hala boşanmamış ben ve yasanılanlar

Adam size hiç kıymet vermemiş, hep eziklemiş bunlara rağmen ben sizde gerçekten boşanma isteği göremedim.

Cok üzüldüm durumunuza. Bir an once bosanin hatta takip ve tehdit ettigini belirtin uzaklastirma aldirin

Şöyle bir konuda bile kadını haksız çıkarmak isteyen olmuş senin hiç mi suçun yok diyerek

İşte kadının kadına yaptığı bu

Konu sahibi zaten ben suçsuz bir meleğim dememiş ki elbette hatalar tek taraflı olmaz

Ama büyük çoğunluk erkekse bu da ortada

Buna rağmen hadi konu açanı linç edeyim nedir Allah insaf merhamet versin

Ben sizi haklı gördüm konu sahibi
Boşverin parayı arabayı vs

Ayrılın kurtulun kendinize bir hayat kurun ve çok mutlu olun inşallah

Araba niye annesinin üzerine yapıldı ben o kısma çok takildim ve üzüldüm para kazanmak çalışmak kolay değil ve emeğinizi caliyorlar
o da ayrı bir hikaye .bir arabamız vardı duğun altınlarını satarak üstüne annemden para alarak aldıgımız 2012 eylülde onu sattık 2012 ekim de bu aracı aldık meğer o sırada cocugumun babası her bankadan vetoluymuş tabii benim haberim yok bana dedilerki ...finansal kayınvalide üzerine daha uygun cıkarıyor krediyi ben o sırada calışmıyorum.2012 KASIM da bankaya kızımın hesabının boşaltıldıgını öğrendikten sonra ben kumar oynadıgını bankaya borcu oldugunu öğreniyorum.Bu borçları kapatmak için kayıvalide üzerine bir kredi daha çekiliyor ben o ay daha işe giriyorum ve her ay 650 tl araba kredisi için 367 tl kumar borcu için kayınvalideme ödeme yapıyorum

Sizde hala kendini ispatlama çabası var yapmayın sizi 20 yılda anlamayan adam şimdi mi anlayacak ki zaten aslında sizi biliyordur çamura yatmalar bunlar.Araba payını alın ama olmuyorsa bırakın rabbim kul hakkını odettirir ona bir şekilde merak etme.Bosanin ve kızınızla küçük mutlu ama huzurlu ama yarın ne olacak ama acaba demeyeceğiniz yuva kurun.Bos kalmayın çalışın hem ruh sağlıniz için hem o adama muhtaç kalmamak için

Mahkemeye verip tüm haklarınızı alarak boşayın bu adamı. Yazık günah yıllarınız gitmiş çok üzüldüm. Arabanın borcunu siz ödediyseniz hesap dökümlerinden çıkarıp hakkınızı alabilirsiniz .

Allah ıslah etsin hakkınız onlardan çıkar dilerim

En cok en cok kiziniza uzuldum.Ona yasattiginiz hayata..bosanmayarak ona nasil bir psikoloji kazandirdiniz merak ediyorum..Yapmazsiniz ama yine de soyliyim;bosanin ve cocugunuzla yeni bir hayata baslayin.

saygının bittiği biryerde zaten evlilik olmaz, bukadar yüz göz olunmuş , onca hakaret , ve uzun zamandırda zaten birlikte diyilsiniz , herkesin kendi hayatı tabiki , ve kim nereye kadar sabreder , neden sabreder bilinmez , daha önce farklı bir konuda o bayanada demiştim , bu dünyada sahip olunabilecek en muhteşem şey bir evlat ve mevlam size nasip etmiş , onun için onun mutluluğu ve kendi mutluluğunuz huzurunuz için kendi hayatınızı kurun bence . kendi fikrim anne baba kardeş ve evlat dışında hiç kimse vazgeçilmez diyildir .

neyse olan olmuş
önünüze bakma zamanı
ne kadar hakkınız geçtiyse onu almak için elinizden geleni yapın.
bunu yaparken de bıkkınlıkla, benden uzak dursun da demeyin çünkü o sizin hakkınız olduğu gibi çocuğunuzun da hakkı.
umarım çocuğunuzda sağlık problemi kalmamıştır.
boşandınız mı boşanmadınız mı tam anlayamadım, boşanmadıysanız bir an önce boşanın ki bu adam yine borca girer sonra sizden bir şeyler talep edemesinler.
Umarım yeni hayatınızda her şey daha güzel olur.

ya bunların çıktılarını kendi hesaplarından alabilirsin. bir an önce bitsin anlaşmalı olsun bir kuruş istemiyorum demen ona iyilik. bunca zaman o sana çektirmiş şimdi sen onu süründür. iyi bir avukat bul donuna kadar alır onun emin ol..
dün de bir konuda kızcağızın biri düğüne 2 hafta kala nişanı atmış kurulan eve eltisi oturacakmış kızcağız sadece ah ettim onlara diyordu.
böyle ah ile vah ile ne halleri varsa görsünler yeter ki ben kurtulayım ile Allahlarından bulsunlar ile bu adamların hayatlarını kolaylaştırıyorsunuz yapmayın..

Ablacım kusura bakmaa da sende doymamışsın resmen, yani biten bi evliliği sürdürmüşsün. Sen kendine yapmışsın, adamın ne olduğu zaten ortada.

İÇLER ACISI. İMTİHAN DÜNYASI İŞTE. SINANMAYA GELDMİŞİZ. RABBİM YAR VE YARDIMCINIZ OLSUN. UMARIM EN KISA ZAMANDA KURTULURSUNUZ BU ŞAHSİYETTEN.

Rabbim yar ve yardımcın olsun ne desem bilemedim çok üzüldüm.
Inş kurtulursun o pislik eşinden.

cok şükür suan cocugum iyi sağlık problemi yok...

Kusura bakmayın ama size çok kızdım. Hadi ne olursa olsun evliliğim sürsün mantığıyla her şeye boyun eğdiniz, karşılığında sadece saygısızlık gördünüz. Aklınız başınıza gelmiş, ayrı ev açmışsınız, mesleğiniz var, işiniz var, hala o adama niye açıklama yapıp poposunu kaldırmaya devam ediryorsun güzel kardeşim ? ‘Beni bilen biliyor, sana ne’ diyemiyor musunuz hala ? Ezik hareketlerinizi bırakıp şu adama iyi bir tekme atın Allah aşkına.

Allah sana sabır ve kolayliklar versin kardesim. İnsallah bundan sonrasi senin icin guzel bir hayat olur...

Erkekler ne yaparlarsa yapsınlar kadınları yanında duracak zannedıyorlar.
Her sekılde sevecegız, kopamayacagız zannedıyorlar.
Altan almanın adını sayelerınde enayılık olarak adlandırıyoruz artık.Hıc uzulmeyın bır yola gırmıssınız ayrılın, cektıgınız ıhtıyac kredısı muhtemelen odeme dekontlarınız duruyordur, arabadan pay alamasanızda mıde bulandırır hakım acısından sansınızı deneyın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…