Hala korona gerçek mi diyenleriniz var mi acaba?

Bana ateşini ölç diyorlar inanın ne kafamı ne elimi kaldıracak halim yoktu.

şaka gibi

ben bir dönem tv de test kuyrukları gösteriyorlardı ya oraya da takmıştım

mikrofon uzatıyorlar

kadın diyor ki eşime iş yerinde test yaptırmışlar pozitif

biz de kendimize test yaptırmaya geldik

yanında da 4-5 yaşlarında çocuk

nasıl geldiniz minibüsle vs anlatıyor

bulaştı mı diye kontrole giden anlattığınız gibi etrafa yayan çok

dün iş ile ilgili görüştüğümüz birisi şüpheliyim demişti

neyse akşam konuşuyoruz bugün birlikte bir yere gidilecek zira

bana hastalık X den bulaştı o test yaptırdı negatif ben de normal grip olmuşum demek ki dedi

akşam daha da fenalaşmadı ise gelecek bugün

uzak durursun vs vs de

geçen gayet eğitimli bir grup ile içerisine bu hikayeyi anlatan doktora öğrencisi arkadaş da dahil konuşuyoruz

bir baktım kimsenin o maskesinin burun üstü demiri kıvrık değil

sözde maske var ama o boşluktan uçuşuyır virüsler (

Bilerek insanları riske atanlardsn tiksiniyorum ya
Ne hakla maskesiz getirirsin, bunu bilmeyen kalmadı ülkede, kaç kişi bile isteye vebal aldı
Ben tek yaşıyorum pozitif çıkmıştım, yemek de yapamıyroum tabi ağrıdan sızıdan, her siparişimde ben koronayım kapıya asın sonra elinizi temizleyin vs herkese söyşemiştim

Allah'ımm hiçbir şeye şaşırmıyorum artık deliriyorum sadece.
Eşiniz ne yapmış bu durumda? Bu insanlar resmen karantinayı ihlal etmiş yani nasıl cesaret bu.

7.gunum.3 gundur gogsum nefes alirken batiyor agri var.tomografise yayilim cikmis.Kortizon tedavisine basladim.Halsizlik,ates bir cikiyor bir dusuyor.Cidden lanet gibi yapisti yakamiza birakmiyor.
Ben negatif çıkalı 4 5 gün olmasına rağmen hala halsizliğim öksürüğüm, ara ara kemik ağrılarım devam ediyor. Dahası doktor 6 ay devam edebilir dedi

Ben negatif çıkalı 4 5 gün olmasına rağmen hala halsizliğim öksürüğüm, ara ara kemik ağrılarım devam ediyor. Dahası doktor 6 ay devam edebilir dedi
Cigerlere yayilma.olmus muydu ?Tomografi cekildiniz mi?yani bana da oyle geliyor ki kilay gecmeyecek bunlar.Hani 10.gun karsntina bitti diye sihirli bir degnek dokunmayacak.

Cehaletle savaşmak çok zor.

Hala korona diye bir sey yok bu buyuk devletlerin oyunu diyen var.

Hala devlet bizi asılayıp bize chip takacak zinhar ası yaptirmam diyen var. (ki bu kisiler kocalarına ve cocuklarina da ası yaptimıyor. ası yaptiranlarida cahillikle arastirip okumamakla sucluyor. kendisin googledan 2 komplo teorisi okuyunca profesof olmuş çünkü)

Hala çok abartılıyor canım diyip zevkine çarşı pazar gezenler var.

Cehaletle mucadele virusle mucadeleden daha zor. Virus elbet biter ama ya cehalet?

Virus var ve ben 6 ay once korona oldum.Ama ne zamana kadar surecek bu virüs.Mılletce sıkıldık

Cigerlere yayilma.olmus muydu ?Tomografi cekildiniz mi?yani bana da oyle geliyor ki kilay gecmeyecek bunlar.Hani 10.gun karsntina bitti diye sihirli bir degnek dokunmayacak.
Bana tomografi çekilmedi, karantinam bitince film çekildi, filmde temiz dediler, nefes almamda sorun yok ama korkunç bir öksürüğüm var hala, evet bir süre bunlarla yaşayacağız
Size de çok geçmiş olsun bu arada, lütfen moralinizi yüksek tutun

Evet ama normal gripte öksürükte ciğerlerinden ses gelir öyle değil. Değişik bir agri ya da yanma artık tarif edemiyorum.
Ben çok iyi anlıyorum, tüm kemikler kırlmış gibi kırık camlar üstünde yatmak gübi, insanın acıdan bilincini alan bi ağrı

Aslında evet virüsle iyi kotu savasilabilir ama gerçekten önyargıları yıkmak atomu parçalamaktan daha zor ne yazıkki.

Allah'ımm hiçbir şeye şaşırmıyorum artık deliriyorum sadece.
Eşiniz ne yapmış bu durumda? Bu insanlar resmen karantinayı ihlal etmiş yani nasıl cesaret bu.

Anlamiyorlar ki. Esim demis anne baba corona sizce cocuklarin ne olabilir?, biraz mantikli düsünmeyi deneseniz. Sizinde karantinada olmaniz lazim diye. Insanlar anlamiyor. Saglik kurumuna bildiriyoruz, ama onlarda hangisine yetissin. Ve burdaki yabancilarda böyle davranislari cok görüyoruz. Birde her yerde uyari asili corona ihtimali varsa girmeyin, önceden arayin diye. Esimin kanser tedavisi gören hastalari da var. O yüzden cok dikkatli bir sistem var hastalar birbirini normalde görmemesi lazim, kimse kimseye bulastirabilmesin diye. Sirf böyle sorumsuzlar yüzünden oglumu krese göndermiyorum. Ne kadar dikkat etsekte böyle insanlar yüzünden bize bulassa krese tasiriz diye.

eniştem 2 haftadır yıllık izindeydi ablam en asgari seviyede market alışverişi için çıkardı ..
annem babam sadece yürüyüş için çıkarlardı yazın bile sahilde çay vs içmedi karton bardakta olsa garsonun elinden geçmeyeceği ne malum diye...

Köyde tarlaya birşeyler ekmeye gidiyorlar aynı araçla zaten sonrası malum o ona o ona derken herkes...

öyle toplantı,parti ,gün oturmaları vs onları kaldıralı çok oldu geçen sene pandemi başlar başlamaz kaldırılan durumlardı bizde...Mesela düşünüyorum en son babamı ne zaman öptüm diye geçen sene mart ayıydı sanırım..Hep dikkat ettik aslında..Bir doktor arkadasım demişti ölüm sevdiklerimizden gelecek diye..Öyle oldu işte aynen öyle oldu

Evet ama normal gripte öksürükte ciğerlerinden ses gelir öyle değil. Değişik bir agri ya da yanma artık tarif edemiyorum.
Bende ciğerden burnumun ucuna kadar kupkuru olma hissi vardı. Hani kışın soğuktan yanma hissi olut ya öyleydi. Bir tane havluyu ıslatıp kaloriferin üzerine koyun odanız nemlensin. Bir de çok sıcak değil ılık bir şeyler için sürekli. Ihlamur, limonlu ballı sıcak su, zencefil çayı, karanfil çayı, günde 1 kez adaçayı 1 kez yeşilcay çokça tükettim ben bol sıvı almış oluyordum hem.

Biz o kadar dikkat ediyoruz, ama cevredeki doktorlardanda benzer hikayeler duyuyorum..cocuklarinin corona olma ihtimali var, ama sirf karantinaya girmemek icin test ettirmeyenler var. Cocugu pozitif oldugunu bildigi halde disarda baskalarla bulusanlar da var. Vebal felan milletin umrunda degil. Sükür simdiye kadar bizde agir cocuk vakasi cikmadi. Grip belirtilerle atlatiyor cocuklar genelde, buda insanlari daha sorumsuz davrandiriyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…