Bana ateşini ölç diyorlar inanın ne kafamı ne elimi kaldıracak halim yoktu.Burada da vardı o büyük oyunu görenler, gelirlerse şimdi konu kilide gider. Olmadığına inananların bir an evvel kimsenin başını yakmadan deneyimlemesini diliyorum. Çokça grip olduk bu yaşa kadar ben çok ağır bademcik enfeksiyonları da geçirdim ama bu başka türlü bir şeydi. Bir tane salatalığı soyup bileklerim yoruldu diye bıraktığımı hatırlıyorum öyle bir halsizlik yorgunluk ki ben ağır geçirmemiş sayılıyorum çevremdeki insanlara göre. Allah akıl fikir versin, vermiyorsa da bizlerden uzak etsin o insanları.
Esim doktor. Iki gün önce bir kadin torunlarini getirmis. Öksürük ates hersey var. Neymis efendim: Cocuklarin annesi babasi corona pozitif. Cocuklar birden hastalaninca acaba onlarin ne var diye getirmis.
Cocuklarin Maskesi yok. Disarda geziyorlar. Böyle yayan da cok!
Ne hallere düşürdü bizi. Cok tesekkur ederim.geçen bir haber vardı
erkekler benzin kadınlar çürük soğan kokusu alıyor diye
size de geçmiş olsun
Bilerek insanları riske atanlardsn tiksiniyorum yaEsim doktor. Iki gün önce bir kadin torunlarini getirmis. Öksürük ates hersey var. Neymis efendim: Cocuklarin annesi babasi corona pozitif. Cocuklar birden hastalaninca acaba onlarin ne var diye getirmis.
Tam gogsumun ortası yanıyor sanki.7.gunum.3 gundur gogsum nefes alirken batiyor agri var.tomografise yayilim cikmis.Kortizon tedavisine basladim.Halsizlik,ates bir cikiyor bir dusuyor.Cidden lanet gibi yapisti yakamiza birakmiyor.
Allah'ımm hiçbir şeye şaşırmıyorum artık deliriyorum sadece.Esim doktor. Iki gün önce bir kadin torunlarini getirmis. Öksürük ates hersey var. Neymis efendim: Cocuklarin annesi babasi corona pozitif. Cocuklar birden hastalaninca acaba onlarin ne var diye getirmis.
Ben negatif çıkalı 4 5 gün olmasına rağmen hala halsizliğim öksürüğüm, ara ara kemik ağrılarım devam ediyor. Dahası doktor 6 ay devam edebilir dedi7.gunum.3 gundur gogsum nefes alirken batiyor agri var.tomografise yayilim cikmis.Kortizon tedavisine basladim.Halsizlik,ates bir cikiyor bir dusuyor.Cidden lanet gibi yapisti yakamiza birakmiyor.
Oksurugunuz var mi ?Tam gogsumun ortası yanıyor sanki.
Cigerlere yayilma.olmus muydu ?Tomografi cekildiniz mi?yani bana da oyle geliyor ki kilay gecmeyecek bunlar.Hani 10.gun karsntina bitti diye sihirli bir degnek dokunmayacak.Ben negatif çıkalı 4 5 gün olmasına rağmen hala halsizliğim öksürüğüm, ara ara kemik ağrılarım devam ediyor. Dahası doktor 6 ay devam edebilir dedi
Virus var ve ben 6 ay once korona oldum.Ama ne zamana kadar surecek bu virüs.Mılletce sıkıldıkSevgili arkadaşlar yaklaşık 1 yıldan beri devam eden bir korona süreci var malum. Bu süreçte hepimizin kafasında arada geçirdiğimiz grip tarzı şeylerin korona olup olmadığını düşündük. Ya da bugüne kadar bize bulasmadigina göre belkide böyle bir virüs acaba yok mu diye aklımızdan geçirdik. Ama cidden var arkadaşlar. Bunu zaten biliyorduk niye yazıyorsun demeyin. Çünkü hala korona olmayıp hala inanmayan insanlar var. Bizzat yaşıyorum var. Bende önce kuru öksürük ve üşüme başladı. Ama yerinizden kalkamıyorsunuz. Üstümüzü örtüp sadece yatmak istiyorsunuz. Ateşiniz yükseliyor. Başınizin bütün kemikleri agiriyor. Ateş yaklaşık 3 gün sürdü bende. 4. Günde göğüs kafesinin tam ortası ve sırtım agiriyor. Hâlâ geçirmiş degilim. Bu arada özellikle belirteyim virüs özellikle ev ortamında maskesizken bulaşıyor. Biz başta virüs lafını duyunca köşe bucak kaçıyorduk. Şimdi bakıyorum hastanede bile virüs çok siradanlasmis. Ben hönk hönk oksuruyom arkamdaki bayan yanında çocukta var uzaklasmiyor. Onun yerine ben uzaklaştım kimseye birşey olmasın diye. Inanın şu maskesiz dolaşan insanlar hastalığı geçirirlerse o zaman görürler virüsün ne olduğunu.
Evet ama normal gripte öksürükte ciğerlerinden ses gelir öyle değil. Değişik bir agri ya da yanma artık tarif edemiyorum.Oksurugunuz var mi ?
Bana tomografi çekilmedi, karantinam bitince film çekildi, filmde temiz dediler, nefes almamda sorun yok ama korkunç bir öksürüğüm var hala, evet bir süre bunlarla yaşayacağızCigerlere yayilma.olmus muydu ?Tomografi cekildiniz mi?yani bana da oyle geliyor ki kilay gecmeyecek bunlar.Hani 10.gun karsntina bitti diye sihirli bir degnek dokunmayacak.
Ben çok iyi anlıyorum, tüm kemikler kırlmış gibi kırık camlar üstünde yatmak gübi, insanın acıdan bilincini alan bi ağrıEvet ama normal gripte öksürükte ciğerlerinden ses gelir öyle değil. Değişik bir agri ya da yanma artık tarif edemiyorum.
Aslında evet virüsle iyi kotu savasilabilir ama gerçekten önyargıları yıkmak atomu parçalamaktan daha zor ne yazıkki.Cehaletle savaşmak çok zor.
Hala korona diye bir sey yok bu buyuk devletlerin oyunu diyen var.
Hala devlet bizi asılayıp bize chip takacak zinhar ası yaptirmam diyen var. (ki bu kisiler kocalarına ve cocuklarina da ası yaptimıyor. ası yaptiranlarida cahillikle arastirip okumamakla sucluyor. kendisin googledan 2 komplo teorisi okuyunca profesof olmuş çünkü)
Hala çok abartılıyor canım diyip zevkine çarşı pazar gezenler var.
Cehaletle mucadele virusle mucadeleden daha zor. Virus elbet biter ama ya cehalet?
Allah'ımm hiçbir şeye şaşırmıyorum artık deliriyorum sadece.
Eşiniz ne yapmış bu durumda? Bu insanlar resmen karantinayı ihlal etmiş yani nasıl cesaret bu.
eniştem 2 haftadır yıllık izindeydi ablam en asgari seviyede market alışverişi için çıkardı ..geçmiş olsun
bence hasta olanlar "nasıl bulaştı"yı ayrıntılı yazmalı
yani size değil herkese yazıyorum bu yorumu
çünkü herkes hala ev gezmesinde ama anne babama da mı gitmeyeyim, kırılıyorlar vs diyor burada da
hatta küçük çocuğu ile bebek görmeye giden orada da yine küçük çocuğu olan bir kadınla yaşadıklarını anlatan bir konu vardı da şoke olmuştum
özetle geçirenler, bulaşıp atlatanlar kimden nasıl bulaştığını yazarsa belki farkındalığımız artar
Bende ciğerden burnumun ucuna kadar kupkuru olma hissi vardı. Hani kışın soğuktan yanma hissi olut ya öyleydi. Bir tane havluyu ıslatıp kaloriferin üzerine koyun odanız nemlensin. Bir de çok sıcak değil ılık bir şeyler için sürekli. Ihlamur, limonlu ballı sıcak su, zencefil çayı, karanfil çayı, günde 1 kez adaçayı 1 kez yeşilcay çokça tükettim ben bol sıvı almış oluyordum hem.Evet ama normal gripte öksürükte ciğerlerinden ses gelir öyle değil. Değişik bir agri ya da yanma artık tarif edemiyorum.
Bilerek insanları riske atanlardsn tiksiniyorum ya
Ne hakla maskesiz getirirsin, bunu bilmeyen kalmadı ülkede, kaç kişi bile isteye vebal aldı
Ben tek yaşıyorum pozitif çıkmıştım, yemek de yapamıyroum tabi ağrıdan sızıdan, her siparişimde ben koronayım kapıya asın sonra elinizi temizleyin vs herkese söyşemiştim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?