- Konu Sahibi sunshine44
-
malesefki arkadaş haklı tecrübeyle sabittirAcima acinacak hale dusersin diyorum. Ayrildiysan temiz ayril. Mesajlarina cevap yazma. Sen yazdikca devam eder cunku
Acima acinacak hale dusersin diyorum. Ayrildiysan temiz ayril. Mesajlarina cevap yazma. Sen yazdikca devam eder cunku
2 yıllık sevgilimden 2 ay önce ayrıldım gelecek görmediğim için bu kararı aldım fakat kendisi çok iyi bi insan ve aynı zamanda psikolojik bi rahatsızlıgı var hergün arıyo mesaj atıyo aşk resimleri gönderiyor bu durumdan çok şikayetçiyim ama kendisine belli etmemeye çalışıyorum bana hala seni alcam sağlıgım iyi olunca diyor ve ben sadece konuyu degiştirebiliyorum onu kırmak istemiyorum bunu haketmiyor çünkü napmalıyım bi fikir verin lütfen..
kullandığınız operatörden numara değişikliği isteyin ve bu işi bıçak gibi kesin yoksa arkası gelir allah korusun
şimdide bir ara skypeta görüşelim seninle diyor of allahım keşke en başından başlamasaydım ilişkiye sagol canım ilgine
sakın görüşme tatlım bu adam takıntılı allah korusun bir şey olur
açık açık düşüncelerinizi söyleyeceksiniz, yoksa bu şekilde sürer gider..
seni kırmak istemiyorum ama durum bu, eğer ısrar edersen engellemek zorunda kalırım bunu yapmak istemiyorum vs. demelisiniz..
ve devam ederse artık bir şekilde engellemelisiniz.. şimdi olmasa bile bir gün sevgiliniz olduğunda yapmanız gerekbilir...
hiç cevap yazmasan olmuyor mu?
ayrılmışsınız sonuçta
illaki birinin canı yanacak ama bunu sürdürdükçe içinden çıkamayacak duruma gelirsin..
Acima acinacak hale dusersin diyorum. Ayrildiysan temiz ayril. Mesajlarina cevap yazma. Sen yazdikca devam eder cunku
Ask resimleri ne?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?