Hala gebelik testi yapamadım

Iste o son cümleyi demeyecktin burda hiç sevilmez çünkü o ve turevleri :)

Cok tesekkur ederim. Buradaki destegin ve guzel duan icin. :)) hatta herkese tesekkur ederim. Herkes kalbinin ekmegini yer. Bu sozu cok sevdim

size kaldı insanların ahlakını sorgulamak. gidin de kadınları öldürenlere ahlaktan dem vurun.
Ama öyle deme geçen ümraniyede kocası tarafından bilmem kaç bıçak darbesiyle öldürülen kadın için bile su testisi su yolunda kırılır tarzında yorumlar gelmişti o videoyu izleyen kim böyle bir yorum yapıyorsa hiç iyiye gitmiyoruz gerçekten

Konu sahibi size ne yaptı acaba birşey sormuş iszene herkes kendine cümleye Allah la başlamış küfürle devam etmiş tövbe est.

Bibi ciddi misin ben o videoyu izlediğimden beri kendime gelemiyorum bir kadın o vahşet için nasıl bu yorumu yapar

Bibi ciddi misin ben o videoyu izlediğimden beri kendime gelemiyorum bir kadın o vahşet için nasıl bu yorumu yapar
Evet maalesef banlıydım ama dışardan okuyordum o konuyu bdv deydi bakabilirsin kapatıldı tabi konu canım hiç sorma belkide depresyona girmemde onun etkisi vardır izledikten beri pek kendimde değilim bende

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…