- 4 Mayıs 2021
- 181
- 130
- 53
- Konu Sahibi Berryhibiscus
-
Bu işler nasiptir canım hiç canını sıkma. Bana da arkadaşlarım yakınlarım vs kişiler güzel olduğumu söylerdi ama bnm hayayumda kimse yoktu inanmazlardi. Neden sevgilin yok evlenmeyi düşünmüyor musun gibi sözler. Sonra görücü usulü evlendim.ve eşimi şu an çok seviyorum. Gecikiyorsa gerçekten güzelleştiriyordur RabbimArkadaşlar bana kimse neden gelmiyor bilmiyorum. Bu işler çok güzel olmakla mı ilgili acaba?? Herkes çok güzellere bakıyor galiba.
Oturup beklemiyorum da herkesten duyuyorum. İşte okuldan ya da çalıştığı yerden birileriyle evleniyorlar. Ya da birileri görüp beğenip haber yolluyor.
Şu an evlenmek istiyorum, hazır hissediyorum ama kimse yok. Üniversite mezunuyum çalışmıyorum çevrem yok dolayısıyla. İş arıyorum.
Hani gerçekten merak ediyorum çirkin değilim bence en azından ortalamayım ya da bazılarına göre daha iyi. Neden olmuyor anlamıyorum.
hahahah olamaz mı olabilirrr
Vardır bir kısmetin illa ki bekle hayırlısıyla olur canımArkadaşlar bana kimse neden gelmiyor bilmiyorum. Bu işler çok güzel olmakla mı ilgili acaba?? Herkes çok güzellere bakıyor galiba.
Oturup beklemiyorum da herkesten duyuyorum. İşte okuldan ya da çalıştığı yerden birileriyle evleniyorlar. Ya da birileri görüp beğenip haber yolluyor.
Şu an evlenmek istiyorum, hazır hissediyorum ama kimse yok. Üniversite mezunuyum çalışmıyorum çevrem yok dolayısıyla. İş arıyorum.
Hani gerçekten merak ediyorum çirkin değilim bence en azından ortalamayım ya da bazılarına göre daha iyi. Neden olmuyor anlamıyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?