Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
bence sevran çıkıp gidişlerim filan yazmışsın ya o adam inanmıyo senin sevgine belki de imzalamaman daha iidir sevgine inanır diye düşünüyorum
karşılıklı bir sevgi varsa haklısın meldaaa bence de her sorun aşılır benim ki gibiyse de biter zaten bitsin de dahi iyi seni sevmeyen bi insanla nereye kadar
Daha önceki konularinizi okudum bilmeden yorum yapmak istemedim fakat önceki konularda esinizin sizi istemedigini,sizden biktigini,bi bosanalim olmazsa bikac ay sonra yine seninle evlenirim dedigini,ailesinin etkisinde oldugunu v.s yazmissiniz ...Simdi bunlara ragmen sizi istemeyen biriyle(söylemlerinden deger vermedigide belli) yeniden birarada olsaniz bile gecinebileceginizden eminmisiniz? bosandiktan sonra neler yasayacagimi kestiremiyorum demissiniz birarada olsaniz mutlu olacaginiz da garanti degil haliyle...Esinizde ne istedigini bilmeyen biri gibi ne demek bosanalim olmazsa yine senle evlenirim???Hayatiniz cocuk oyuncagi degil kafaniza sürekli esinizi sabitlemek yerine birazda kendinizi düsünün bence,mesleginiz var kendi ayaklarinizin üstünde durabiliyorsunuz ne güzel,durumunuzu anlamaya calisiyorum ama sahsen beni istemeyen birini ben hic istemem
doğuda öğretmen anladığım kadarıyla hangi şehirde olduğunu bilmiyorum ama doğuda tek başına olunca insan (bilirim ) kendisine bi tutunacak dal ister çok da mantıklı düşünemez kızma ama selva belki de bulunduğun ortamın etkisiyle bu kadar bağlanmışsındır olabilir bi de bu açıdan düşün tayin isteme şansın varsa bu yıl farklı bi şehre git uzaklaş o seni istemiyorsa yapabileceğin en mantıklı bu geliyor aklıma
biz komik ama sadece 1 yıllık evliyiz bu arada biliyorsun eş durumu atamalarından bi kaç ay ayrı kaldık sonra evi döşeyip düğünü öyle yapalım derken bi kavga koptu bu duruma geldik tazminat filanda istemiyor benim ki saçma ama babam açtı davayı diyor tabii ki imzayı veren bu salak bi de babam açtı davayı diyor valla bende işin içinden çıkamadım ama ortada bi gerçek var ki ben hala onu seviyorum![]()
bence de..
sevdiğini ne olursa olsun göster..ne kaybedersin..
yok arkadaş sevgi varsa her engeli aşar![]()
daha nası gosterıyım kızlar 3 aydır beklıyorum ya
belkıde evet haklısınız bana dıyokı sen sırf burda yalnız kalmamak ıcın bosanmak ıstemıyosun falan
nası anlatıyım sevgımı bask aturlu napıyım ya barı soleyın
gurur murur kalmadı:)
evet tesekkur ederım okuyup yorum yapma cabanızaDaha önceki konularinizi okudum bilmeden yorum yapmak istemedim fakat önceki konularda esinizin sizi istemedigini,sizden biktigini,bi bosanalim olmazsa bikac ay sonra yine seninle evlenirim dedigini,ailesinin etkisinde oldugunu v.s yazmissiniz ...Simdi bunlara ragmen sizi istemeyen biriyle(söylemlerinden deger vermedigide belli) yeniden birarada olsaniz bile gecinebileceginizden eminmisiniz? bosandiktan sonra neler yasayacagimi kestiremiyorum demissiniz birarada olsaniz mutlu olacaginiz da garanti degil haliyle...Esinizde ne istedigini bilmeyen biri gibi ne demek bosanalim olmazsa yine senle evlenirim???Hayatiniz cocuk oyuncagi degil kafaniza sürekli esinizi sabitlemek yerine birazda kendinizi düsünün bence,mesleginiz var kendi ayaklarinizin üstünde durabiliyorsunuz ne güzel,durumunuzu anlamaya calisiyorum ama sahsen beni istemeyen birini ben hic istemem
canım ya Allahın bir mucizesi olur inşallah ve barışırsınız lütfen dua et allahtan hayırlısını iste hayırsızsa hayırlıya çevirmesini iste ben sana dua ediceğim inşallah eskisinden çok daha mutlu olursunuz.