hala bebegi görünmeyen varmı benim gibi

• Konu Sahibi Konu Sahibi EU3
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
arkadaslar azılarınızı okudum bi kötü oldum 2 hafta önde 7 haftalıktı bebegim doktora gittim ve doktor üsten göremedi altan gördü bebegimi 3 gün sonra kanamam var die gittim doktor üsten baktı göremedi düsmüs dedi bn ona ama 3 gün öncede göremediler dedim altan gördüler yok simdiye kadar zaten görmemiz lazımdı dedi bana ve düsük için hap verdi simdi o sadece göremedigi için düsük dedi acaba bnm bebegim düsmemişmiydi bn bilmeden mi düsrdüm onu 7 haftalık gözükmesi lazım dedi ne bileyim gerci öteki doktorda gec dollenmedir acele etme gözükür demişti ama bn okadar korkmustum ki kanamam var diye düstü dedim

altan bakınca görünen bebek bi süre gecince karındanda görülmezmi
ilacı içtinmi düştümü bebek bide yerleşme kanaması diye bişeyler diyolar

içtim sanırım düstü yarın kontrole gidicem bi süre sonra görünürde 3 gündede büyüyüp üsten görülürmü ki

Canım benimde 39 günlüktü ve hala görülmemişti nokta falan da yoktu kanda bulmuştu doktorum gebeliğimi. Tabii benimki düşükle sonuçlandı ama eminimki korkacak hiç bişey yok gönlünü ferah tut ....

canım geçmiş olsun son yaşadıklarını görmemişim ....

bu bebeklerin karından bakılarak görünür oldukları zaman.. ne zaman oluyor arkadaşlar?

biz şu anda 5+4 haftalığız. Bu salı gideceğiz doktora.. 6+1 haftalıkken yani.. karnımdan görünebilecek midir?
Yoksa yine alttan mı görünecek? kalbini duyacak mıyız?

yalelcm senın şubat topiğnde beraberız bende bugun 5+4 üm 5+1 ken karından kesem göründü bende bu salı gidicem dr. kesenın gelişimine bakacak zannedersem daha emrıyo çok küçük oldugu için görünemeyebilir 6 ila 7. haftada görulebilir kalbını ferah tut arkadaşım ..inş. pıtpıtlarını da duyacagız .. sevgıler

o kese halında zaten...görmegı beklemee..ben2,5 aylıkken ögrendım o zamn bıle tam gzukmuyodu...takma daha cokkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkk erkennnnnnn

ya bnm salak doktor niye o zaman 7. hafta gözükmesi gerekiyodu diyip ilac verdi

ya bnm salak doktor niye o zaman 7. hafta gözükmesi gerekiyodu diyip ilac verdi

off bu dr.ların hangı bırıne guvenecegız bılemıyorum, konusunca buradan bırbırlerını tutmuyor dedıklerı...banada 6+6 ıken randevu verdı kalp atısını duymamaız lazım dedı, sımdı burada 7 haftalıkken kesenın gözukmemesı normal dıyorsunuz... kafam allak bullak oldu

merak etme tatlım, ben 7 hafta 6 günlüktü bebeğimin kalp atışlarını duyduğumda

arkadaşlar benim bebklerim düştü dr un dediği gibi ikiz miş allahım hepinizin bebğini sağlıklı bi şekilde kucağınıza versin inş hepinizle birlikte benimde inş

offffffffff offfffffff arkadaşlar çok çaresizim testlerim hep hep pozitif adetim 15 gün geçti dr. bebek yok dio ultrasonda bişi görmedi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…