllenme olabilir mi acaba
Gittim Allah kahretsin burda ki devlet hastanesini soru soramadım ağzıma tıktı doktor soruları pazartesi özele gidecem canımhic bilmiyorum canim yaaa doktora gttnmi hiv
Ay inşallah vardır 4 aydır çok istiyoruz bizde bebiş inşallah benim de öyledir belirtilerin neydi canım seninOlabilir ben tam 15 gun gecikmeden sonra ogrendim cok yeniydi kanda cikar artik sanirim
Niye yapmiyolarki alt tarafi basit bi test yani insani oldurur bunlar ya kan testi yaptirsan daha iyi olurdu o testler nasil oluyor bilemicem hicTamam canlar buraya ekran görünütüsünü atıcam ya bişe dicem hastane kan testi yapmıyolar idrar testi yapıyolar bu eczaneden aldıgımız testlerle aynı ölçümde değildir dimi onlar yaa
amNiye yapmiyolarki alt tarafi basit bi test yani insani oldurur bunlar ya kan testi yaptirsan daha iyi olurdu o testler nasil oluyor bilemicem hic
Valla cnm hicbi belirti yoktu tek belirti siddetli kasik agrisi cektim aniden giren nefesimi kesen bicak saplanmasi gibi asiri siddetliydi beni iki buklum yapiyodu ama oda ev tasiyodum kutu kaldir ev topla vs ondndi sanirim diger belirtiler bebek kalp atisini duyduktan sonra basliyo herkeste olmayadabiliyo bnm hic kusmam olmadi mesela sadece tiksinmelerim oldu sık sık tuvalete cikmak bu 9 ay suruyo zaten gogus hassasiyeti hic dokunamiyodum bile kan tahlili yaptır varsa cikar sanırım adetlerin duzensizmi senindeAy inşallah vardır 4 aydır çok istiyoruz bizde bebiş inşallah benim de öyledir belirtilerin neydi canım senin
aynen cnm bi yapsinlar bakalim nolcakTamam canlar buraya ekran görünütüsünü atıcam ya bişe dicem hastane kan testi yapmıyolar idrar testi yapıyolar bu eczaneden aldıgımız testlerle aynı ölçümde değildir dimi onlar yaa
Sarı bi akıntım var hemde yoğun şekilde kasığa bıçak gibi ağrı da giriyor geçen ay 4 gün geçti ama bu ay tam 2 hafta oldu hiç olmazdı doktor bi sorun da göremedi geçen ay bu ay gitmedim Zaten pazartesi gidecem inşallahValla cnm hicbi belirti yoktu tek belirti siddetli kasik agrisi cektim aniden giren nefesimi kesen bicak saplanmasi gibi asiri siddetliydi beni iki buklum yapiyodu ama oda ev tasiyodum kutu kaldir ev topla vs ondndi sanirim diger belirtiler bebek kalp atisini duyduktan sonra basliyo herkeste olmayadabiliyo bnm hic kusmam olmadi mesela sadece tiksinmelerim oldu sık sık tuvalete cikmak bu 9 ay suruyo zaten gogus hassasiyeti hic dokunamiyodum bile kan tahlili yaptır varsa cikar sanırım adetlerin duzensizmi seninde
Kanda çıkmadı mı canım ??Sarı bi akıntım var hemde yoğun şekilde kasığa bıçak gibi ağrı da giriyor geçen ay 4 gün geçti ama bu ay tam 2 hafta oldu hiç olmazdı doktor bi sorun da göremedi geçen ay bu ay gitmedim Zaten pazartesi gidecem inşallah
Hayirlisi cnmSarı bi akıntım var hemde yoğun şekilde kasığa bıçak gibi ağrı da giriyor geçen ay 4 gün geçti ama bu ay tam 2 hafta oldu hiç olmazdı doktor bi sorun da göremedi geçen ay bu ay gitmedim Zaten pazartesi gidecem inşallah
Yaptırmadım Can'ım daha ne bilim bekliyorum öle hayal kırıklığı olmasın diye pazartesi olmazsam hasta yaptıracam hatta İstanbul'a gidecem iyi bi doktora ilgilenmiyor burda ki doktor özel bi hastanede Yok maalesefKanda çıkmadı mı canım ??
canim varmi birseylerBenım bu ay ilk defa gecikti canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?