- 27 Şubat 2012
- 17.297
- 29.523
- 798
- Konu Sahibi Kadinsoruyor
-
Keşke herkes sadece kendi ahlâkı ve namusuyla ilgilense.. Ne kadar işe yaramaz insanlarsaniz artık kendi hayatinizdan ümidinizi kesip baskalarinin hayatini elestirmeyi, bunlara kafa yormayi kendinize görev edecek kadar boşsunuz işte.. Bırakın Sorumlu olduklarina versin hesabını.. Size!
Sakin kaliyorum cunku ofkelenecek kadar kayda deger bulmuyorum :))))Konu sahibi sen nasıl bu kadar sakin kalabiliyosun senin yerine ben çok fena sinirlendim burda yorumları okurken
Sakin kaliyorum cunku ofkelenecek kadar kayda deger bulmuyorum :))))
Kesinlikle :))) Allah herkesin kalbine gore veriyor demek ki bakKesinlikle. O o... dedi diye o.... mu oldun sanki ayh.
Kesinlikle :))) Allah herkesin kalbine gore veriyor demek ki bak
Haklısın aslında ama yorumu okuyunca kan beynime sıçradı işte burayı seviyorum bu tarz yorum yapan insanların bu sitede barındırılmaması gerektiğine inanıyorumSakin kaliyorum cunku ofkelenecek kadar kayda deger bulmuyorum :))))
Cok tesekkur ederim. Buradaki destegin ve guzel duan icin. :)) hatta herkese tesekkur ederim. Herkes kalbinin ekmegini yer. Bu sozu cok sevdimHaklısın aslında ama yorumu okuyunca kan beynime sıçradı işte burayı seviyorum bu tarz yorum yapan insanların bu sitede barındırılmaması gerektiğine inanıyorum
Bu arada umarım sonuç gönlündeki gibi olur
Siz kimsiniz de bir kadına o. deme hakkını kendinizde buluyorsunuz cidden pes
yanacan canımKesinlikle :))) Allah herkesin kalbine gore veriyor demek ki bak
Allah yandirmasin canim benim :)))yanacan canım
Senin gibi olmaktansa varsın yanalım dimi amayanacan canım
Hmm o kadar eminsin yaniii zebaniysen demek :))yanacan canım
Sen bu pis zihniyetle anne ola-ma zaten aminKurban olduğum rabbim sizin gibi o.... verirde bizim gibi çabalayan çok isteyen tertemiz insanlara vermez ya Rabbim büyük elbet bir gün anne olacaz
Ama öyle deme geçen ümraniyede kocası tarafından bilmem kaç bıçak darbesiyle öldürülen kadın için bile su testisi su yolunda kırılır tarzında yorumlar gelmiştisize kaldı insanların ahlakını sorgulamak. gidin de kadınları öldürenlere ahlaktan dem vurun.
Sen bu pis zihniyetle anne ola-ma zaten amin
Hmm o kadar eminsin yaniii zebaniysen demek :))
Aynen bu zihniyetteki biri annelik de yapamaz zaten yapmamalıÖyle de demeyeydiniz iyiydi. . Düşünce farklı annelik farklı şeyler. .
Bibi ciddi misin ben o videoyu izlediğimden beri kendime gelemiyorum bir kadın o vahşet için nasıl bu yorumu yaparAma öyle deme geçen ümraniyede kocası tarafından bilmem kav bıçak darbesiyle öldürülen kadın için bile su testiri su yolunda kırılır tarzında yorumlar gelmiştio videoyu izleyen kim böyle bir yorum yapıyorsa hiç iyiye gitmiyoruz gerçekten
Konu sahibi size ne yaptı acaba birşey sormuş iszene herkes kendine cümleye Allah la başlamış küfürle devam etmiş tövbe est.
Aynen bu zihniyetteki biri annelik de yapamaz zaten yapmamalı
Evet maalesef banlıydım ama dışardan okuyordum o konuyu bdv deydi bakabilirsin kapatıldı tabi konu canımBibi ciddi misin ben o videoyu izlediğimden beri kendime gelemiyorum bir kadın o vahşet için nasıl bu yorumu yapar
İstediğini söyleyen istemediğini işitir demiş atalarımız ne güzelde demişlerÖyle de demeyeydiniz iyiydi. . Düşünce farklı annelik farklı şeyler. .
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?