- 20 Ocak 2010
- 49.538
- 193.695
- 1.123
- 44
- Konu Sahibi Kadinsoruyor
-
Allah ahlak versin
Aslinda almaya korkuyorum bi de alacak zamanim olmadi kosusturmadan. Alirsam ultra erken almayi dusunuyorum en kesin sonucu o veriyormus galba :)))5 tlye bir gebelik testi al ama bence hamile falan değilsin
Zaten testlerin yanılma payı çok çok azAslinda almaya korkuyorum bi de alacak zamanim olmadi kosusturmadan. Alirsam ultra erken almayi dusunuyorum en kesin sonucu o veriyormus galba :)))
Cok tesekkur ederimm insalah degilimdirErtesi gün hapı almışsın, adet de olmuşsun. Hamile değilsin
Hepsi ayni mi benim icin su donemde peki ? Ultra erken almama gerek yok yani diger testlerden 2 tane alsam yeter miZaten testlerin yanılma payı çok çok az
Tesekkur ederim bi sekilde baktircam :)))Hamile falan değilsin rahat ol ama için rahat etsin diye predictor early al ben adetten iki gün önce net çift çizgiyi görmüştüm
Kitaptan basimi kaldirmamam gerekiyor evet. Ama malesef ki ne ailem ne etrafimdakiler bu konuda hicbiri masum olamadi. Hayattan bi beklentim yok artik. Mutlulugu disarida aradim. O da olmadi :) zaten artik bu defteri de kapatiyorumYani bu tip sorularun altında keşke hamile olsam gibi bi anlam buluyorum ben ama bilmiyorlar ki o ömür boyu sürecek aaaa bak hamileymişim diye kolayca sarfedilen cümlenin asla tüm hayatınızı hatta hayatları değiştireceğini gençlik nereye gidiyor! kızım sen şimdi kitaplardan başını kaldırmaman lazımn gebelik testleri aramak yerine bi silkelen kendine gel
Bu cok kaba olduSen hastasin. Psikolijik tedavi gormen lazim. Gevelikten once bununla ilgilenmelisin. Bundan sonraki sevgilinle cinsellik yasama yasiyorsan da korun.
Yardimci olamayacaginiz konuya bos yere yorum yaptiginiz icin tesekkur ederim :)))nasıl yardımcı olabiliriz, senin yerine biz mi test yapalım
Kızıma öğrettiğim ilk ders neydi biliyo musun?sakınn hataların için bahane bulma ya da başkalarını suçlama çünkü bu hayat seninKitaptan basimi kaldirmamam gerekiyor evet. Ama malesef ki ne ailem ne etrafimdakiler bu konuda hicbiri masum olamadi. Hayattan bi beklentim yok artik. Mutlulugu disarida aradim. O da olmadi :) zaten artik bu defteri de kapatiyorum
Güzel söz :) ama o senin kizin. Ben baska birinin kiziyim. Tesekkur ederim yorumlarin icinKızıma öğrettiğim ilk ders neydi biliyo musun?sakınn hataların için bahane bulma ya da başkalarını suçlama çünkü bu hayat senin
O zaman başkasının kızı olarak açma konuGüzel söz :) ama o senin kizin. Ben baska birinin kiziyim. Tesekkur ederim yorumlarin icin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?