Hala gebelik testi yapamadım

Evet maalesef banlıydım ama dışardan okuyordum o konuyu bdv deydi bakabilirsin kapatıldı tabi konu canım hiç sorma belkide depresyona girmemde onun etkisi vardır izledikten beri pek kendimde değilim bende
Ben daha da etkilenmemek adına 2.yada 3.sayfada bıraktım bu yüzden yorumları bilmiyorum tabi

Allah sonumuzu hayretsin. Insanların bu kadar kin dolu olmasina anlam veremiyorum. Allah korusun masumlari insallah

o video aklıma geldi ondan böyle bir yorum yaptım yemin ederim delirdim izlerken Allah o pisliği kahretsin. ben o yorumları görmemiştim ama şaşırmadım da, ne yazık ki ölenle değil öldürenle empati yapan bir toplumuz.

Hamile oldgunu düşünmüyorum adet olmussun zaten o agrılarından pskolojikmen oluyordur kesin

Kurban olduğum rabbim sizin gibi o.... verirde bizim gibi çabalayan çok isteyen tertemiz insanlara vermez ya Rabbim büyük elbet bir gün anne olacaz
Bunu yazan bir kadın!!!
Böyle zihniyetler var oldukça kadın cinayetleri asla son bulmaz maalesef.O.. ne demek ya,bizim gibi tertemiz yazmış birde:// Gitmişsin ama cevap yazmasam çatlardım valla umarim dönmezsin

Güzel yorumlariniz ve guzel dilekleriniz icin cok tesekkur ederim ablalarim. Bir daha bu yanlisa dusmeyecegim. Cahillik ettim, kabul ediyorum.

Kurban olduğum rabbim sizin gibi o.... verirde bizim gibi çabalayan çok isteyen tertemiz insanlara vermez ya Rabbim büyük elbet bir gün anne olacaz
Sizin kalbinizdeki bu kötülük tohumu olduğu sürece Allah size bir evlat verir mi bilemem ama olursa da kınadığınızı yaşamadan ölmezsiniz inşallah.. Size bu cürreti kim veriyor?

Bir sonraki adet donemini bekleyeceksin o zaman. Kurtaj isterden ilk 2 ay da yapıyorlar zaten.

Burası kucuk yer. Malesef gidemiyorum. Test bile alamadim ilce disina cikcam insallah yarin alicam artik

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…