Hala kanka muhabbeti yapıyoruz

okudukça okudukça daha da korktum, benmki de bıçak gibi keser mi konuşmayı acaba artık ben bi adım geri çekildim canım.. bu arada bizimkiler aynı kişi olabilrler mi iki insan anca bu kadar benzer

ikisini toplasan bi kişi etmiyo ama

Açtırmasın, naparsa yapsın boşver artık uğraşma canım. Kendi değerini düşürürsün bu kadar koşmak iyi değil peşinden..

Açtırmasın, naparsa yapsın boşver artık uğraşma canım. Kendi değerini düşürürsün bu kadar koşmak iyi değil peşinden..

sacma bir PEKİ muhabbeti baslıyor sanırım.hala aynı tavrımı koruyorum elimden geldiğince.ama basına''herseye muhalefet modundayım suan itiraz etmeden duramıycam! pekiye sıgdırana kadar aklı nerdeymiş madem? malumunuzdur ki bir taraf peki deyip susarsa diger tarafında bogazında kalır sözü.bencillik etmemek gerekir diye düşünüyourm:) ''yazarak VE BAZEN KOCAMAN DUYGULARINI MİNİCİK BİR PEKİ YE SIĞDIRIRSIN yazan bi resim paylaştım.dokunmuş olmalı ki ''bazen pekiler karşındakinden beklediklerinin gelmemesindendir. susmak istiyorum der gibi bir kaç cümle söyler ve pekiler çıkar işte o zaman ortaya arkadaşım haksız mıyım ?'' yazmıs. bende cevaben ''
''haklısın'' cevabı çok ütopik olmaz mı?kelimeler kullananın belki farkına dahi varamadıgı cok fazla sey ifade edebilir dikkatli olmak gerekir vede seninde söylediğin gibi ''insanlardan birşeyler beklenmesi'' (empati kavramından uzak) ne kadar adil?'' yazdım. yorum ve tavsiyeleriniz tarafımdan beklenmektedir:)saolun:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…