Hala inatları inat!!!!

herkes boşanabilir benim derdim bu değil ama boşanmışsan da ona göre davranırsın ben yarın boşansam bekar bir erkekle evlenebilirmiyim sizce ama nedense erkekler hem boşanıp hem bekar kız istiyorlar olmaz öyle tekrar ediyorum ben damadımın ilk kez evlilik heyecanını yaşamasını isterim!

yani insan seveceği insanı seçemiyor ya hani genelde bizim de demek istediğimiz o.
siz dul ıstemezsınız ama cocugunuz istiyor
ne yapacaksınız ayıracak mısınız o heyecanı gitmiş onun diye?

yani insan seveceği insanı seçemiyor ya hani genelde bizim de demek istediğimiz o.
siz dul ıstemezsınız ama cocugunuz istiyor
ne yapacaksınız ayıracak mısınız o heyecanı gitmiş onun diye?

Herkesin basina hersey gelebilir. Ben olsam güzelce anlatirim düsündüklerimi ve acele etmesini engellerim. Ayni konu sahibinin ailesinin yaptigi gibi sart kosup dururum, geciktirmek isterim, belki akli basina gelir diye.

kızıma durumu anlatırım ayrıca sebebi önemli boşanmasının erkekler genelde hatalı taraf oluyor boşanmalarda gerçekten neden boşandığını öğrenmek isterim eski karısını dövdümü aldattımı ne yaptı bilmeliyim ayy herkes boşanabilir olsun demem yani.

evet biraz fazla büyük konusup salliyor 500 koca gibi

Herkesin basina hersey gelebilir. Ben olsam güzelce anlatirim düsündüklerimi ve acele etmesini engellerim. Ayni konu sahibinin ailesinin yaptigi gibi sart kosup dururum, geciktirmek isterim, belki akli basina gelir diye.

yani ben de korkarım öyle benim kızımla da boşanır mı neler yapar diiye vs ama en azından tanımaya çalışırım.
ve boşanma sebebi de önemli
onun dışında büyük konuşmaktan korkarım yani

bi saniye arkadaşlar hangi erkek ben karımı dövdüm onu aç bıraktım o yüzden boşandık der.kim kendini dürüstçe ifade ediyorki (kötü karakter taşıyanlar)bence bol keseden sallıyor arkadaş.ilk heyecanmı kaldı ayrıca kızlar daha ortaokulda neler yapıyor haberiniz varmı.Allah kimseye yaşatmasın.benimde kızım var .doğruyu yanlışı ayırd etmesine yardımcı elbeete olacağım.fakatttttttt benim seçtiğim bir hayatı yaşaması için diretmem.çünkü adı üzerinde herkes kendi hayatını yaşar.elbette herkes kendi evladı için en güzel hayatı hayal eder.ama herşey iyi olursa dua ve şükrün ne anlamı kalırdı .bu arada söylemeden geçemeyeceğim herkes mahna verdiği şeyi yaşarmış dul damat istemeyen bayan ....

Herkesin düşüncesine saygı duyarım ama " başka kadından çocuk peydahlamış adam""
Çok yanlış ve çirkin olmuş.
Annesi babası boşanan bir sürü çocuk var.
Şimdi onlar peydahlanmış çocuklar mı.

heyecanını başka kadınlarla yaşamış sinmiş damat istememek suçmu?

heyecanını başka kadınlarla yaşamış sinmiş damat istememek suçmu?

elbette suc degıl..Hangı anne evladı ıcın en guzelını en ıyısını ıstemez ki..Ama bazı seylerı degıstıremeyız,bazen ıstemedıgımız durumları yasamak,kabullenmek zorunda kalırız buna da ilahi takdir derler..Kızımızın da kaderınde o adamla evlenmek varsa zaten bunun onune hıckımse gecemez..Hanı sız boyle bosanmısları,ve onların cocukları ıcın uygunsuz konustunuz ya bız o yuzden buyuk konusmayın dedık yoksa tabıkı bekar kızlarımız bekar adamla evlensın,evlı olanlar bosanmasın,,ohhh ne guzel sorunsuz gulluk gulıstanlık bır hayat olurdu..Ama malesef hepımızın bır ımtıhanı oluyor..Kımı esıyle sınanıyor,kımı evladıyla,kımı yoklukla..o yuzden bazı seylerı yorumlarken dıkkatlı olmak gerek dıye dusunurum..Hersey bız ınsanlar ıcın cunku..

dul adamlar neden hep bekar kız isterler ben onu söylüyorum ama eski karısıyla konuşmam lazım önce gerçekten güvenmem emin olmam lazım çünkü boşanmalarda suç büyük oranda erkeklerde oluyor o sebeple byle bir durum yaşarsam eski karısıyla görüşmek istedğimi söylerim yok olmaz vs.. derse belli ki bir şeyler saklıyor.

16 yaşında evlenen insanın 14 yaşında nasılçocuğu oluyor minimum aralarında 16 yıl 9 ay olması gerekir.

Bugün bir yazı gördüm sizinle paylaşmak istiyorum derdinize derman olamam belki ama ben duanın gücüne hep inanırım.

Hz. Ali şöyle dua ederdi : Allah'ım gönlümde olanı hakkımda hayırlı eyle, Hakkımda hayırlı olanlarıda gönlüme razı eyle...

16 yaşında evlenen insanın 14 yaşında nasılçocuğu oluyor minimum aralarında 16 yıl 9 ay olması gerekir.

Adam şuan 33 yaşında 16 yaşında evlenip çocuk yapmış aradan 17 sene geçmiş mümkün.

canım sen bide 26yaşındaymışsın ailen neden bu kadar tuhaf davranıyo anlayamadım
senin elin ekmek tutuyo mu yani bi mesleğin filan var mı
hani hayatın bazı evreleri vardır ya tamamlamamız gereken okuldur iştir vs
sen bunları hallettin de mi hala ona rağmen ailen bu kadar katı :44:
gerçi aile bu sonuçta karışabilir elbette ama
ne bileyim bi yerden sonra çocuğumuz kendini kurtardı iş güç sahibi artık hadi kısmet bundan sonrası derler genelde

siz ailenizin böyle bir durumu kabullenemeyceğini bilmiyormuydunuz?

İnsan ailesini tanır ben bilirimki ailem beni ayrılmış çocuklu birine vermez ona göre hareket ederdim...

Şuanda sizin yüzünüzden 3 kişi acı çekiyor yani kendinizi çıkmaza sürükleyen sizsiniz...

benim de bekar kızım olsa boşanmış adamla evlendirmem. dünya iyisi olsa nafile. hani kim bilir ne yaptı da boşandı diye değil ama bekar kızımı neden dul adama vereyimki benim kzım o kadar değersizmi??

bence sacmaladn canim bunun degrle ne alakasi var dul adam sevemez mi

valla boşanmak evlenmekten kolay oldu günümüzde
ve burda adamıda kötüleyemeyiz tüü bu kötü bak boşandığına göre diyemeyiz
belki karısı problemliydi ne malum ayrıca adamın evlendiği yaş da sorun o zaman çocukmuş kim bilir ne düşünüp ayrıldılar
hem konu sahibi arkadaşımız anlatmış ailesi neyine bahane bulmuşsa adam düzeltmiş hemen
haa o da göz boyamak içindir içini ne biliyoruz derseniz de kimin içini tam biliyoruz ki bunun dullukla bekarlıkla ilgisi yok bence
umarım herşey hayırlısıyla olur da güzel bi hayat yaşarsın konu sahibi arkadaşım

aileyle sevgili yada eş arasında kalmak zorbır durum Allah yardımcın olsun ne deyım..hayırlısıysa aılen kabul eder ınsallah hayırsızsa bı sebebten dolayı sende hayırsız oldugunu gec olmadan görursun ..evlılık bu ne ıyı denılen ınsanlar nekadar sacma yada ıgrenc nedenlerle ayrılıyorlar ınsanların ne oldugunu bılemıyorsun aileler de artık evlilige farklı bakıyor ne yazıkkı...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…