Canım merhaba :) sana bi tavsiye gibi bişeyde bulunayım bakalım işe yarayacakmı?Hımm ne bilyim biraz gizemli olmaya çalış böyle esrarengiz davran.Gerçi 3 aydır konuşuyomuşsunuz ama erkekler gizemli bayanları çekici bulurlar :)
yok zaten sacma muhabbetlere grmekten özellikle cekiniyorum:)nerdesn naptın falan aman aman onun bana yapmasını istemeyecegm hiç bişey yapmıyorum şimdilik sanırım:) gzemliyimde braz sanırım cünkü zaten derdimi kimseye anlatamm ben o işime yaramıs oldu:)pekala olayların akısından haberdar edip basınızı agrıtırım tekrar :)çok tesekkür ediyorum:))hepimizin hakkında hayrlısı olsun:)amin amin amin:)
sevgili akıl hocalarım misLaila ve vuslat5:)) beni ihmal ettiniz yaaa:)yazısmaya devam:)cok üstüne düşmüyorum ilk mesajları bn yazmıyorum ama ilgili mesajlar yazıyo bilemiyorum ne düşünüyo suan?nasıl ögernilebilir? bizi tanıstıran arkadasıma mı sorsam ama soramam ki bnmle konustugu zaman bile cok utanmıstım esas oglan hakkında:)
taptatlı bu ara ikimizde baska konular için üzülüyoruz ama birbirimize destek olmaya calısıyoruz sanki halbuki ikimizinde kendine faydası yok:)öyle işteee:) size danısmak istediğimbişey daha var.facesinde depresif seyler paylaşıp duruyo,sordum arkadascaasık yada ayrılık acısı cekiyo gibisin dedim ne iş dedim? yok öyle bişeyle ilgisi yok dedi öyle olsa belli etmem dedi.ikimizde dertlerimizi sevmiyoruz ee ben anlatmadıgım için sormıyorum da çok..nesi avr ki acaba ? ailevi olabilir baska ne olabilir işte ben nasıl davranmalıyım bu konuda?
sevgili akıl hocalarım misLaila ve vuslat5:)) beni ihmal ettiniz yaaa:)yazısmaya devam:)cok üstüne düşmüyorum ilk mesajları bn yazmıyorum ama ilgili mesajlar yazıyo bilemiyorum ne düşünüyo suan?nasıl ögernilebilir? bizi tanıstıran arkadasıma mı sorsam ama soramam ki bnmle konustugu zaman bile cok utanmıstım esas oglan hakkında:)
taptatlı bu ara ikimizde baska konular için üzülüyoruz ama birbirimize destek olmaya calısıyoruz sanki halbuki ikimizinde kendine faydası yok:)öyle işteee:) size danısmak istediğimbişey daha var.facesinde depresif seyler paylaşıp duruyo,sordum arkadascaasık yada ayrılık acısı cekiyo gibisin dedim ne iş dedim? yok öyle bişeyle ilgisi yok dedi öyle olsa belli etmem dedi.ikimizde dertlerimizi sevmiyoruz ee ben anlatmadıgım için sormıyorum da çok..nesi avr ki acaba ? ailevi olabilir baska ne olabilir işte ben nasıl davranmalıyım bu konuda?
Canım merhaba tekrardan :) Pöff kusura bakmada esas oğlanda ne sıkıcıymış be yahu insanın içi şişerrHayır yani meğer kardeşi gibi görmüyor seni,bide onun için çok değerliymişsin neyi bekliyorki acaba Facebookta paylaştığı şeylerin ailevi gibi bi nedenden olabiliceğini düşünmüyorum büyük ihtimal aşk ile ilgili bişeydir ve bunu sana söylemez tabiki nedenini sorarsan erkeklerin yapısında var bu Fazlada üstüne gitme bence ama eğer merak ediyorsan seni tanıştıran arkadaşına sorabilirsin çaktırmadan ağzını arayabilirsin
uuuu rüya kız tabiri çok hoşdeym yerindeyse agzım ayrıldı:)))çok tesekkr ederim cok saolun:)devam ediciiizzz:)) haaa bu arada mesela mesaj atmadı diyoki surdaydım kusura bakma falan bayya sıksöylüyo bunu bende dedim kiii söyle dmedm ki öyle bişey kastedmedm ,ben söylemek istediğimiçin söyledm diyo,kendi çapında acıklama yapıyo heralde
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?