2 hafta cok uzun bi süre canım evde test yaptın mıYaptırmadım Can'ım daha ne bilim bekliyorum öle hayal kırıklığı olmasın diye pazartesi olmazsam hasta yaptıracam hatta İstanbul'a gidecem iyi bi doktora ilgilenmiyor burda ki doktor özel bi hastanede Yok maalesef
Ben onunla bikere ailik çizgi gördüm ama baya belirgindi,burda paylaştım hwrkes hamilesindir dedi,gittim kan verdim,negatifdi. Bozukmuş yani test, büyük hayal kırıklığıMiratech kullandığım en kötü gebelik testi ydi. Çok yanıltıcı ve renk bozuk çıkıyor
Evet canım çıkmıyor geç döllenme olabilir düşüncesindeyim geçen hafta damla damla pembe kan geldi adet olacam sandım kesildi sonra2 hafta cok uzun bi süre canım evde test yaptın mı
Kaç aydır deniyorsunuz canım inş hamişsindir yaEvet canım çıkmıyor geç döllenme olabilir düşüncesindeyim geçen hafta damla damla pembe kan geldi adet olacam sandım kesildi sonra
4 aydır deniyoruz ve çok istiyoruz ikimiz de inşallah öyledir İnan dünyalar benim olurKaç aydır deniyorsunuz canım inş hamişsindir ya
Ay inş hepimizin olsun bi an önce canım ya4 aydır deniyoruz ve çok istiyoruz ikimiz de inşallah öyledir İnan dünyalar benim olur
6 aylık evliyiz canım ben 27 eşim 32 yaşında o yüzden bi evladımız olsun bi an önce istiyoruzAy inş hepimizin olsun bi an önce canım yaYaş kaçtı kaç yıllık evlisiniz canım biz de yeni başladık bakalım sonumuz ne olacak ☺
Aynı biz ☺6 aylık evliyiz canım ben 27 eşim 32 yaşında o yüzden bi evladımız olsun bi an önce istiyoruz
İkimizde de olur inşallah Can'ımAynı biz ☺
insalah vardir bebegin canim hayirlisi olsunkarnımda yani göbek deliğimin 4 parmak altında bıçak saplanması gibi bi acı var hayırdır inşallah...biran evvel sabah olsa da testimi yapsam ona göre bi rahatlarım akıbetim belli olur
dert etmeyin canlarim i saallah olur sizinde bebekleriniz ben 15 aydir bekliyorum bak ki sizin hicbir sorununu yokken benim erken menopoz riskim olmasina ragmen doktor dogal yollu gebelik icin bekletiyor uzulmuycez elbet birgun gelecek bebislerimizİkimizde de olur inşallah Can'ım
Bende en çok ondan korkuyorum Can'ım ya aklımın bi köşesinde acaba menopoz mu diyorum şimdi hastalıklar çok kolaylaştı yediğimiz içtiğimizden mi bilmiyorumdert etmeyin canlarim i saallah olur sizinde bebekleriniz ben 15 aydir bekliyorum bak ki sizin hicbir sorununu yokken benim erken menopoz riskim olmasina ragmen doktor dogal yollu gebelik icin bekletiyor uzulmuycez elbet birgun gelecek bebislerimiz
İnşallah inşallahdert etmeyin canlarim i saallah olur sizinde bebekleriniz ben 15 aydir bekliyorum bak ki sizin hicbir sorununu yokken benim erken menopoz riskim olmasina ragmen doktor dogal yollu gebelik icin bekletiyor uzulmuycez elbet birgun gelecek bebislerimiz
ayy deme öyle hazır değilim ikinci çocuğainsalah vardir bebegin canim hayirlisi olsun
2. çizgi hep yarı silik çıkıyor 1. si gibi belirgin olmadığı sürece bebek yokkTest bu ikinci çizgi silik gibi
Aynen yedigimiz ictigimizde. Tabiki dogal bisey kalmadi artik hersey yapay gdo lu bebekler bile gazli kolik doguyor yediklerimizden hamilelikte saglikli beslenmeye dikkat edin hanimlar paket urunlerden olabildigimce uzak durunBende en çok ondan korkuyorum Can'ım ya aklımın bi köşesinde acaba menopoz mu diyorum şimdi hastalıklar çok kolaylaştı yediğimiz içtiğimizden mi bilmiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?