okudukça okudukça daha da korktum, benmki de bıçak gibi keser mi konuşmayı acaba artık ben bi adım geri çekildim canım.. bu arada bizimkiler aynı kişi olabilrler mi iki insan anca bu kadar benzer
çok teşekkür ederim:) artık istemiyorumda zaten mesaj atmak falan.çantada keklikten ziyade ben alışık olmadığımdan zaten çoktan sıkıldım bile.birde fazlasıyla kızdım gerçekten bugün bir güzel lafımıda söyledim rahatlamadım değil hani.:) bana açıklama yaparken siyasi bir mevzuda ''suan hiç siyaset konusacak takatim yok ,keyfim yok hiç dedim.neyse sordu hayırdır ne oldu niçin keyfin yok ddiye,bende ''saol ama anlatmak istediğim zamanları zorda olsa atlattım, idare ediyorum.derse gidiyorum şimdi görüşürüz.'' dedim çıktım.peki demiş sadece.normalde hiç pislik birisi değilimdir ama umarım içi içini yemiştir diye düşünüyorum şuan:)çok kızdım çünkü.10 gün olmuş bana bugün diyo ki az önce anlattıklarımı konuşurken ''hattım kapalı mesaj atamıyorum açtırmayıda düşünmüyorum bir süre'' ayyy neyse neyse :)öyle işte:)
sacma bir PEKİ muhabbeti baslıyor sanırım.hala aynı tavrımı koruyorum elimden geldiğince.ama basına''herseye muhalefet modundayım suan itiraz etmeden duramıycam! pekiye sıgdırana kadar aklı nerdeymiş madem? malumunuzdur ki bir taraf peki deyip susarsa diger tarafında bogazında kalır sözü.bencillik etmemek gerekir diye düşünüyourm:) ''yazarak VE BAZEN KOCAMAN DUYGULARINI MİNİCİK BİR PEKİ YE SIĞDIRIRSIN yazan bi resim paylaştım.dokunmuş olmalı ki ''bazen pekiler karşındakinden beklediklerinin gelmemesindendir. susmak istiyorum der gibi bir kaç cümle söyler ve pekiler çıkar işte o zaman ortaya arkadaşım haksız mıyım ?'' yazmıs. bende cevaben ''
''haklısın'' cevabı çok ütopik olmaz mı?kelimeler kullananın belki farkına dahi varamadıgı cok fazla sey ifade edebilir dikkatli olmak gerekir vede seninde söylediğin gibi ''insanlardan birşeyler beklenmesi'' (empati kavramından uzak) ne kadar adil?'' yazdım. yorum ve tavsiyeleriniz tarafımdan beklenmektedir:)saolun:)