Hala gebelik testi yapamadım

Herkese yorumlari ve desteklemeleri icin cok cok tesekkur ederim. Iyi ki varsınız. Sizi tanimiyorum ama kalbimde hissediyorum. Herksten daha cok destek oldunuz bana su kisacik zamanda.

Hamile falan değilsin rahat ol ama için rahat etsin diye predictor early al ben adetten iki gün önce net çift çizgiyi görmüştüm

Yani bu tip sorularun altında keşke hamile olsam gibi bi anlam buluyorum ben ama bilmiyorlar ki o ömür boyu sürecek aaaa bak hamileymişim diye kolayca sarfedilen cümlenin asla tüm hayatınızı hatta hayatları değiştireceğini gençlik nereye gidiyor! kızım sen şimdi kitaplardan başını kaldırmaman lazımn gebelik testleri aramak yerine bi silkelen kendine gel

Kitaptan basimi kaldirmamam gerekiyor evet. Ama malesef ki ne ailem ne etrafimdakiler bu konuda hicbiri masum olamadi. Hayattan bi beklentim yok artik. Mutlulugu disarida aradim. O da olmadi :) zaten artik bu defteri de kapatiyorum

Sen hastasin. Psikolijik tedavi gormen lazim. Gevelikten once bununla ilgilenmelisin. Bundan sonraki sevgilinle cinsellik yasama yasiyorsan da korun.

Kitaptan basimi kaldirmamam gerekiyor evet. Ama malesef ki ne ailem ne etrafimdakiler bu konuda hicbiri masum olamadi. Hayattan bi beklentim yok artik. Mutlulugu disarida aradim. O da olmadi :) zaten artik bu defteri de kapatiyorum
Kızıma öğrettiğim ilk ders neydi biliyo musun?sakınn hataların için bahane bulma ya da başkalarını suçlama çünkü bu hayat senin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…