- 17 Nisan 2012
- 30.408
- 65.371
- 598
- Konu Sahibi Kadinsoruyor
-
Ertesi gün hapı adamın feleğini şaşırtıyor. Büyük ihtimal o senin dengeleri bozdu o yüzden kasığın ağrıyor. Adet düzenini bozar, kist yapar. Baya berbat bir şeydir. Hamile değilsin.Yani gebelik riskim var mı ? Ertesi gun hapi kullanmistim 4 saat sonra. Korktum su an ya
İronilerin harika. Herkes ahlaklı bir sen kötüsün. Haddini bilEvet tesekkur ederim tam da bunu sormustum sorumda :))) en alakali gorus bu olmus
Biyolojik olaylar erkeğin yada kadının bakış açısıyla iknasıyla değişmiyor.Erkek arkadasim sagolsun beni ikna etti birsey olmayacagina zaten iliskimiz de bu yuzden bitti
Allah ahlak versin
Konu sahibinin ailesinden korktuğunu hic sanmıyorum korksa bunu yapmazdı kanımca...
Yas kac
Evet maalesef hicbir alakasi yok. Ustelik ironi yaptigim icin elestirildim ve ahlaksiz damgasi yedim :))) ironi yapmayi birakip yalnizca sikayette bulunuyorum o halde. Haddimi biliyorum. Herkese tesekkurler...amacınız nedir?
kadın hamile olabilirmiyim acaba diye sormuş .
bu yorumlarınızın soruyla ne ilgisi var?
Cok tesekkur ederim. Evet ilk kez kullandim ve igrenc birsey. Her turlu zorlugu yasatiyor insanaErtesi gün hapı adamın feleğini şaşırtıyor. Büyük ihtimal o senin dengeleri bozdu o yüzden kasığın ağrıyor. Adet düzenini bozar, kist yapar. Baya berbat bir şeydir. Hamile değilsin.
Evet maalesef hicbir alakasi yok. Ustelik ironi yaptigim icin elestirildim ve ahlaksiz damgasi yedim :))) ironi yapmayi birakip yalnizca sikayette bulunuyorum o halde. Haddimi biliyorum. Herkese tesekkurler...
Cok tesekkur ederim. Yanlis anladiysam ozur dilerim. Kotu bisey soylemek istemedim.hayır ironi için sizi değil ahlak dileyen arkadaşı eleştirmiş siz yanlış anlamışsınız..
bu arada hamile değilsiniz içiniz rahat olsun.
Allah ahlak versin
Zayen ertesi gün hapı içmişsin hamile değilsin boşa panik yapma.Hanimlar icinizden bana kızacaklar olacaktır simdi. Haklisiniz da. Daha önce de sormuştum gebelik mevzusunu. Ama maalesef ki hala baska ilceye gidemedim cunku cebimde bes kurus param yok. Erkek arkadasimla da yollarimizi ayirdik. Bilenler bilir iyi seyler yasamadik. Sonuç, kasık agrisi ve ara ara gelen hafif bel agrisindan baska hicbir belirtim yokadetime 1 hafta kala yasamisyim iliskiyi 1 hafta sonra da adet oldum. Ama korkuyorum cunku ustune görme diye birsey varmis. Artık ne yapacagimi bilmiyorum. Bu pazartesi icin ailemi zorladim biraz para alabilirim belki. Ama beklemek cok ama cok zor. Ne yapacagimi sasirdim. Yardimci olur musunuz ?
Beni bu sekilde zor durumda birakti bile isteye. Bu bardagi tasiran son damla oldu. Baska sebepler de vardiZayen ertesi gün hapı içmişsin hamile değilsin boşa panik yapma.bu yüzden ayrıldık derken orayı tam anlyamadım
Anladım boşver başka sebeplerde varsa , test almana bile gerek yok bence kasık ağrısını hap yapıyordurBeni bu sekilde zor durumda birakti bile isteye. Bu bardagi tasiran son damla oldu. Baska sebepler de vardi
Adet miktarı her zamanki gibimiydi? Öyle ise gebelik söz konusu olamaz.Hanimlar icinizden bana kızacaklar olacaktır simdi. Haklisiniz da. Daha önce de sormuştum gebelik mevzusunu. Ama maalesef ki hala baska ilceye gidemedim cunku cebimde bes kurus param yok. Erkek arkadasimla da yollarimizi ayirdik. Bilenler bilir iyi seyler yasamadik. Sonuç, kasık agrisi ve ara ara gelen hafif bel agrisindan baska hicbir belirtim yokadetime 1 hafta kala yasamisyim iliskiyi 1 hafta sonra da adet oldum. Ama korkuyorum cunku ustune görme diye birsey varmis. Artık ne yapacagimi bilmiyorum. Bu pazartesi icin ailemi zorladim biraz para alabilirim belki. Ama beklemek cok ama cok zor. Ne yapacagimi sasirdim. Yardimci olur musunuz ?
Cok haklisin. Bilemedim. Ben guvendim sadece. Yasamamistim boyle bisey kendini tutabilir sandimNormal bir adet donemi gecirdiysen hamile olma ihtimalin yok gibi, bir de ertesi gun hapi almissin, hamileysen mucize olur.
Yalniz hamile kalmaktan bu kadar korkuyorsan korunma isini yalnizca partnerine birakma (bundan ayrilmissin ama bundan sonrasi icin) hap+prezervatif oneririm. Zaten saglik durumundan emin olmadiginiz biriyle prezervatifsiz asla...
Allah ahlak versin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?