hala bebegi görünmeyen varmı benim gibi

• Konu Sahibi Konu Sahibi EU3
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
E

EU3

Ziyaretçi
slm kızlar 7 haftalık hamileyim allah izin verirse ocak 26 annesiyim fakat hala ultrasonda bebegim görünmüyor kalp atışıda duyulmuyor sadece nokta şeklinde görünüyor benimle aynı durumda olanınız varmı

bende 7 haftalık hamileyken görünmüyordu hatta şüphelenmiştim acaba boş gebelikmidir diye ama sonradan bir hafta sonra bebek görüldü ve kalp atışlarını duydum şimdi ise 3cm korkacak bişey yok sabret ve unutma içinde bi fabrika var her geçen saniye bir yeni şey ekleniyor ona ve büyümesini sağlıyorsun:sm_confused:

yagmurcm bende 26 ocak anne adayıyım.bizde dün duyduk bebişimin kalp atışlarını.darısı senin başına inşallah:1hug:

kızlar benimde düşük tehdidim var 5 haftalık hamileyim ama hala göremedim çok korkuyorum

slm kızlar 7 haftalık hamileyim allah izin verirse ocak 26 annesiyim fakat hala ultrasonda bebegim görünmüyor kalp atışıda duyulmuyor sadece nokta şeklinde görünüyor benimle aynı durumda olanınız varmı

slm canım benimde aynı sekilde 6 haftalıktı gözükmedi 4 gün sonra baska bir doktora gittim vajinal baktı zorla gördü. hiç korkma simdi 26 haftalığım darısı tüm isteyenlerin basına.ben geçen yıl 10 haftalık bebeğim karnımda öldüğü için kürtaj oldum bundada cok korkmuştum aynı sey olur diye ama allahım büyük inşlh sağlıkla kucağımıza alırız.

kızlar benimde düşük tehdidim var 5 haftalık hamileyim ama hala göremedim çok korkuyorum

canım 5 haftalıkken bebegını gormen bir zor.sadece keseyı gorebılırsın.daha yenı olusmaya baslıyor emrıyo.bende gormemıstım.

merak etme canım.gec dollenme olabılır.bazı kısılerde 8. haftadan sonra bebk goruluyor.üzme kendını....

(( yarın doktoruma gıtcem kontrol gÜnÜm nolur dua edın hayırlısıyla bebıŞımı gÖreyım yaaaa

BoŞ gebelık mı kı dıye dÜŞÜnÜyorum ama ınternette okudum boŞ gebelıkte kan deĞerlerı bı artıp bı azalıyormuŞ
benım bı baktı 564 sonra tekrar baktı 1560 Çıktı bebek bÜyÜdÜ gÖrÜnÜyo ama kendı yok

26 ocak annesiysen nasıl 7 haftalık hamilesin?ben 19 ocak annesi olucam nasipse ben şimdi 7 haftalık hamileyim.senin bir yanlışın var canım.doktora sor.son adet tarihin neydi?

dr a gittim gene görünmedi bebişim ama dr um dedi ki %90 ikiz bunlar
ikizler tek bebeğe göre daha yavaş gelişir daha geç kendilerini gösterirmiş

dr a gittim gene görünmedi bebişim ama dr um dedi ki %90 ikiz bunlar
ikizler tek bebeğe göre daha yavaş gelişir daha geç kendilerini gösterirmiş

tam olarak kaç haftalıksın bilmiyorum ama 26 ocak annesiyim dediğine göre en az 6 haftalık,bende ikiz bebek bekliyorum ve keselerim 5. haftada göründü,bence başka bi doktora git,bunlar ikiz o yüzden kese görünmüyo demesi bana saçma geldi,Allah yardımcın olsun,umarım bebeğin sağlıkla gelir sana.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…