Aminnn canim yaaa haklisin...benim bir arkadas bosanmis iki yil olmus...yazik yani nereye kosturacagini sasirmis...biktim artik diyo biktim...calismak zorunda birde oglu var ama diyorumki kendine guvenmezse bosanmazdi....aileside burda yasiyor....ins. iyi bir es bulur evlenir...ben eşimle evlenirken manevi anlamda çok zorluklara maruz akldım. ikimizinden ya da ailelerimizden kaynaklanmıyordu başkaları yüzünden. maddi anlamda da ona hep destek oldum. Allah göstermesin bugün ayrılma durumu olsa asla tenezzül etmem demem çünkü bir kadının ayakları üzerinde durması için paraya da ihtiyacı var. ana baba eline bak bak nereye kadar. Allah göstermesin yaaa...
sevrancım bana sorduğuna cvp yazmıştım ama okumamış olabilirsi. Şimdi benim ki dava açtı ama tazminat talep etmedi ben de ona karşı dava açtım ama tazminat talepli sonra anlaştık ( yanlış anlaşılmasın para almadım ) ben de şimdi 15 şubattaki davada ikimizde istiyoruz boşanmayı bi şey de talep etmiyoruz biter diye düşünüyorum
haklısın üzülmek de çok zor bi şey ben senin yaşadığını 27 mayıs da yaşadım elime o belgeyi aldığımda beynimden vurulmuşa dönmüştüm hiiiç beklemiyordum öyle bir şey ama kendini topla seni istemeyen bi insan için nereye kadar üzülebilirsin ki biliyorum şu an ne desem boş ama biliyosun zaman en güzel ilaç bırak gitsin artık deneyelim filan deme ki ben çok yalvarmama rağmen o dilekçe elime geldikten sonra hiç aramadım aradan aylar geçti o beni aradı görüştük filan :S hiç bi şey değişmemiş adam yine aynı kalas adam gördüğüm sadece buydu... yani kabullenmek zor olsa da biz yanlış tercihler yapmışız..Allah yardımcın olsun
Canım bende küçük bir şehirde yaşıyordum,davada orada açıldı.Avukatım bizden 2500 tl istedi,dediğim gibi anlayışlı biri hemde insanın bir anda o kadar parayı verecek durumu olmayabiliyor.Gerçekten taksit yaptı:)Boşanma çekişmeli o açtı ben boşanmıyorum.Çünkü davası reddolunsun ben onu boşayacağım:)Ben öğretmen adayıyım,eşimse subay.Tabi benden 20 milyar tazminat ve masraflarını talep ediyor:)Benimse hiçbir gelirim yok!Bende aylık 1000 tlden az olmamak kaydıyla nafaka ve maddi tazminat hakkım saklı kalmak kaydıyla 50000 tl manevi tazminat ve altınlarımı,çeyizimi,özel eşyalarımı talep ettim.Çünkü 4 aydır anasıyla babasıyla benim evimde oturuyor ve kusurlu olan o aslında.
Bana sosyal durum araştırma sonucu daha mahkemeye ulaşmadığı için şimdilik 300 tl nafaka bağladılar,tabi yatırmadı!Ben şuanda çalışacak durumda değilim zaten fen edebiyat mezunuyum ve tezsiz yüksek lisans yapıyorum,bu dönem bitiyor inşallah.Geçen yıl ücretli çalışmıştım.
Sen velilerinden ya da çevrenden tanıdık bir avukat araştırsan sonra gidip bir görüşsen senin için iyi olur sanki.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?