• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

hala bosanamadık ve ben onu hala cok sevıyorum

bence sevran çıkıp gidişlerim filan yazmışsın ya o adam inanmıyo senin sevgine belki de imzalamaman daha iidir sevgine inanır diye düşünüyorum

karşılıklı bir sevgi varsa haklısın meldaaa bence de her sorun aşılır benim ki gibiyse de biter zaten bitsin de dahi iyi seni sevmeyen bi insanla nereye kadar

Daha önceki konularinizi okudum bilmeden yorum yapmak istemedim fakat önceki konularda esinizin sizi istemedigini,sizden biktigini,bi bosanalim olmazsa bikac ay sonra yine seninle evlenirim dedigini,ailesinin etkisinde oldugunu v.s yazmissiniz ...Simdi bunlara ragmen sizi istemeyen biriyle(söylemlerinden deger vermedigide belli) yeniden birarada olsaniz bile gecinebileceginizden eminmisiniz? bosandiktan sonra neler yasayacagimi kestiremiyorum demissiniz birarada olsaniz mutlu olacaginiz da garanti degil haliyle...Esinizde ne istedigini bilmeyen biri gibi ne demek bosanalim olmazsa yine senle evlenirim???Hayatiniz cocuk oyuncagi degil kafaniza sürekli esinizi sabitlemek yerine birazda kendinizi düsünün bence,mesleginiz var kendi ayaklarinizin üstünde durabiliyorsunuz ne güzel,durumunuzu anlamaya calisiyorum ama sahsen beni istemeyen birini ben hic istemem

canım ya Allahın bir mucizesi olur inşallah ve barışırsınız lütfen dua et allahtan hayırlısını iste hayırsızsa hayırlıya çevirmesini iste ben sana dua ediceğim inşallah eskisinden çok daha mutlu olursunuz.

doğuda öğretmen anladığım kadarıyla hangi şehirde olduğunu bilmiyorum ama doğuda tek başına olunca insan (bilirim ) kendisine bi tutunacak dal ister çok da mantıklı düşünemez kızma ama selva belki de bulunduğun ortamın etkisiyle bu kadar bağlanmışsındır olabilir bi de bu açıdan düşün tayin isteme şansın varsa bu yıl farklı bi şehre git uzaklaş o seni istemiyorsa yapabileceğin en mantıklı bu geliyor aklıma

Daha önceki konularinizi okudum bilmeden yorum yapmak istemedim fakat önceki konularda esinizin sizi istemedigini,sizden biktigini,bi bosanalim olmazsa bikac ay sonra yine seninle evlenirim dedigini,ailesinin etkisinde oldugunu v.s yazmissiniz ...Simdi bunlara ragmen sizi istemeyen biriyle(söylemlerinden deger vermedigide belli) yeniden birarada olsaniz bile gecinebileceginizden eminmisiniz? bosandiktan sonra neler yasayacagimi kestiremiyorum demissiniz birarada olsaniz mutlu olacaginiz da garanti degil haliyle...Esinizde ne istedigini bilmeyen biri gibi ne demek bosanalim olmazsa yine senle evlenirim???Hayatiniz cocuk oyuncagi degil kafaniza sürekli esinizi sabitlemek yerine birazda kendinizi düsünün bence,mesleginiz var kendi ayaklarinizin üstünde durabiliyorsunuz ne güzel,durumunuzu anlamaya calisiyorum ama sahsen beni istemeyen birini ben hic istemem

böle mi sölemiş?

yine de göster sevdiğini... sonra çekil kenara, sabırla bekle

her sonuca alıştır kendini, güçlü ol..
yanındayız:kkk:

valla ben anlayamadım bana güvensizlikten böyle davranıyormuş gibi geldi eşi inşallah öyledir diyorum

doğuda öğretmen anladığım kadarıyla hangi şehirde olduğunu bilmiyorum ama doğuda tek başına olunca insan (bilirim ) kendisine bi tutunacak dal ister çok da mantıklı düşünemez kızma ama selva belki de bulunduğun ortamın etkisiyle bu kadar bağlanmışsındır olabilir bi de bu açıdan düşün tayin isteme şansın varsa bu yıl farklı bi şehre git uzaklaş o seni istemiyorsa yapabileceğin en mantıklı bu geliyor aklıma

evet sonuç olumsuz olursa mümkünse farklı bi şehre taşın...

ne kadar acı olursa olsun geçio arkadaşım..inan geçio...

geçicek ve çok daha güzel günler görceksin...:7:

biz komik ama sadece 1 yıllık evliyiz bu arada biliyorsun eş durumu atamalarından bi kaç ay ayrı kaldık sonra evi döşeyip düğünü öyle yapalım derken bi kavga koptu bu duruma geldik tazminat filanda istemiyor benim ki saçma ama babam açtı davayı diyor tabii ki imzayı veren bu salak bi de babam açtı davayı diyor valla bende işin içinden çıkamadım ama ortada bi gerçek var ki ben hala onu seviyorum :(

bızde bı yıllık evlıyız 14 ay falan ıste ya daha ortak bı evımız olmamıstı aynı sızın gıbı bu yaz herseyı yapıcaktık cunku bu yaz bı araya geldık ıste yazın basında oldu bu tantanalar ...aynı seyı yasıyoruz galıba .
bence soruun nerden kaynaklanıo bılıomusun
bızler evelenıyoruz ıs geregı farklı yerlerde yasıyoruz fakat bu sırada evlılıge adapte olamıyoruz yanı ortak bı ev olmadan aynı havayı solumadan sevgılımıyız evlımıyız bılemıyoruz
tatıllerde bı araya gelerek evlılık olmuo oluncada bole oluyo daha bslamadan bıtıyo
o yuzden bosanması kolay gelıo bızımkılere
tam hersey beklenılen sekılde olcak zaten bunu beklmısız bı arada olmayı bı araya gelmeyı bu sefer de al sana ayrılık
ya bı durun derdınız ne kardesım
nıe evlendın o halde benle
nıe bu sehre es durumu ıstedım ben
nıe duzenımı bozdun
nıe beklettın
he
adama bunu sormazlarmı
ben ne dıe kaabul edeyım ya bosanmayı
cıksın hakıme ıspatlasın ben gecımsızmıyım neyım
daha aynı evde yasamadan bu karara nası vardın dıcem kendıne
yasadıklarım bı saka gıbı hala kondurmıyorum kendıme
evlılıgıme
bılmıyorum nasıl bıter bu hıkaye
..........

aynen aynısını yaşadım ve hala şaşkınlığını üzerimden atamıyorum ne hayallerim vardı bu şehre geldiğimde ne oldum diyorum :(

bence de..
sevdiğini ne olursa olsun göster..ne kaybedersin..

yok arkadaş sevgi varsa her engeli aşar:4:

daha nası gosterıyım kızlar 3 aydır beklıyorum ya
belkıde evet haklısınız bana dıyokı sen sırf burda yalnız kalmamak ıcın bosanmak ıstemıyosun falan
nası anlatıyım sevgımı bask aturlu napıyım ya barı soleyın
gurur murur kalmadı:)

kötü bi durum :( of ki off selve şöyle de : Ben sana olan sevgimden imzalamadım ama sen inanmadın o halde getir belgeyi imzalıyorum ama seni çok sevdim filan gibisinden bi konuşma yap bakalım sen bunları söyledikten sonra getirebilyorsa demek ki sevmemiş yapabilecek bi şey yok benim gibi başının çaresine bakacaksın ha sevgisi varsa zaten getiremez

daha nası gosterıyım kızlar 3 aydır beklıyorum ya
belkıde evet haklısınız bana dıyokı sen sırf burda yalnız kalmamak ıcın bosanmak ıstemıyosun falan
nası anlatıyım sevgımı bask aturlu napıyım ya barı soleyın
gurur murur kalmadı:)

bekleyerek değil hayatım, açıkça sölemio musun?

ağle gerekirse,
gayet insani bişi sevmek gururunu ayak altına almak bile...
hiç bi sakıncası yok

nie biliyo musun
çivi gibi çakılırsın aklına...
ayrılsanız da yıllar geçse de unutamaz silemez...
öyle bi göster ki sevgini
silemesin anasını satiiim beter olsun:32:

umarım bu hikaye mutlu sonla biter.çok üzüldüm yaşadıklarım yönünden farklı ama sonuç itibarıyla aynı durumdayız.hatta ben çok çok daha kötü durumdayım.yaradandan sabır dilemekten başka çarem yok.senin içinde dua edecem.inşallah çok mutlu olursunuz...

evet tesekkur ederım okuyup yorum yapma cabanıza
dogru bosanmak ıstedık karsılıklı bend eona soledım bende senı ıstemıyorum dedım
fakat ıcımde bı emın olabılsem adamın gercekten bole dusundugune
gıdıp verse kendısı acsa davayı
ben malımı bılıyorum bı seyı gercekten ıstemzse cıkarır hayatından
uzaktann takıp etmz
ama o aıle baskısı yokmu
etrafta duyulması ve kac zamandır ayrı olmamız
işte onu yıkamıyo
bosanacaksakta sırf o yuzden bosanca z yanı bunu bılıorum artık
o ne kadr ofkelnsede kızsada bana ıstemedıgını solesede
aradan ıkı ay gectıkten sonra gelıp ben bu arad hıc gercekten ayrılmayı dusunmedım dıyebıldı
bana guvenemıyo adam
aılesının gonlunu alıcakmısım
bunu ben tek basıma yapamam yapmamda bana evıme koyume gırme dıyen adamlara bunu yapmam
oda sırf aılesının bu lafına karsı gelımo
uzayıp gıdıo ısteeeee

canım ya Allahın bir mucizesi olur inşallah ve barışırsınız lütfen dua et allahtan hayırlısını iste hayırsızsa hayırlıya çevirmesini iste ben sana dua ediceğim inşallah eskisinden çok daha mutlu olursunuz.

evet ben hala bı mucıze beklıyorum dua etmezmıyım bugun ıstıareye yatıcam ben :) lutfen sızde benım ıcın dua edermısınız

Back
X