Niye öyle tersliyorsun ki anlamadım?
Sen sevgili olmak istemiyor muydun? Cevabın evetse bu anlattığın konuşma bana çok can sıkıcı geldi.
O sana değer veriyor ki nerde olduğundan n'aptığından bahsediyor sende sormadım ki diye tersliyor musun? Belki terslemek için demiyorsundur ama o anlama gelir o dikkat et canım..
Hakkında hayırlısı olsun.
s.a canlar:)yeni bişeyler ögrenip hemen size kostumesas oglan yüzünden canımın sıkıldıgı bi zamanda bizi tanıstıran arkadasımla konusmustum anlat deyince anlatamam dedm tabi:)cünkü sıkıntımın bi adı yok dedm:)bugn görüştük onunla bana ad koyma nolur dedi:)ben senn üzülmeni hiç istemm kardesimde(esas oglan) öyle dedi.esas oglan beni kardesi gbi kesinlikle görmüyomus ama öyle bişeyde hissetmiyomus onun için çoooookkkk degerliymişim.cok sevdiği bi arkadasıymısım.baskalarında bulunmayan seyler varmıs bende bunu nasıl anlasam ki bn şimdi? bnde bnm için çok kıymetli oldugunu ama öle bişey hissetmediğimi söyledm bunu söylemeynce sölemedi bana zaten nese söz sizde canlar:) bende ona cok yakın arkadaımmıs gbi ki öylede sayılır davranim diyorum? bu sayede bende bu kadar cok kasılmam hatta beni tanıması ve onu tanımam için daha ii bi yol olur? ne diyosunuz? çok saolun D
derdını anlatıs bıcımın o kadar guzel kı.. sahsen otursan anlatsan sabaha kadar dınlerım :) yahu gızemlı ınsanlardan hoslanmam;arada kalan ve bekleyen , nıhayete ermeyen konuları bıcak gıbı keser atarım..Senın ıyı sabrın varmıs..Cezbedıyor olmasının sebebı hala dusuncesındekı netlıgı bılmıyor olusun..Arada bıraktıgı ıcın acabalar kurcalıyor kafanı..Sakın sende net olma.. Genelde sessız olmanıda tavsıye ederım..Yani ucundan anlat kendını, ardı arkası çorap sokugu gıbı gelmesın..Arkası yarınlara bırakma..Bıde telefıonla dıaloglarda ınsan anlatırken kolay asarım keserım modunda..Munkunse yuzyuze gelecek aktıvıtelerde bır arada bulunun..Bakısı durusu zaten cok kolay ele verır sende Hemen söbelersın
Bu çocuğu unut demek oluyor bu. Kanka muhabbeti 3 aydır devam ediyormuş.
3 ayda sana bir şey demediyse zaten anla ki hoşlanmıyor.
Sadece arkadaş babında seviyor ve değer veriyor. Her şey ortada. :/
pekala:)terslemek için yapmıyorum yaaaaksine dediğinizi yapmaya calısıyodum sıkmamak adına elimden geldiğince sempatik söylüyorum söyle die demedm bak yanlıs anlama die.ama yne mi kaş yaparken göz cıktı yaaa:)daha cok dikkat etcem:)o öyle dio die bende demelimiyim nerde oldugumu neden yazmadıgımı falan?tesekkr ettm saolun .bide sen olsun istemiyomuydun die pat die söyleynce utandım yaaaa:S
Yani onunla birşeyler paylaşman hoşuna gider.. O seninle ilgilenmeye başlamış hani sende yaa hiç gitmedim güzel mi yada bende şurdayım yada beraber gitsek ya falan tarzı cevaplarla daha semptatik olabilirsin.. Ne demek sormadım ki falan? Şahsen bunu bana demiş olsa biri bi daha yüzüne bakmazdım büyüttüğümden değil, hoşlanmadığını düşünürdüm benden..
Neyse biraz daha dikkat et güzelim.. Herşey senin elinde
günaydın :))) günümüz hayrlı olsun inşAllah:)dün akşam laf lafı actı ve bana dedi ki:''ben cidden senin hal ve haeketlerini,huyunu çok benimsiyorum.'' dedi:)ben sokanlamadım ne dmek ki o dedim.oda'' yani bana benzetiyorum:)böyle olmanı seviyorum:)anlatabildim mi:) '' ddi.burdan size sesleniyorum o anlattı bişeyler ama ben anlayabildim mi ki?ne anlasam ki:)
Dediğim gibi alışkanlık aşka dönüşüyor yavaş yavaş..
Sen sabırla, ılımlı bir kız olmaya devam et.. İlişkinizin yolunu açık gördüm ben
Dipnot: Bu böyle söyledi diye hemen aklın başından gitmesin. Hemen senden hoşlanıyorum naraları atma. Sen aynı taktiği sürdür. O çok yakında açılacak zaten sana bak gör..
pekala:)tskkr ederim:)hayrlısı bakalım:) bişey daha vr aklıma takılan onuda sorimmi hemencecik:)canı sıkkın napıyım die sormustum ya dün brazcık felsefik mesajlar verdm benoda anlatmaya karar verirsen sana anlatıcam dedi.senin gbi bi arkadasım oldugu için o kadar mutlyum ki dedi falaan filan.şimdi ben ona zor gününde destek oluyorum gbi yaa şimdi benden hoşlansa ben türk filmlerindeki gbi oglanın üzgün anından faydalanmıs gbi olur muyum ki yaaaa paranoyak mıyım nedr ama aklıma bu geldi
Yok canım hiç alakası yok.. Zor gününde yanında olup destek vererek ona güven sağlıyorsun.. Kalbine daha yakın oluyorsun.. Bunda abes bi durum yok. Bu kadar paranoyak olma..
Ben yazmışım diğer sayfalarda mesajımı. Bundan bi şey olmaz diye belirtmişim.
Öyle de olmuş malesef. Belliydi her şey başta ama sen yine de denemek istedin.
Keşke dememek için iyi yaptın bence.
Salla artık.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?