- 7 Ağustos 2016
- 1.264
- 1.198
- 63
- Konu Sahibi Kadinsoruyor
-
Canım adet olduysan yoktur hamilelik, kasık ağrısı adet sonrasıda olabilir bazenBurası kucuk yer. Malesef gidemiyorum. Test bile alamadim ilce disina cikcam insallah yarin alicam artik
Ilk kez basima geldigi icin korktum biraz. Cok tesekkur ederim :))Canım adet olduysan yoktur hamilelik, kasık ağrısı adet sonrasıda olabilir bazen
Tesekkur ederim. Haklisiniz edebi elden birakmamak lazim. :))) davranis olarak da had olarak da. Guzel yorumunuz icin tekrar tesekkur ederim. Alakasiz yorum yaparken guzel parmaklariniz fazlaca yorulmusturNedır bu erkek arkadaşla birlikte olup yana yakıla hamılemıyım dıye soranlar ? Biraz yerinde davransanız edebi elden bırakmasanız bunlar olmaz
Cok tesekkur ederim yorumun icin. Evet haklisin ben sadece burada biraz olsun icimi rahatlatmak icin sordum. Ve az da olsa senin yorumunla tekrar panikledimLutfen, idrar degil kan testi yaptir. Bir sekilde bul para git nereye gitmen gerekiyorsa, ve iliskinin uzerinden minimum 20 gun gecmis olsun. Adet olmus olabilirsin, millet neler yapsa da hamile kalamiyo olabilir ama sen tek seferde hapa ragmen kalmis olabilirsin ve bu durumlar varsa bir an once bilmek herkes icin daha iyi olacaktir. O yuzden lutfen icini rahatlatmak icin hamileyken adet olunmaz, tek seferde hamile kalinmaz cumlelerini okuyup sakinlesme. Yapman gerekenleri yap.
Ben de yasadim, hala yasiyorum ayni seyleri, elimde 3 kan testi, 1 ultrason, 8 idrar testi sonucu var. Adet de oldum mesela. Ama yinede stresten bu ay adet olamiyorum mesela karnim hamile gibi sisti :)
Nisanlim bana deli muamelesi yapiyor, butun olup biteni anlatacak kimsem yok ve burada buldum kendimi kac kere konu actim , her actigim konu ve cevaplar ofke nobetlerine sebep oldu sadece.
Burdaki kimse hamile olmadigini garanti edemez, insan kendini rahatlatmak istiyo ama sen yarin bigun hamile ciksan kimseye hesap soramazsin mesela aa hani hamile olamazdim? Diye.
Rahatlamak icin yaziyosan yemedigin bi dayak kaliyo burda, yasamayan bilemez bazi seyleri. Allah yardimcin olsun. Kotu elestirileri umursama. Ve lutfen butun testleri yap.
Sana yorumumun cuk oturduğunu düşündüğüm ıcın yorulmadı parmaklarımTesekkur ederim. Haklisiniz edebi elden birakmamak lazim. :))) davranis olarak da had olarak da. Guzel yorumunuz icin tekrar tesekkur ederim. Alakasiz yorum yaparken guzel parmaklariniz fazlaca yorulmustur
Cok tesekkur ederimm :))) ben de ayni fikirdeyim bazi yorumlar cuk oturuyor ama anlayana iste :)) tekrar sagolunSana yorumumun cuk oturduğunu düşündüğüm ıcın yorulmadı parmaklarım
Tesekkur ederim guzel ama alakasiz yorumunuz icin :))))Yani boyle birseyi yasiyorsaniz %100 korunmaliydiniz.Ee cocuk olsa ne olcakti ortada kalicak yazik degil mi? Illegal iliskilrr yasiyorsaniz tedbirli olmak zorundasiniz. Yada yasamayin arkadas .
Cok tesekkur ederim yorumun icin. Evet haklisin ben sadece burada biraz olsun icimi rahatlatmak icin sordum. Ve az da olsa senin
Idrar testinde cikmaz miymis :/canim benim kendi doktorum soyledi her ay adet olunabilirmis hamileyken.. illa bikac damla falan da olmasi gerekmiyomus yani normal adet olunabiliyomus. idrar testine de bosuna para harcama demisti bana , kan testi yaptir diye o yuzden dedim.
Idrar testinde cikmaz miymis :/
Ben 3 tane aldim su an. Yanilma payi olmaz dimihata payi olabilirmis, hatali negatif/pozitif sonuclar cikarabilirmis mesela silik ikinci cizgi gibi. Sonra bidaha aliyim bidaha bakiyim diyene kadar birsuru para gidiyo zaten onun yerine kanda baktir demisti.
Amaan bosver ben hic takilmadim :)))) zaten Allah a sukur hep dinime kufrwden musluman olsa dusuncesindeyim. Bir yerden gunahtan korunup diger yerden atip tutanlar da mevcut :)))Kiz hamile olabilirmiyim diye sormus sadece
nikah olmadan cinsellik yasadim ahlaksizmiyim diye sormamiski
birde bu yasadigi kotu tecrubenin acisini zaten yasayacak nasil yorumlar yapiliyor aman Allahim bulsalar oldurecekler
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?