hala bosanamadık ve ben onu hala cok sevıyorum

sevran

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
27 Ağustos 2010
70
0
36
Ankara
mutlu gunlerdekı resımlerımıze bakıp aglamak ıstemıyorum artık, unutamıyorum hayatımdan cıkaramıyorum, yapamıyorum.hergun kahroluyorum hergun beklıyorum

peki boşanmak isteme sebebiniz neydi?
çözüme ulaştırılamayacak bişey değilse şansını yeniden dene canım madem bukadar seviyosun

suan o kadar bunalımdayım kı ınan durumu tekrar yazacak halım yok eskı konuları okursan paylsamıstım canım

sevrancım eşin ne durumda şu an.iletişimi tamamen kopardımı kesin kararlımı son durum ne

ailesi yüzünden demişsiniz bi önceki konuda.
siz bir araya geldinizmi
yoksa hala ayrı illerdemsiniz?

canım bız bır araya geldık evet suan aynı seırdeyız fakat ayrıyız aynı sehırde nerdeyse 2 aydır ayrı yasıyoruz.ve ben artık yalnız yasamak bu evde yalnız kalmak ıstemıyorum.buna dayanamıyorum artık.kendımı avutuyorum sureklı bıseylerle mesgul oluyorum ama bu yalnızlık gıttıkce dahada omuzlarıma cokuyo.
ayrı kaldıgımız zaman ıcınde bosnmaya karar verdıkten sonra gorustuk kac defa.hatta bana bı kac hafta onceye kadar o dönem ıcerısınde gercekten ayrılmak ıstemedıgını soyledı bı gece.bızım durum bıraz el gun ne der seklını aldı kendısı fazlasıyla gurur yapıo.burası doguda cok kucuk bı yer ıkımızde memuruz ve durumu herkes bılıo.bu benım ıcın cok sacma bı neden sızlerde boyle dusunceksız ama bırde aıle baskısını ekleyın ustune...ve bana guvenmemesını..
bana guvenmıyo evet.evlılıgımız boyunca yaptıgımız tartısmalarda cok kez valızımı alıp gıtmeye kalktım ben bunları dusunuyo artık bardak tasmıs ona gore.bırde bunların ne yazıkkı aılesınn yanında yasanması bıtırdı zaten her seyı.
butun bunları gectım ben ...benden gercekten bosanmak ısteyen adam gıder tek tarflı mahkemeye verır benı degılmı? benım anlasmalı dava dılekcesını ımzalamamı beklemez bunu yapmadı hala
ımzalayamıyorum arkadaslar o dılekceyı ..kac kere yazdırdık yırttm olmadı atamadım altına ımzamı bu evlılıgın bıtmesıne evet dıyemedım ıcımden bı ses atma o ımzayı dyo hep..ama boylede yapamıyorum .
askıda gıbı hıssedıyorum hayatımı kendımı..bu ıgrenc yerde bu sekılde yalnız yasamk eve hapsolmak ınanın herseyden daha kotu..

Belirsizlik daha zor olmuyor mu?
Neyi beklediğinizi kendiniz bile bilmiyorsunuz di mi?
Yazık değil mi gençliğinize,güzelliğinize?

burada matahariyi okumuşmuydun.onun eşi sıkıldım dedi gitti yalnız matahari çok akıllıca davrandı ve eşi geri döndü.senin durumunu da buna benzettim ben.zaman verirsen kafasındaki karışıklıkları düşünüp geri evine gelecek sanki.bu zaman zarfında mahk.ye başvururdu yoksa

anlıyorum senii bende aynı durumdayım ama biz sizden bi aşama öndeyiz 15 şubatta davamız var ama ben hala onu seviyorum berbat bi duygu

Belirsizlik daha zor olmuyor mu?
Neyi beklediğinizi kendiniz bile bilmiyorsunuz di mi?
Yazık değil mi gençliğinize,güzelliğinize?

bunu kesınlıkle basına gelmeyn anlayamaz canım evet belırsızlık cok daha zor belkı ama sonrasını dusunmek ıstemedıgımden yanı ayrıldıktan sonra ne yapacagımı nasıl bı durumda olacagımı kestıremdıgım ıcın ıcınde bulundugum durum belkı bana daha cazıp gelıo belkıde buna alıstım kımbılır?

okumazmıyım cok sevındım onun ıcın gercekten.umarım cok mutlu olur
evet yasadıklarımızda benzerlıkler var ama hıc zannetmıyorum kı esım cıksın gelsın bılmemkı neyı beklıyorum galıba tek taraflı mahkemeye vermesını ...

canım bende seninle aynı durumdayım henüz davayı acmadı 3 aydır ayrı yasıyoruz bende dogudayım zorluklarını bilirim ben artık ailemin yanına gitmeyi kararverdim ptesi gidiyorum.cok zor biliyorum benim konumu okursan ne kadar zor seyler yasadıgımı gorürsün.güçlü ol ve karar ver inan belirsizlik insanı oldürüyor.rabbim yardımcımız olsun

Arkadaşım şu an çok hassassınız anlıyorum inanın kelimelerimi seçerek konuşuyorum..
Rica ederim siz de karşınızındaki insanı çok iyi tanıyormuş,tüm hayatım boyunca yanımdaymışsınız gibi yorum yapmayın!
Sadece iyiliğiniz için iki kelime yorum edeyim dedim,insanı pişman ettiniz!
Hakkınızda hayırlı olsun!!!

Son düzenleme:
anlıyorum senii bende aynı durumdayım ama biz sizden bi aşama öndeyiz 15 şubatta davamız var ama ben hala onu seviyorum berbat bi duygu

sızın durumu bılmıyorum ama ıcınden gecenlerı yuregını o kadar ıı anlıyorumkı..ne zamandır ayrısınız? severek ayrılık nasıl evet dıyebıleceksınız mahkemede ben sahsen bu nu kendımde goremıyorum o yuzden ımzalamıyorum anlasmalı bosanmayı kabul etmıyorum.ben kendı elımle bıtıremem buna hıc cesaretım yok olmadı ...
onu o kadar sevıyorum kı evde gomlegı kalmıs kokusu ve artık o kokuda gıtmek uzere koklayıp aglıyorum ya hala nasıl evet dıyebılırım ayrılıga..
o kadar laftan sonra bu kadar ezıyetten sonra hala onu cok sevıyorum cunku bız severek evlendık ve zoru basarıp elılıgımızın ılk yılını ayrı gecırebıldık...
keske dıyoruum hıc yasanmaıs olsaydı butun bu olumsuzluklar kendımı dınlıyorum hatalarımı dusunuyorum ondan nefret etmek ıcın bıseyelr arıyorum ama sabah uyandıgımda yıne ılk aklıma gelen o oluo
ve okul yolunda onu gormemk ıcın yolumu degıstırmek zorunda kalıyorum
bu yasadıklarımıza ıanaın ben bıle ınanamıyorum

sızede sabır dılıyorum .aılenızın yanına gıtmeye karar verdınızde nasıl olucak tayın durumu?

ben anlaşmalı boşanma dilekçesini imzalamama rağmen kendi bildiğine gitti bana mahkeme yoluyla dava açtı ve ben anlaşmalı boşanma dilekçesini nasıl imzaladın dersen gurur yaptım sanırım beni istemeyeni ben hiç istemem mantığıyla hareket ettim ha bilmiyorum doğru ya da yanlış ama ben böyle düşündüm ve sana önerim boşanma dilekçesini imzala eşinin içinde biraz olsun sevgi varsa zaten veremeyecektir onu mahkemeye biliyorum aynısını arkadaşım yaşadı çünkü ve barıştılar ama sizin sorununuzu bilmiyorum evden gidişlerim gibi bi şeyler yazmışsın o halde o da şimdi sana güvenmiyor eğer öyleyse imzalama ki sevgine güvenebilsin inşallah.Benim ki dersen maalesef hemen boşanma davası açtı

nıe anlasmalı ımzalmana ragmen vermedıkı tek celsede bıtıyo oda ne akılsa ? tazmınat falan mı ıstemıs yoksa senden?davanız ne zaman olcak ..sanada sabır dılıyorum. ama bence hemn evet deme derım.sebeplerınızı pek bılmıyorum ama kac yıllık evlısınız.bunlara evlenıp bosanmak kolay gelıo evlenene kadar ugrasıolar bosnaırken tek seferde bıtsın ıstıyolar valla bende ole dusunuyodum ama artık fıkrım degıstı.surunsun bıraz ..

biz komik ama sadece 1 yıllık evliyiz bu arada biliyorsun eş durumu atamalarından bi kaç ay ayrı kaldık sonra evi döşeyip düğünü öyle yapalım derken bi kavga koptu bu duruma geldik tazminat filanda istemiyor benim ki saçma ama babam açtı davayı diyor tabii ki imzayı veren bu salak bi de babam açtı davayı diyor valla bende işin içinden çıkamadım ama ortada bi gerçek var ki ben hala onu seviyorum

hep şey die düşünmüşümdür:
sevgi varsa her şeyi bi şekilde aşar

galiba yanlış düşünüyorum ben

yani bilmiyorum ama öle olması gerek?

çok üzüldüm arkadaşım,
çok zor bi durum haklısın Allah yardımcın olsun...

çıkıp gidişlerim demişin...
halbuki bazan çıkıp gitmeler öfkeyle bitirmeler bile sevgi belirtisidir,
eşin için de senin için de geçerli...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…