Hala gebelik testi yapamadım

Kadinsoruyor

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
18 Aralık 2017
296
128
18
31
Hanimlar icinizden bana kızacaklar olacaktır simdi. Haklisiniz da. Daha önce de sormuştum gebelik mevzusunu. Ama maalesef ki hala baska ilceye gidemedim cunku cebimde bes kurus param yok. Erkek arkadasimla da yollarimizi ayirdik. Bilenler bilir iyi seyler yasamadik. Sonuç, kasık agrisi ve ara ara gelen hafif bel agrisindan baska hicbir belirtim yok adetime 1 hafta kala yasamisyim iliskiyi 1 hafta sonra da adet oldum. Ama korkuyorum cunku ustune görme diye birsey varmis. Artık ne yapacagimi bilmiyorum. Bu pazartesi icin ailemi zorladim biraz para alabilirim belki. Ama beklemek cok ama cok zor. Ne yapacagimi sasirdim. Yardimci olur musunuz ?

Konu sahibinin ailesinden korktuğunu hic sanmıyorum korksa bunu yapmazdı kanımca...

Erkek arkadasim sagolsun beni ikna etti birsey olmayacagina zaten iliskimiz de bu yuzden bitti
Yattığınız için mi bitti? Yatmayınca ayrılınır sanıyordum

Ya hu bak yemin bile ederiz, hamile olup olmadığınızı biz bilemeyiz.
Ne yaptıysan ne yaşadıysan sonuçlarını da tahmin etmişsindir.
Ailen sana bir daha asla güvenmeyecek,çevre duyarsa ohooooo ne diyelim,zaten biz değil onlar diyecek.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…