- 17 Temmuz 2008
- 3.378
- 1.597
- 123
- 42
herkes boşanabilir benim derdim bu değil ama boşanmışsan da ona göre davranırsın ben yarın boşansam bekar bir erkekle evlenebilirmiyim sizce ama nedense erkekler hem boşanıp hem bekar kız istiyorlar olmaz öyle tekrar ediyorum ben damadımın ilk kez evlilik heyecanını yaşamasını isterim!
yani insan seveceği insanı seçemiyor ya hani genelde bizim de demek istediğimiz o.
siz dul ıstemezsınız ama cocugunuz istiyor
ne yapacaksınız ayıracak mısınız o heyecanı gitmiş onun diye?
çok buyuk konusmussunuz..Bosanmıs olmak onların sucu degıl ..Kimse kimseyi yargılamasın,gün gelir aynı seyi siz de yasayabılırsınız..Ben bekarım mesela ama bu sekılde onyargılı ve buyuk konusmaktan korkarım..Ne oldum degıl,ne olacagım demelı insan..
Herkesin basina hersey gelebilir. Ben olsam güzelce anlatirim düsündüklerimi ve acele etmesini engellerim. Ayni konu sahibinin ailesinin yaptigi gibi sart kosup dururum, geciktirmek isterim, belki akli basina gelir diye.
bekar kızım varsa bekar damat isterim başka kadından çocuk peydahlayıp benim kızıma musallat olmasın ayrıca başka kadınla o evlilk heyecanını yaşamış adam benim kızıma yeterince önem vermez yeterince heyecanlanmaz ikisi de boşanmış olsa tamam ama diğer türlü ben damadımı çocuğumla aynı heyecanı tatmasını isterim. kız o kadar özenip bezenirken öf pöf yapıp sıkılacak tipler olmamalı.
heyecanını başka kadınlarla yaşamış sinmiş damat istememek suçmu?
Daha önceki konularımdan hatırlıyorsunuzdur. 4 yıl oldu erkek arkadaşımla o 33 yaşında ben 26. 16 yaşında bir evlilik yapmış ve o evliliğinden bir kız çocuğu var 14 yaşında. Ailem kesinlik istemiyor bu yüzden çok konuştum çok ikna etmeye çalıştım ama bir türlü ikna edemedim en önemli sorunu zaten kızı olması ve adam olsaydı karısından boşanmazdı gibi saçma bir neden. Hadi onları geçtik dedi bir evi bile yok dedi hemen gitti kredi çekti kendine bir ev aldı. Giyinişi farklı dediler giyimini değiştirdi. Kendine ait işi yok dediler şimdi kendi iş yerini açmak için uğraşıyor.... Ama ailem her defasında başka bahanelerle yanıma geliyorlar......
Çok yoruldum bazen bağırıp çağırıp etrafı yıkıp döküp isyan edesim var abartmayın bu kadar hırsız işe yaramaz işsiz güçsüz bir insanla evlenmiyorum. Tek suçu yanlış bir evlilik yapmış olması. Bu benimde başıma gelebilirdi.
Annem şimdi bu sebepten dolayı tansiyon sorunu yokken şimdi tansiyon hapı kullanmaya başlamış olması. Mide ağrısı yokken hergün mide ağrısı çekmesi ve hergün beni veya onu rüyasında görmesi. Annem haddinden fazla duygusaldır şimdi onun cefasını çekiyorum.
Ve artık aileme nasıl yaklaşacağımı nasıl ikna edeceğimi biliyorum.
Siz olsanız ne yapardınız yakında bende bunu düşünmekten kalp hastası olacağım yaa:2:
16 yaşında evlenen insanın 14 yaşında nasılçocuğu oluyor minimum aralarında 16 yıl 9 ay olması gerekir.
benim de bekar kızım olsa boşanmış adamla evlendirmem. dünya iyisi olsa nafile. hani kim bilir ne yaptı da boşandı diye değil ama bekar kızımı neden dul adama vereyimki benim kzım o kadar değersizmi??
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?