Hala görücü olayları var mı?

Berryhibiscus

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
4 Mayıs 2021
181
130
53
Arkadaşlar bana kimse neden gelmiyor bilmiyorum. Bu işler çok güzel olmakla mı ilgili acaba?? Herkes çok güzellere bakıyor galiba.

Oturup beklemiyorum da herkesten duyuyorum. İşte okuldan ya da çalıştığı yerden birileriyle evleniyorlar. Ya da birileri görüp beğenip haber yolluyor.
Şu an evlenmek istiyorum, hazır hissediyorum ama kimse yok. Üniversite mezunuyum çalışmıyorum çevrem yok dolayısıyla. İş arıyorum.

Hani gerçekten merak ediyorum çirkin değilim bence en azından ortalamayım ya da bazılarına göre daha iyi. Neden olmuyor anlamıyorum.

Bu işler nasiptir canım hiç canını sıkma. Bana da arkadaşlarım yakınlarım vs kişiler güzel olduğumu söylerdi ama bnm hayayumda kimse yoktu inanmazlardi. Neden sevgilin yok evlenmeyi düşünmüyor musun gibi sözler. Sonra görücü usulü evlendim.ve eşimi şu an çok seviyorum. Gecikiyorsa gerçekten güzelleştiriyordur Rabbim

çalışırsanız yada sosyal aktiviteleriniz vs varsa o şekilde birileriyle tanışabilirsiniz. gerisi kader kısmet.
ayrıca çirkinlik güzellikle değildir bu işler. şu an yaşadığımız koşullarda çirkin insan zaten yok :) içinizi ferah tutun o yüzden
evlenmek için de birileriyle olmayı istemeyin o işlerin sonu hüsran oluyor benim gördüğüm kadarıyla ama yine de siz bilirsiniz tabii

Gorucu iyi bir sey degil bana gore. Daha 18 yaşima girer girmez haber yollamaya başlanmişti erken rezervasyon yaptirmak isteyen teyzeler vardi.

Daha egitimli, iyi bir cevremiz olsaydi boyle şeyler olmazdi bence. Ailem kimseyi gorucu kabul etmedi, ben de goruşmemistim. Bana sacma geliyor evlenecegi kisiyi de anasina babasina aratan insan.

Çevreniz olmadığı için fırsatınız da olmuyordur.
Görücü olayları tabii ki var ama önce iş bulup kendi ayaklarınızın üzerinde durduktan sonra evlilik düşünün derim. Artık anneler de çocuklarına çalışan kadınları tercih ediyorlar mesela.
Hem iş çevrenizde kendi seçiminizi yapıp görücü beklemezsiniz de.

neden birileri tarafından seçilmeyi bekliyorsunuz ki... önce işinizi, özgürlüğünüzü elinize alın. kendi ayaklarınızın üstünde durup azıcık hayatınızı yaşayın. sonra seçen siz olursunuz zaten

Görücü muhabbetleri pek kalmadı artık insanlar kendileri iletişim kurarak birliktelik yaşamak istiyor. Sosyal çevre içinde tanışıp birileriyle arkadaşlık başlatabilirsiniz.

Öncelikle kendinizi sevin. Hayatta var olmak için illa ki hayatınızda bir adamın varlığına ihtiyacınız yok. Evlenmeyen 1 pişman evlenen bin. Flört, nişan,evlilik.. Bunlar hayattaki en önemli şeyler değil. Bazı şeylerin zamanı vardır. Yanlız olmanız doğru zamanın gelmediğini gösterir. Özgüvenli olun. Yalnızca erkeklerin değil, genel olarak insanların size değer vermesini ilgi göstermesini sağlayacak olan şey kendinize olan özgüveniniz olacak. Yanlızken bol bol kendinize yatırım yapın, ileride yanlız kalabileceğiniz 5 dakikanın hayaliyle yaşayacaksınız.

Görücü için dahi sizi bilmeleri lazım

Yani az hep evde iseniz varlığınızı konum komşu eş dost da duymaz ki

Dışarı hayatınız olursa çevreniz gelişir tanışırsınız da beğenen de haber gönderir vs

Günümüzde görücülere daha çok arkadaşın arkadaşı modunda yani yakışırlar diye tanıştırılıyor

Bunun için de geniş kız arkadaş çevresi de önemli, girişken çevre de

Acele etmeyin, su akar yolunu bulur

Vardır bir kısmetin illa ki bekle hayırlısıyla olur canım

Nerde yaşıyorsunuz bilmiyorum ama büyük şehirlerde tanıştırma olayları çok nadir. Artık birçok kişi kimsenin tanıştırmadığından şikayetçi. Siz yine de yakın olduklarınızla bir çıtlatın.

Bizim çevremizde kalmadı görücü açıkçası. En mantıklısı kendi çevrenizle diyalog kurmanız ve çevrenizi genişletmeniz olabilir. Ben eşimle samimi bir arkadaşımın doğumgününde tanıştım mesela. Kalabalığa girin, görüşmeler aktiviteler bulun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…