• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

hala bosanamadık ve ben onu hala cok sevıyorum

Üç aydır sürüncemedeymiş sizin konunuz inan sen o imzayı atsaydın çoktan düzelecekti.
Belirsizlik hayatta en kötü şeydir, insanı mahfeder.
Kadınlık gururun için git o imzayı at bence.
Daha ne bekliyorsunuz ki, tamam evliliğe adapte olamadınız, bir araya gelemediniz, evliliğinizi tam olarak yaşamadınız.
Ama adam boşanmak istiyor, niye zorluyorsunuz ki. Zorla evli mi kalacaksınız.
Mataharinin konusunu okumuşsun, kaçan kovalanır o kabul etti tamam boşanalım dedi.
Eşinin gerçek niyeti boşanmak değilmiş meğerse, barıştılar.
Belki senin eşin de kafasını dinlemek istiyor, karar veremiyor.
Sen boşanmam dedikçe onun ilgisi, sevgisi azalıyor sana karşı.
Resti sen çek, imzanı at hadi boşanalım de, bakalım ne yapacak.
Zaten boşanırsanız adam sizi gözden çıkarmış, yapacak birşey yok.
Seni istemeyeni sen hiç isteme.
Vazgeçerse eşine karşı gururunu kurtarmış olursun.
Yani her durumda sen kazanacaksın arkadaşım.
İyi düşün.

Üç aydır sürüncemedeymiş sizin konunuz inan sen o imzayı atsaydın çoktan düzelecekti.
Belirsizlik hayatta en kötü şeydir, insanı mahfeder.
Kadınlık gururun için git o imzayı at bence.
Daha ne bekliyorsunuz ki, tamam evliliğe adapte olamadınız, bir araya gelemediniz, evliliğinizi tam olarak yaşamadınız.
Ama adam boşanmak istiyor, niye zorluyorsunuz ki. Zorla evli mi kalacaksınız.
Mataharinin konusunu okumuşsun, kaçan kovalanır o kabul etti tamam boşanalım dedi.
Eşinin gerçek niyeti boşanmak değilmiş meğerse, barıştılar.
Belki senin eşin de kafasını dinlemek istiyor, karar veremiyor.
Sen boşanmam dedikçe onun ilgisi, sevgisi azalıyor sana karşı.
Resti sen çek, imzanı at hadi boşanalım de, bakalım ne yapacak.
Zaten boşanırsanız adam sizi gözden çıkarmış, yapacak birşey yok.
Seni istemeyeni sen hiç isteme.
Vazgeçerse eşine karşı gururunu kurtarmış olursun.
Yani her durumda sen kazanacaksın arkadaşım.
İyi düşün.

gıtsın acsın davayı zaten evet bosanmak ıstıyorum dıcem mahkemede .ayrıca bende arayıp sormuyorum bosanmayı kabul edıyorum dıyorum kendısıne yalvarıp yakarmadım karsısında

gıtsın acsın davayı zaten evet bosanmak ıstıyorum dıcem mahkemede .ayrıca bende arayıp sormuyorum bosanmayı kabul edıyorum dıyorum kendısıne yalvarıp yakarmadım karsısında

neden açmıyor davayı madem boşanmak istiyor.ya çocuk eşiniz daha durumun ciddiyetinin farkında değil yada aklınca sizi cezalandırıyor sonra geri dönecek

evet ben hala bı mucıze beklıyorum dua etmezmıyım bugun ıstıareye yatıcam ben :) lutfen sızde benım ıcın dua edermısınız

dualarımız seninle canım:26:

sen üzerine düşeni yap,

sevgini göster sonra daa kararını kesin olarak ver ve grekeni yap
gerekirse imazyı da at,
ne kadar acıtırsa acıtsın bitir...:41:

belirsizlik insanı mahfeder arkadaşla doğru sölüyo..

öle bi an olur ki belki,

aklı başına geç gelir eniştenin:51:

aşk böle bişi,
gerektiğinde dibe vurmayı bile bilmek gerekio

hep böle sürmicek acın geçicek,
hayat güzel sürprizler yapacak hiç şüphen olmasın:38:

neden açmıyor davayı madem boşanmak istiyor.ya çocuk eşiniz daha durumun ciddiyetinin farkında değil yada aklınca sizi cezalandırıyor sonra geri dönecek

ben de öle düşünüyorum...
hala sevio olabilir geri dönebilir,
yani olayı çok iyi bilmiyoum ama nedense öle hissettim

bekleyerek değil hayatım, açıkça sölemio musun?

ağle gerekirse,
gayet insani bişi sevmek gururunu ayak altına almak bile...
hiç bi sakıncası yok

nie biliyo musun
çivi gibi çakılırsın aklına...
ayrılsanız da yıllar geçse de unutamaz silemez...
öyle bi göster ki sevgini
silemesin anasını satiiim beter olsun:32:

Tamam aşkta gurur olmaz derler, insan gerekirse karşısına geçer ağlar da, ama burada farklı bir durum var. Ayrıldıktan sonra aklına çivi gibi çakılmış, yıllarca unutamamış v.s. ne anlamı var? Önemli olan şu an kurtarılacak bir durum varsa kurtarabilmek. Yoksa da gururunu koruyarak yürüyüp gidebilmek.

Duygusal bakmayın olanlara, biraz oturup mantıklı düşününce yapmanız gerekenler netleşecek zaten. Olumlu ya da olumsuz kararı siz vermelisiniz. Ama duygularınızı devre dışı bırakarak düşünmeye çalışın. Gururunuzu da sakın ezdirmeyin. Yarın öbür gün tekrar bir araya gelseniz bile eşinizin karşısında güçsüz duruma düşmüş olmayın.

Son düzenleme:
Tamam aşkta gurur olmaz derler, insan gerekirse karşısına geçer ağlar da, ama burada farklı bir durum var. Ayrıldıktan sonra aklına çivi gibi çakılmış, yıllarca unutamamış v.s. ne anlamı var? Önemli olan şu an kurtarılacak bir durum varsa kurtarabilmek. Yoksa da gururunu koruyarak yürüyüp gidebilmek.

gururunu yine korur,
sevdiğini son bi defa göstermeli ama bence...
bırak içine otursun ayrılsalar bile..

hata yaptığını bilsin adam...

sevdiğini söleyecek,
adam vazgeçmezse bir daha sevgi hakkında tek kelime dahi etmeden
dönüp arkasını kararlılıkla yoluna gidecek...

Son düzenleme:
Şu da var, benim konumda bana da söylemişti arkadaşlar, boşanma davası açmak demek boşanmak anlamına gelmez. Bence atın imzayı, bakalım eşiniz ne yapacak? Kurtarmak istiyorsa dava sürecinde geri adım atar zaten. İstemiyorsa da ve çaba harcamazsa, çok üzücü, ama yapacak bir şey yok durumu kabullenmekten başka. Biraz zamana bırakın, eşiniz kafasını toplasın, siz de bu arada kendinizle ilgilenin, uzun zamandır yapmak istediğiniz şeyler varsa onları yapın, hobilerinize vakit ayırın, kafanızı dağıtın. Zamanla herşey netleşecektir zaten.

Eşiniz dahil hiçbir şey sizden daha değerli değil, bunu unutmayın. Önce kendinize güvenin ve kendi mutluluğunuzu düşünün. İnşallah eşiniz de hatasını anlar ve ayrılmaktan vazgeçer de mutlu olursunuz. Fazla bir arada yaşama, evliliği tanıma şansınız da olmamış önceki konularınızdan okuduğum kadarıyla. Umuyorum ki, yarım kalan evliliğinizi bundan sonrasında toparlama şansı bulursunuz. Hakkınızda hayırlısı olsun.

Son düzenleme:
Şu da var, benim konumda bana da söylemişti arkadaşlar, boşanma davası açmak demek boşanmak anlamına gelmez. Bence atın imzayı, bakalım eşiniz ne yapacak? Kurtarmak istiyorsa dava sürecinde geri adım atar zaten. İstemiyorsa da ve çaba harcamazsa, çok üzücü, ama yapacak bir şey yok durumu kabullenmekten başka. Biraz zamana bırakın, eşiniz kafasını toplasın, siz de bu arada kendinizle ilgilenin, uzun zamandır yapmak istediğiniz şeyler varsa onları yapın, hobilerinize vakit ayırın, kafanızı dağıtın. Zamanla herşey netleşecektir zaten.

Eşiniz dahil hiçbir şey sizden daha değerli değil, bunu unutmayın. Önce kendinize güvenin ve kendi mutluluğunuzu düşünün. İnşallah eşiniz de hatasını anlar ve ayrılmaktan vazgeçer de mutlu olursunuz. Fazla bir arada yaşama, evliliği tanıma şansınız da olmamış önceki konularınızdan okuduğum kadarıyla. Umuyorum ki, yarım kalan evliliğinizi bundan sonrasında toparlama şansı bulursunuz. Hakkınızda hayırlısı olsun.

aynı şeyi sölüyoruz aslında:13:

herkeste aynı sorun..malesef boşanmaların tek nedeni ya aldatmak yada erkeğin ailesi oldu..yanii 100 boşanma varsa bunun 99 u ya aldatma hikayesinden yada erkeğin ana kuzuluğunu bırakamamasından kaynaklanıyo..
bizde de sorun aynı..eşim resmsn ana kuzusu hala..kaç yaşına gelmiş anası memesini verse emcek..o derece yanii :))
ben hasta olurum hastaneye giderim nasıl oldun demez..dahası neden hastanelere gidiyosun sen der..sanki keyfe gidiyorum..(bu arada ben hamilelik için tedavi görüyorum..sürekli gittiğim için onu kastediyo)..doğucak çocuğunu bile önemsemez yanii..
annesi hasta oldu..hastalık dediğimde kadının poposunun kenarı ağrımış..dr a gitmişler..dr onabişeyin yok teyze evine git demiş..annesine oturdu günlerce ağladı..
annesinin babasının hatasını görmez,onların hatasını bana yüklemeye çalışır..annesi laf sokan cinsten..ev değiştirdik biz..yeni evin tlfnunu verme onlara,cepten görüşün dedim..kadın sürekli oğlunu dolduruyo aman oğlum seni arayamıyoruz..cepten bile aramaya korkar olduk..ama ne hikmetse o korktukları gelinin evine yakında misafirliğe geliyolar :)))
nasıl iş bu yaa...yeter düşsünler yakamızdan..ben bunu eşime de dedim geçen bi tartışmamızda..yeri geldiğinde ananın önünde masaya yumruğunu vurup beni savunabilceksen bu evlilik devam etsin dedim..bu ayrımı yapabil dedim..
oğullarını gelinlerle paylaşmaya ödleri patlıyo..bizim salak kocalarımızda aman bizi büyüttü aman öyle aman böyle derken analarına toz kondurtmuyolar..biz konuştukça suçlu oluyoruz kendileri konuşmadıkları için..valla ben eşime de söyledim aileme de söylüyorum bunu eşimi ne boşarım,nede evli kaldığım sürece ona ve ailesine huzur veririm..burnundan fitil fitil getiririm ben insanın..benim canımı sıkanın canını portakal sıkar gibi sıkarım :))
derdi olan konuyu açan arkadaşım..herşeyin hayırlısı olsun..hakkında hayırlısı neyse o olsun..seviyosan kabullenememe aşaması yaşıyosundur ama eşin ailesini tutuyosa bu çok büyük sorun gerçekten..başımda olduğu için söylüyorum..huyundan vazgeçmiyolar..ya seni tutmayı bilsin şu aşamada herşeyi göze alsın senin için,yok bunu yapmıyosa da hayatta aile gibi başka önceliği var demekki..sen öncelikli değilsin onun için demek ki..sende buna karşı ya inat et boşanma,yada bırak sevgini kalbine göm,çekip git onun hayatından..bu da senin duygularına mantığına bağlı..

arkadslar hepınıze tesekkur edıyırum gercekten fıkırlerınızı ıcınızden geldıgı gıbı yazıp benı rahatlattıgıız ıcın.bayram tatılınde kafamda netlestırıcem bu ısı artık.ama ıcımden bı ses onun gerı adım atıp sızlanacagını soyluyo.hıc boyle hıssetmemıstm.
az once markete cıktım ya bu kadar olur ne zamn dısarı cıksam karsılasıyoruz malum burası kucuk yer o arabayla agır agır gecıyo yanımdan ben ıstıfımı bozmadan salına salına yoluma devam edıyorum
bole de bı baskaymıs ya
kocamla hıc tanısmıyos gıbı yan yana gecıyoruz tuhaf gelıo
gectıkten sonra guluyorum ıkımızede ınatcı kecılerız bız galıba:)
sız benım burda sızlanmalarıma bakmayın esıme karsı hıcde yenık durmuyorum aksıne cok da ıyııymısım gıbı dık duruyorum
buda onu krıze sokuyo sonra arayıp yada baska turlu bagarıp cagarıyo
yok laf soz oluyomus falan
neyse....

arkadslar hepınıze tesekkur edıyırum gercekten fıkırlerınızı ıcınızden geldıgı gıbı yazıp benı rahatlattıgıız ıcın.bayram tatılınde kafamda netlestırıcem bu ısı artık.ama ıcımden bı ses onun gerı adım atıp sızlanacagını soyluyo.hıc boyle hıssetmemıstm.
az once markete cıktım ya bu kadar olur ne zamn dısarı cıksam karsılasıyoruz malum burası kucuk yer o arabayla agır agır gecıyo yanımdan ben ıstıfımı bozmadan salına salına yoluma devam edıyorum
bole de bı baskaymıs ya
kocamla hıc tanısmıyos gıbı yan yana gecıyoruz tuhaf gelıo
gectıkten sonra guluyorum ıkımızede ınatcı kecılerız bız galıba:)
sız benım burda sızlanmalarıma bakmayın esıme karsı hıcde yenık durmuyorum aksıne cok da ıyııymısım gıbı dık duruyorum
buda onu krıze sokuyo sonra arayıp yada baska turlu bagarıp cagarıyo
yok laf soz oluyomus falan
neyse....

hahhaaaaa budur:13:

tadını çıkar:80:

ama tadında da bırak :70:

umarım ileriki yıllarınızda bi arada
tatlı bi anı olarak gülersiniz bunlara
çok sevindim canım valla çok dua etmiştim senin için

hahhaaaaa budur:13:

tadını çıkar:80:

ama tadında da bırak :70:

umarım ileriki yıllarınızda bi arada
tatlı bi anı olarak gülersiniz bunlara
çok sevindim canım valla çok dua etmiştim senin için

canım benım cok tesekkur edrım bakalım zafer kımın olcak:) ayrılsakta bır araya gelsekte :)

hayırlısı olsun arkadaşım..hayat yolunun geri kalanında seni ne mutlu etcekse hakkında o olsun inşallah..

Merhaba,
Yazdıklarınızı ilk başından itibaren okudum.Hemen hemen aynı sorunlar bende de var.Evet çok zor geliyor insana,çünkü ortada hayaller,duygular var.Ben de ne kadar zor günler geçirdim ve geçirmeye de devam ediyorum.Ancak size şunu söyleyebilirim ki,aile varsa ortada ve sizi istemiyorlarsa hiçbir şey yapamazsınız.Bende kocam benim için ölür sanıyordum ama ailesinin özellikle de annesinin bir lafıyla beni ortada bıraktı.Bana dedi ki seninle evliliğime devam edecek olursam aileme sırt çevirmiş olurum ve bunu da onlara yapamam!İşte erkeklerin bazıları bu kadar dar zihniyetli olabiliyorlar.Mesleki gelişmlerini tamamlamaları demek zihinsel gelişimlerinide tamamladıklarını anlamına gelmiyor.Sizin eşinizi market çıkışında gördüğünüzde hissettiğiniz duyguların hiçbirini eşiniz hissetmedi buna emin olun!Biz kadınlar ne yazık ki hazmedemiyoruz.Haklıyız da çünkü ailelerini bile bile gelip başımızı yakıyorlar sonra da evcilik oyunundan vazgeçen çocuklar gibi ailelerinin eteklerine giriyorlar.Ortada ise bizim yıkılan genç kızlık hayallerimiz kalıyor!Bu arada eşiniz sizinle ya anlşamalı boşanmak isteyecek ya da sizin dava açmanızı bekleyecek!Benimkiler çok paragözler,benden yata yata kurtulacaklarını sandılar ama iş öyle değilmiş!
Çok zor durumlar çok,ne umduk ne bulduk!

Merhaba,
Yazdıklarınızı ilk başından itibaren okudum.Hemen hemen aynı sorunlar bende de var.Evet çok zor geliyor insana,çünkü ortada hayaller,duygular var.Ben de ne kadar zor günler geçirdim ve geçirmeye de devam ediyorum.Ancak size şunu söyleyebilirim ki,aile varsa ortada ve sizi istemiyorlarsa hiçbir şey yapamazsınız.Bende kocam benim için ölür sanıyordum ama ailesinin özellikle de annesinin bir lafıyla beni ortada bıraktı.Bana dedi ki seninle evliliğime devam edecek olursam aileme sırt çevirmiş olurum ve bunu da onlara yapamam!İşte erkeklerin bazıları bu kadar dar zihniyetli olabiliyorlar.Mesleki gelişmlerini tamamlamaları demek zihinsel gelişimlerinide tamamladıklarını anlamına gelmiyor.Sizin eşinizi market çıkışında gördüğünüzde hissettiğiniz duyguların hiçbirini eşiniz hissetmedi buna emin olun!Biz kadınlar ne yazık ki hazmedemiyoruz.Haklıyız da çünkü ailelerini bile bile gelip başımızı yakıyorlar sonra da evcilik oyunundan vazgeçen çocuklar gibi ailelerinin eteklerine giriyorlar.Ortada ise bizim yıkılan genç kızlık hayallerimiz kalıyor!Bu arada eşiniz sizinle ya anlşamalı boşanmak isteyecek ya da sizin dava açmanızı bekleyecek!Benimkiler çok paragözler,benden yata yata kurtulacaklarını sandılar ama iş öyle değilmiş!
Çok zor durumlar çok,ne umduk ne bulduk!

üzüldüm...

ama iş eşinde bitio işte
ailesinin sözünü dinleyip dinlememek onun elindeydi,
ne kadar ane baba olurlarsa olsunlar,
iş yuva yıkmaya geldi mi hakları yok!

allah yardımcın olsun,
dilerim karşına ileriki hayatında gönlüne göre adam gibi biri çıkar mutlu olursun
hayat güzel sürprizlerle dolu:29:

burda yazılanları okurken bazen gülüyorum..neye mi gülüyorum bazı cümlelere..erkekler kişi olarak farklı olsa da yanii adı ahmet,mehmet,ali vb olsa da beyin yapıları çoğunun aynı :))
benim eşim de bana "ben senin için ailemi bırakmam" der hep..bende aileni bırak demiyorum sana beni de tutttttttttttttt diye bağırırım..adam iki cümlenin arasındaki farkı anlamıyor..adam derken burda konusu geçen erkekler anlamıyor..benden bi önce yazan arkadaş da aynı şeyden bahsetmiş..elin kızını alıp evliliği çocuk oyununa çevirip oyundan sıkılınca analarının dizinin dibine koşarcasına hareket ediyolar..madem öyle neden bizle evleniyosunuz ki be kıt beyinlerrrrrrrrrrrrrrrr!!!
ben eşime de söylüyorum bu cümleyi,defalarca söyledim hatta..madem ananın kuzusuydun,niye beni aldın..düzenimi hayatımı ailemi bıraktım ben senin..beni almasaydın,sende ananla ömür boyu otursaydın geçinseydin bi güzel diyorum..
erkeklerin bu zihniyetine çok yazık!!!malesef evliliklerde biz erkeklerden akıllı,seviyeli,ciddi,olgun ve tarafsızız..
ben hiç kızın ailesi yüzünden ayrılık hikayesi duymadım..hep erkek hep erkek...yeter yaaaaa...

Back
X