- 18 Aralık 2017
- 296
- 128
- 18
- 31
- Konu Sahibi Kadinsoruyor
-
Kasik agrim korkutuyorAdet olmuşsanız hamile değilsinizdir. Üstüne görme kanaması adet gibi olmuyor.
Amin canim cumlemizeAllah ahlak versin
Tesekkur ederim yorumunuz icin ben de tam olarak bunu sormustum :)))Erkek arkadaşınızdan hamilesiniz yani aileniz ne diyecek bu duruma?
Erkek arkadasim sagolsun beni ikna etti birsey olmayacagina zaten iliskimiz de bu yuzden bittiŞu işi yaparken neden korunmazsınız anlamıyorum deli gibi korkuyorsunuz sonra
Tesekkur ederim yorumunuz icin ben de tam olarak bunu sormustum :)))
Evet, tesekkur ederim. Cok dusuncelisin :)))Ailenizin yerine cevap veriyim yani
Evet tesekkur ederim tam da bunu sormustum sorumda :))) en alakali gorus bu olmusKonu sahibinin ailesinden korktuğunu hic sanmıyorum korksa bunu yapmazdı kanımca...
Evet, tesekkur ederim. Cok dusuncelisin :)))
Yani gebelik riskim var mı ? Ertesi gun hapi kullanmistim 4 saat sonra. Korktum su an yaSeçenekler ve olay örgüsü ;
- Öncelikle yandınız
- Sevgilinle barışmaya bak
- Hemen bir test edin
- Korunmanı tavsiye ediyorum
Yani gebelik riskim var mı ? Ertesi gun hapi kullanmistim 4 saat sonra. Korktum su an ya
Yattığınız için mi bitti? Yatmayınca ayrılınır sanıyordumErkek arkadasim sagolsun beni ikna etti birsey olmayacagina zaten iliskimiz de bu yuzden bitti
Kasık ağrısı olan herkes hamile olacak değil. Kist vardır gidin eczaneden bi gebelik testi alın rahatlayın.Kasik agrim korkutuyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?