Hala inatları inat!!!!

-Murphy

Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir.
Üyelik İptali
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
18 Kasım 2011
11.766
19.878
598
38
Daha önceki konularımdan hatırlıyorsunuzdur. 4 yıl oldu erkek arkadaşımla o 33 yaşında ben 26. 16 yaşında bir evlilik yapmış ve o evliliğinden bir kız çocuğu var 14 yaşında. Ailem kesinlik istemiyor bu yüzden çok konuştum çok ikna etmeye çalıştım ama bir türlü ikna edemedim en önemli sorunu zaten kızı olması ve adam olsaydı karısından boşanmazdı gibi saçma bir neden. Hadi onları geçtik dedi bir evi bile yok dedi hemen gitti kredi çekti kendine bir ev aldı. Giyinişi farklı dediler giyimini değiştirdi. Kendine ait işi yok dediler şimdi kendi iş yerini açmak için uğraşıyor.... Ama ailem her defasında başka bahanelerle yanıma geliyorlar......
Çok yoruldum bazen bağırıp çağırıp etrafı yıkıp döküp isyan edesim var abartmayın bu kadar hırsız işe yaramaz işsiz güçsüz bir insanla evlenmiyorum. Tek suçu yanlış bir evlilik yapmış olması. Bu benimde başıma gelebilirdi.
Annem şimdi bu sebepten dolayı tansiyon sorunu yokken şimdi tansiyon hapı kullanmaya başlamış olması. Mide ağrısı yokken hergün mide ağrısı çekmesi ve hergün beni veya onu rüyasında görmesi. Annem haddinden fazla duygusaldır şimdi onun cefasını çekiyorum.
Ve artık aileme nasıl yaklaşacağımı nasıl ikna edeceğimi biliyorum.
Siz olsanız ne yapardınız yakında bende bunu düşünmekten kalp hastası olacağım yaa
:2:

Allah yardımcın olsun canım..Oluruna bırak ve allahdan hayırlısını iste..Ailenle de cok fazla sürtüşmemeye çalış..Biraz daha olaylar rayına otursun,zamanla ailen de benimseyecektir..Sakin ama kararlı adımlarla ilerle.Bunu yaparken de yapıcı olmaya calıs..Umarım hersey yoluna girer

ailen yine senın için endişelenıyor

yalnış bir evlilik yapmaman için

durumu baya abartmışlar hangı anneye sorsan bıkere evlenmiş birisiyle

evlensın istemez işin çok zor erkek arkadaşında elinden gelen gayretı göstermiş

adamı mal sahıbı yapmışsın ne hırslı adammış

sen kararlı ol mutlaka sıkılacaklardır bu inattan bı tanıma fırsatı verın

beğenmesseız tamam yeterki bikere tanıyın başkasıyla evlensemde o aklımda kalıcak gıbı şeyler söyle

annenın duygusallığını bu şekilde kullanabılırısn

14 yaşında bı genç kızlada anlaşmak zordur inşllah pişmanlık yaşamazsın

Son düzenleme:

Evet erkek arkadaşım o konuda elinden gelen herşeyi yaptı hala da yapıyor. Ailemi ikna etmek için her yolu denedim resmen ayağına kapanıp ağlayıp bi kere bize şans verin dedim ama yokk istemiyorlar((((((

Ne güzel iste, senin ailen karsi geldikce sevgilin gayret edip mal mülk is yeri sahibi olacak, sonucta sen rahat edeceksin bu gidisle.
Ayrica kimse istemez gencecik, bekar kizinin daha önce evlenmis bosanmis cocuklu bir adamla evlenmesini.
Hem su anda 14 yasindaki kiz sana problem gibi gözükmüyor, ama evlendikten sonra nasil bir dev problem ozaman anlarsin.
O kizin okumasi var, evlenmesi var, yarin bir gün senin cocuklarina ne yapiliyorsa oda aynisini isteyecek, oda babasinin sayesinde mal sahibi olacak, belki kiskanclik yapacak, belki kurnazlik yapacak, öyle rahat yerinde duracagini ne biliyorsunki.
Su anda sevgilin sana karsi iyi olabilir, cünki sana karsi boynu bükük, bosanmis olan o, cocugu olan o, maddi durumunu düzeltmesi gereken o.
Ama siz evlendikten sonra oda artik öyle her istedigini yerine getirmiyecek, sanmaki dört senedir tanidigin sevgilin evlendikten sonrada böyle devam edecek.
Bence ailen bunlari bildigin icin korkuyordur, haklilar valla.

canım hepimiz kendi hayat süzgecimizden geçirip yorum yapıyoruz o yüzden yerinde olsam napardım diye düşündüm, kesinlikle annemi dinlerdim çünkü benim annem şimdiye kadar hiç yanılmadı hisleri çok güçlüdür, içi rahat etmiyosa vardır bi falso,ama sen de öyle yap diyemem tabi, bazı insanlarda gereksiz yere velvele yapar pimpiriklidir hayırlısı olsun

Annesi zengin birisiyle evlendiği için herşeyini nerdeyse o karşılıyor resmen kıza maaş yatırıyor her ay hiç bir eksiği yok. Zaten kendisiyle çok iyi anlaşıyoruz elbet sorunlar olacaktır ama öyle sorunlu bir tip değil kendi halinde biri işte. Babasına sıkıntı yaşatmayan bir kız yani. Erkek arkadaşım gözümün hiç birşeyde kalmaması içn elinden geleni yapan bir insan. Hatta evlendiğimizde her istediğimi yerine getiremeyecek diye korku yaşayann bir insan

ben bu durumda kesinlikle ailemi dinlerdim
baskada birsey söyleyemem
kendimi senin yerine koydum
sende aileni dinle bence

Aileler öngörülerinde genelde haklıdırlar ama sebep sadece evlenip ayrılmış olmasıysa
önce tanımaya çalışıp en azından öyle karar vermeleri daha doğru olur bence.
26 yaş bu kararları verebilecek bir yaş, ayrıca hayatın kimseye ne getireceği bilinmez.
Aynı şey sizinde başınıza gelebilir.
Bu kadar çabalaması sizi gerçekten çok sevdiğinin ispatı ama aile de bir şekilde ikna edilmeli.
Ailenize rağmen bir şey yapmayın ama ikna etmek içinde alinizden geleni yapın.

Son düzenleme:

tatlim eminim öyledir, zaten öyle olmasa sen onla evlenmek istemezsin. Ama Evlilik baska birsey, simdi böyle davranan adam yarin birgün baska davranabilir. Akilli mantikli hareket et, ailenin istekleri cok sacma sapan seyler degil. Isi olsun demisler, yasin daha genc 26 yasindasin, biraz daha bekle, bir iki seneye kadar is yerinide kurmus olur, ozamana kadar ailende anlar bunlar ciddi, oglanin durumuda iyi diye, ailenle kötü olma derim.

Ayrica annemin arkadasi evlenmisti öyle zengin bir adamla, eski karisindan bir kizi olan. Yaslarida 45 küsür, adamin kizi 18 yasinda, evlenmeden önce cok iyi geciniyorlardi.
Sonra bunlar evlendiler, adam gizliden kizinin üstüne ev yapmis, annemin arkadasida ondan mal kaciriyor diye düsündü, 4 sene evli kalip geri bosandilar.

Yani ne olacagini kestiremiyorsunki.

benim de bekar kızım olsa boşanmış adamla evlendirmem. dünya iyisi olsa nafile. hani kim bilir ne yaptı da boşandı diye değil ama bekar kızımı neden dul adama vereyimki benim kzım o kadar değersizmi??

benim de bekar kızım olsa boşanmış adamla evlendirmem. dünya iyisi olsa nafile. hani kim bilir ne yaptı da boşandı diye değil ama bekar kızımı neden dul adama vereyimki benim kzım o kadar değersizmi??

dul insan değersiz mi yani?
ya da dulla evlenen değersiz mi oluyor?

aynen yukarıdaki arkadaşıma katılıyorum birgün sizde dul kalabilirsiniz .veya evladınız....düşünerek empati yaparak konuşmayı öğrenemiyoruz bir türlü.konu sahibine gelince çocuğu olması senin için sorun değilmi .bundan emin olmalısın.ailen senin için en iyisini ister her zaman mesela el bebek gül bebek büyümüşsen ve müstakbel eşin sen onu beklerken çocuğu ile ilgilenmek zorundaysa tatillere onuda yanına alarak gitmek isterse kabullenebilirmisin

bekar kızım varsa bekar damat isterim başka kadından çocuk peydahlayıp benim kızıma musallat olmasın ayrıca başka kadınla o evlilk heyecanını yaşamış adam benim kızıma yeterince önem vermez yeterince heyecanlanmaz ikisi de boşanmış olsa tamam ama diğer türlü ben damadımı çocuğumla aynı heyecanı tatmasını isterim. kız o kadar özenip bezenirken öf pöf yapıp sıkılacak tipler olmamalı.

herkesin düşüncesi farklı tabi..
ama peydahlanmıs bir cocuk yok ortada gayrimeşru değil yani
ve büyük konuşmamanızı tavsiye ederim

Hadi dul insanları recm edelim!
Onlar da kurtulsun biz de.
Bir de çocukları varsa aman Tanrım.
Kesinlikle sevdikleriyle evlenme hakları yok.
Etiket hazır hoop yapıştıralım:dul!

ikisi de boşanmış olsa benim için mesele yok ama neden hep boşanmış dul adamlar bekar kızlara yanaşıyorlar tam tersini gördünüz mü 1-2 tane belki sevdiğiyle evlenmek derken hep bekar kızlarımı seviyor bu dul adamlar. benim derdim evlilik heyecanını yaşamış adamla kızımın evlenmesini istemiyorum kötü bir şeymi dulsa dul ama hep bekar kızlara yanaşmasınlar ben bunda başka manalar ararım.

çok buyuk konusmussunuz..Bosanmıs olmak onların sucu degıl ..Kimse kimseyi yargılamasın,gün gelir aynı seyi siz de yasayabılırsınız..Ben bekarım mesela ama bu sekılde onyargılı ve buyuk konusmaktan korkarım..Ne oldum degıl,ne olacagım demelı insan..

Son düzenleme:

siz bosaninca size 500 tane erkek varsa bosanan erkelerede elbet bayanlar vardir ,500 tane olmasada 5 10 kismetleri cikabilir

herkes sizin kadar sansli degil

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…