Hala gebelik testi yapamadım

Yani gebelik riskim var mı ? Ertesi gun hapi kullanmistim 4 saat sonra. Korktum su an ya
Ertesi gün hapı adamın feleğini şaşırtıyor. Büyük ihtimal o senin dengeleri bozdu o yüzden kasığın ağrıyor. Adet düzenini bozar, kist yapar. Baya berbat bir şeydir. Hamile değilsin.

amacınız nedir?
kadın hamile olabilirmiyim acaba diye sormuş .
bu yorumlarınızın soruyla ne ilgisi var?
Evet maalesef hicbir alakasi yok. Ustelik ironi yaptigim icin elestirildim ve ahlaksiz damgasi yedim :))) ironi yapmayi birakip yalnizca sikayette bulunuyorum o halde. Haddimi biliyorum. Herkese tesekkurler...

Ertesi gün hapı adamın feleğini şaşırtıyor. Büyük ihtimal o senin dengeleri bozdu o yüzden kasığın ağrıyor. Adet düzenini bozar, kist yapar. Baya berbat bir şeydir. Hamile değilsin.
Cok tesekkur ederim. Evet ilk kez kullandim ve igrenc birsey. Her turlu zorlugu yasatiyor insana

Evet maalesef hicbir alakasi yok. Ustelik ironi yaptigim icin elestirildim ve ahlaksiz damgasi yedim :))) ironi yapmayi birakip yalnizca sikayette bulunuyorum o halde. Haddimi biliyorum. Herkese tesekkurler...

hayır ironi için sizi değil ahlak dileyen arkadaşı eleştirmiş siz yanlış anlamışsınız..
bu arada hamile değilsiniz içiniz rahat olsun.

Gidiyorsunuz sizi zevki için kullanan sonra da bi testi bile size alamayan sizi beş kuruşsuz orta da bırakan adamlardan hamile kalıyorsunuz. Ne denir.
Neticeye gelirsek, üstünü görme denilen kanama normal adet kanaması gibi olmaz pembe renkli ve az şekilde olur, hamile değilsin stresten böyle sanıyorsun.

Zayen ertesi gün hapı içmişsin hamile değilsin boşa panik yapma.bu yüzden ayrıldık derken orayı tam anlyamadım

Normal bir adet donemi gecirdiysen hamile olma ihtimalin yok gibi, bir de ertesi gun hapi almissin, hamileysen mucize olur.
Yalniz hamile kalmaktan bu kadar korkuyorsan korunma isini yalnizca partnerine birakma (bundan ayrilmissin ama bundan sonrasi icin) hap+prezervatif oneririm. Zaten saglik durumundan emin olmadiginiz biriyle prezervatifsiz asla...

Adet miktarı her zamanki gibimiydi? Öyle ise gebelik söz konusu olamaz.

Cok haklisin. Bilemedim. Ben guvendim sadece. Yasamamistim boyle bisey kendini tutabilir sandim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…