hala adet olmadim diyenler

belim cok agryr bnmde sanirim adet olucam yaaa ama hamilelik belirtisde olabiliyrmus anlmdm gtti yaaa

Miratech kullandığım en kötü gebelik testi ydi. Çok yanıltıcı ve renk bozuk çıkıyor
Ben onunla bikere ailik çizgi gördüm ama baya belirgindi,burda paylaştım hwrkes hamilesindir dedi,gittim kan verdim,negatifdi. Bozukmuş yani test, büyük hayal kırıklığı

karnımda yani göbek deliğimin 4 parmak altında bıçak saplanması gibi bi acı var hayırdır inşallah...biran evvel sabah olsa da testimi yapsam ona göre bi rahatlarım akıbetim belli olur

karnımda yani göbek deliğimin 4 parmak altında bıçak saplanması gibi bi acı var hayırdır inşallah...biran evvel sabah olsa da testimi yapsam ona göre bi rahatlarım akıbetim belli olur
insalah vardir bebegin canim hayirlisi olsun

İkimizde de olur inşallah Can'ım
dert etmeyin canlarim i saallah olur sizinde bebekleriniz ben 15 aydir bekliyorum bak ki sizin hicbir sorununu yokken benim erken menopoz riskim olmasina ragmen doktor dogal yollu gebelik icin bekletiyor uzulmuycez elbet birgun gelecek bebislerimiz

dert etmeyin canlarim i saallah olur sizinde bebekleriniz ben 15 aydir bekliyorum bak ki sizin hicbir sorununu yokken benim erken menopoz riskim olmasina ragmen doktor dogal yollu gebelik icin bekletiyor uzulmuycez elbet birgun gelecek bebislerimiz
Bende en çok ondan korkuyorum Can'ım ya aklımın bi köşesinde acaba menopoz mu diyorum şimdi hastalıklar çok kolaylaştı yediğimiz içtiğimizden mi bilmiyorum

Bende en çok ondan korkuyorum Can'ım ya aklımın bi köşesinde acaba menopoz mu diyorum şimdi hastalıklar çok kolaylaştı yediğimiz içtiğimizden mi bilmiyorum
Aynen yedigimiz ictigimizde. Tabiki dogal bisey kalmadi artik hersey yapay gdo lu bebekler bile gazli kolik doguyor yediklerimizden hamilelikte saglikli beslenmeye dikkat edin hanimlar paket urunlerden olabildigimce uzak durun

Kizlar ben tekrar test yaptim sukur ki negatif emin oldum artik insallh sizlerde vardir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…