Hala kanka muhabbeti yapıyoruz

derdını anlatıs bıcımın o kadar guzel kı.. sahsen otursan anlatsan sabaha kadar dınlerım :) yahu gızemlı ınsanlardan hoslanmam;arada kalan ve bekleyen , nıhayete ermeyen konuları bıcak gıbı keser atarım..Senın ıyı sabrın varmıs..Cezbedıyor olmasının sebebı hala dusuncesındekı netlıgı bılmıyor olusun..Arada bıraktıgı ıcın acabalar kurcalıyor kafanı..Sakın sende net olma.. Genelde sessız olmanıda tavsıye ederım..Yani ucundan anlat kendını, ardı arkası çorap sokugu gıbı gelmesın..Arkası yarınlara bırakma..Bıde telefıonla dıaloglarda ınsan anlatırken kolay asarım keserım modunda..Munkunse yuzyuze gelecek aktıvıtelerde bır arada bulunun..Bakısı durusu zaten cok kolay ele verır sende Hemen söbelersın

pekala:)terslemek için yapmıyorum yaaa aksine dediğinizi yapmaya calısıyodum sıkmamak adına elimden geldiğince sempatik söylüyorum söyle die demedm bak yanlıs anlama die.ama yne mi kaş yaparken göz cıktı yaaa:)daha cok dikkat etcem:)o öyle dio die bende demelimiyim nerde oldugumu neden yazmadıgımı falan?tesekkr ettm saolun .bide sen olsun istemiyomuydun die pat die söyleynce utandım yaaaa:S

Bu çocuğu unut demek oluyor bu. Kanka muhabbeti 3 aydır devam ediyormuş.
3 ayda sana bir şey demediyse zaten anla ki hoşlanmıyor.
Sadece arkadaş babında seviyor ve değer veriyor. Her şey ortada. :/

sobelemek çok hosuma gtti:)bi kere grüştük arkadasımızda vardı yüzyüze bakabilirsem bencede sobelerim o kadar cekiniyorumki anlatamam yaaaa:)utandıgın cok belli oluyo dedi bana esek:)herkesten olmadıgı kadar cok cekiniyomus benden zor aldım agzından bunuda...sylediklerinde dogru ,gn gectikçe daha cok griyo gbi hayatıma ,grmemek için bişey yapmıyo o yüzden yüz buluyorum bence ama bellide etmiyo net? ya biliyorum daha ne kadar zaman gecti bende cesaret edemem tabiki ama belli etse bişeyler,keske herseyi okutabilsen size yaa gercekten grsenz falan.benm yanlıs anladıgım bişey var mı merak ediyorum:) bu arada çoookk çokkk çokk tesekkr ederim:)bende sennle sabaha kadar sohbet etmek isterim bakarsın oda nasip olur:) bu arada benim için anneme bişeyler söylemişler istemeyle ilgili falan:)bnde smyledm ne dicekdie demedi bişey :)öyle işteee.sonra hangimizdaha önce evlencek merak ediyorum dedi neyse öyle yani:)saolun

Bu çocuğu unut demek oluyor bu. Kanka muhabbeti 3 aydır devam ediyormuş.
3 ayda sana bir şey demediyse zaten anla ki hoşlanmıyor.
Sadece arkadaş babında seviyor ve değer veriyor. Her şey ortada. :/

ups:S sanırım birazcık içim acıdı neyse canısaolsun o vakt...sanada coookkk tesekkr ederim:))saolasın:)

Yani onunla birşeyler paylaşman hoşuna gider.. O seninle ilgilenmeye başlamış hani sende yaa hiç gitmedim güzel mi yada bende şurdayım yada beraber gitsek ya falan tarzı cevaplarla daha semptatik olabilirsin.. Ne demek sormadım ki falan? Şahsen bunu bana demiş olsa biri bi daha yüzüne bakmazdım büyüttüğümden değil, hoşlanmadığını düşünürdüm benden..
Neyse biraz daha dikkat et güzelim.. Herşey senin elinde

günaydın :))) günümüz hayrlı olsun inşAllah:)dün akşam laf lafı actı ve bana dedi ki:''ben cidden senin hal ve haeketlerini,huyunu çok benimsiyorum.'' dedi:)ben sok anlamadım ne dmek ki o dedim.oda'' yani bana benzetiyorum:)böyle olmanı seviyorum:)anlatabildim mi:) '' ddi.burdan size sesleniyorum o anlattı bişeyler ama ben anlayabildim mi ki?ne anlasam ki:)

töbe demem artık:)) cok tesekkr ederim:)cok saol:)

Dediğim gibi alışkanlık aşka dönüşüyor yavaş yavaş..
Sen sabırla, ılımlı bir kız olmaya devam et.. İlişkinizin yolunu açık gördüm ben

Dipnot: Bu böyle söyledi diye hemen aklın başından gitmesin. Hemen senden hoşlanıyorum naraları atma. Sen aynı taktiği sürdür. O çok yakında açılacak zaten sana bak gör..

pekala:)tskkr ederim:)hayrlısı bakalım:) bişey daha vr aklıma takılan onuda sorimmi hemencecik:)canı sıkkın napıyım die sormustum ya dün brazcık felsefik mesajlar verdm ben oda anlatmaya karar verirsen sana anlatıcam dedi.senin gbi bi arkadasım oldugu için o kadar mutlyum ki dedi falaan filan.şimdi ben ona zor gününde destek oluyorum gbi yaa şimdi benden hoşlansa ben türk filmlerindeki gbi oglanın üzgün anından faydalanmıs gbi olur muyum ki yaaaa paranoyak mıyım nedr ama aklıma bu geldi

Yok canım hiç alakası yok.. Zor gününde yanında olup destek vererek ona güven sağlıyorsun.. Kalbine daha yakın oluyorsun.. Bunda abes bi durum yok. Bu kadar paranoyak olma..

Yok canım hiç alakası yok.. Zor gününde yanında olup destek vererek ona güven sağlıyorsun.. Kalbine daha yakın oluyorsun.. Bunda abes bi durum yok. Bu kadar paranoyak olma..

söylediklerine gercekten cok dikkat ediyorum saolasın:)pekala hayrlısı olsun inşAllah:)bizi izlemeye devam edin

helloy canlar:)nasılsıız iyisiniz mi?durum tahlil yapmak istedim vee size geldm:) sk sık yzısıyoruz ve ii gibi :)bana cok alıstı biliyorm:)bnde alıstı cünkü.artık arkadas gbi görmüyo olsa gerek nerdeyse yasadıgı herseyden haberim var bende cat pat söylüyorum bişeyler napsam nasıl darvansam nerdeyiz ki acabaP

merhaba lar sevgili k.k nın pek değerli üyeleri:)şöyle ki temmuz sonu agustos ortasına kadar falan baya yazıstık bi yerden sonra baya ciddi gibi görünmedi değil.sonra beyimizin ailesinde okulunda etrafında problmler cıkmıs bıcak gibi kesti konusmayı resmen.bastan anlamayıp afalladım noldu diye düşünüp durdum bilmiyodum bunları cünkü .sonra bizi tanıstıran arkadasımıza sordum nolmus die.onlada konusmuyomus halbuki.arkadaslarım üzgünken dayanamam ben ilgilenmeye calısırım hep ee oda o zaman ki duruma göre akadastan az biraz daha ötede oldugundan kolları sıvadım elbet:)mesajlar mailler attım keyfi yerine gelsin diye.gecmiş gün çokda hatrlamıyorum,bi iki tane durumu anlatan mesaj anca attı.sonra ben dayanamayıp aradım mallıgıma bakın hele:) baya konustuk sesi gercekten kötü g4eliyodu neyse saol iyi geldi falan kapattık.sonra tekrar buhar oldu bizim oglan halan devam eden koca bi depresyon.e şimdien son konustuk ya bende ondan aldgım cesaretle mesaj attım yine:)sonra ''mesajda konusmayalımben seni arıycam '' falan filan i mesaj attı.sonra aradı dediği zaman sesi dha iyi bu sefer gülüyo falan baya konusup güldük hatta.daha iyiyim, demekki sarsılmam gerekiyomus (benim azarlamamı kastediyo)falan dedi.sonra yine buhar 1 haftayı gecti hiç konusmuyoruz.iç mesaj atmadı mail atmadı haber gndermedi yani 21,yy teknolojisiyle bile ulaşmadı bana.bende burdan artık susmam ,durmam gerektiği sonucunu cıkardım haklı olarak atmadım mesaj ve atmıycamda cünkü sacma bi durumda oluyorym.suan nette bana siyasi acıklamalar yapıyo gercekten anladım gibi hissediyorum suan.gerizekalılıgıma doyma fırsatı bulamadım..ondan sogudugumu da özenle eklemek isterim sevgilerimle kk:)

Sen bu Türkçeyle yazmaya devam edersen benden senden soğuyacağım canım. Lütfen yutma harfleri.

Elinden geleni fazlasıyla yapmışsın. Bırak şimdi ilgilenmeyi. Eğer sana değer veriyorsa ilgilenmesini bekle. Bu kadar peşinden koşman ilişkinizin ilerleyen zamanlarında "çantada keklik" hissi verebilir sana. Aman diyim.
Doğru yoldasın, yapman gerekenleri yapmışsın ama yeter.
Biraz sabret bekle o arasın, sorsun, merak etsin seni..

çok teşekkür ederim:) artık istemiyorumda zaten mesaj atmak falan.çantada keklikten ziyade ben alışık olmadığımdan zaten çoktan sıkıldım bile.birde fazlasıyla kızdım gerçekten bugün bir güzel lafımıda söyledim rahatlamadım değil hani.:) bana açıklama yaparken siyasi bir mevzuda ''suan hiç siyaset konusacak takatim yok ,keyfim yok hiç dedim.neyse sordu hayırdır ne oldu niçin keyfin yok ddiye,bende ''saol ama anlatmak istediğim zamanları zorda olsa atlattım, idare ediyorum.derse gidiyorum şimdi görüşürüz.'' dedim çıktım.peki demiş sadece.normalde hiç pislik birisi değilimdir ama umarım içi içini yemiştir diye düşünüyorum şuan:)çok kızdım çünkü.10 gün olmuş bana bugün diyo ki az önce anlattıklarımı konuşurken ''hattım kapalı mesaj atamıyorum açtırmayıda düşünmüyorum bir süre'' ayyy neyse neyse :)öyle işte:)

okudukça okudukça daha da korktum, benmki de bıçak gibi keser mi konuşmayı acaba artık ben bi adım geri çekildim canım.. bu arada bizimkiler aynı kişi olabilrler mi iki insan anca bu kadar benzer

Ben yazmışım diğer sayfalarda mesajımı. Bundan bi şey olmaz diye belirtmişim.
Öyle de olmuş malesef. Belliydi her şey başta ama sen yine de denemek istedin.
Keşke dememek için iyi yaptın bence.
Salla artık.

sevgili tryamour, ben de aynı girdaptayım arkadaşla.. fikrinde kararlı mısın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…