- 10 Şubat 2017
- 705
- 1.969
- 113
- Konu Sahibi Kadinsoruyor
-
Ben daha da etkilenmemek adına 2.yada 3.sayfada bıraktım bu yüzden yorumları bilmiyorum tabiEvet maalesef banlıydım ama dışardan okuyordum o konuyu bdv deydi bakabilirsin kapatıldı tabi konu canımhiç sorma belkide depresyona girmemde onun etkisi vardır izledikten beri pek kendimde değilim bende
Bunu farkeden birileri de çıkmış ne güzelherkese ayrı bi laf sokma çabası var. derdi olan insan bu kadar ukalamı davranır. hiç inanmadım @Mune
Farkindaliginiz icin tesekkur ederimm :)))Bunu farkeden birileri de çıkmış ne güzel
YorumsuzFarkindaliginiz icin tesekkur ederimm :)))
İstediğini söyleyen istemediğini işitir demiş atalarımız ne güzelde demişler
o video aklıma geldi ondan böyle bir yorum yaptım yemin ederim delirdim izlerken Allah o pisliği kahretsin. ben o yorumları görmemiştim ama şaşırmadım da, ne yazık ki ölenle değil öldürenle empati yapan bir toplumuz.Ama öyle deme geçen ümraniyede kocası tarafından bilmem kaç bıçak darbesiyle öldürülen kadın için bile su testisi su yolunda kırılır tarzında yorumlar gelmiştio videoyu izleyen kim böyle bir yorum yapıyorsa hiç iyiye gitmiyoruz gerçekten
Konu sahibi size ne yaptı acaba birşey sormuş iszene herkes kendine cümleye Allah la başlamış küfürle devam etmiş tövbe est.
Hiç birşeyin %/100garantisi yok malesef dogum kontrol hapını düzenli kullanıp hamile kalanı gördümİlişkiden 4 saat sonra ertesi gün hapı kullandıysan...
hadi gene iyisinn bişeyin yok birdahakine korun geçmiş olsun
Bence duzenli kullanmamistir cunku benim durumum icin demiyorum ama duzenli kullanimda olusan gebelik mucize olurmudHiç birşeyin %/100garantisi yok malesef dogum kontrol hapını düzenli kullanıp hamile kalanı gördüm
Hamile oldgunu düşünmüyorum adet olmussun zaten o agrılarından pskolojikmen oluyordur kesinHanimlar icinizden bana kızacaklar olacaktır simdi. Haklisiniz da. Daha önce de sormuştum gebelik mevzusunu. Ama maalesef ki hala baska ilceye gidemedim cunku cebimde bes kurus param yok. Erkek arkadasimla da yollarimizi ayirdik. Bilenler bilir iyi seyler yasamadik. Sonuç, kasık agrisi ve ara ara gelen hafif bel agrisindan baska hicbir belirtim yokadetime 1 hafta kala yasamisyim iliskiyi 1 hafta sonra da adet oldum. Ama korkuyorum cunku ustune görme diye birsey varmis. Artık ne yapacagimi bilmiyorum. Bu pazartesi icin ailemi zorladim biraz para alabilirim belki. Ama beklemek cok ama cok zor. Ne yapacagimi sasirdim. Yardimci olur musunuz ?
Bunu yazan bir kadın!!!Kurban olduğum rabbim sizin gibi o.... verirde bizim gibi çabalayan çok isteyen tertemiz insanlara vermez ya Rabbim büyük elbet bir gün anne olacaz
Sizin kalbinizdeki bu kötülük tohumu olduğu sürece Allah size bir evlat verir mi bilemem ama olursa da kınadığınızı yaşamadan ölmezsiniz inşallah.. Size bu cürreti kim veriyor?Kurban olduğum rabbim sizin gibi o.... verirde bizim gibi çabalayan çok isteyen tertemiz insanlara vermez ya Rabbim büyük elbet bir gün anne olacaz
Bir sonraki adet donemini bekleyeceksin o zaman. Kurtaj isterden ilk 2 ay da yapıyorlar zaten.Hanimlar icinizden bana kızacaklar olacaktır simdi. Haklisiniz da. Daha önce de sormuştum gebelik mevzusunu. Ama maalesef ki hala baska ilceye gidemedim cunku cebimde bes kurus param yok. Erkek arkadasimla da yollarimizi ayirdik. Bilenler bilir iyi seyler yasamadik. Sonuç, kasık agrisi ve ara ara gelen hafif bel agrisindan baska hicbir belirtim yokadetime 1 hafta kala yasamisyim iliskiyi 1 hafta sonra da adet oldum. Ama korkuyorum cunku ustune görme diye birsey varmis. Artık ne yapacagimi bilmiyorum. Bu pazartesi icin ailemi zorladim biraz para alabilirim belki. Ama beklemek cok ama cok zor. Ne yapacagimi sasirdim. Yardimci olur musunuz ?
Ben oyle bisey varsa kiyamam o cana. Yaptiysam bedelini ödeyecegimBir sonraki adet donemini bekleyeceksin o zaman. Kurtaj isterden ilk 2 ay da yapıyorlar zaten.
Hayirlisi o zaman bir saglik ocağına gidip kan verdirbilirsin . Kendi saglk ocagin olmak zorunda degil. Betahgc baktirmak istiyorum dersin.Ben oyle bisey varsa kiyamam o cana. Yaptiysam bedelini ödeyecegim
Sen bu zihniyette yetiştirme diye vermiyordur emin olKurban olduğum rabbim sizin gibi o.... verirde bizim gibi çabalayan çok isteyen tertemiz insanlara vermez ya Rabbim büyük elbet bir gün anne olacaz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?