Ben otobüse falanda binmedim. Ama çocuk vasıtasıyla bulaştı.
Ya birde bunu anlamıyorum bizim hafif geçti lafını. Herkesin bedeni aynı degil yahu. Herkes aynı etkiye aynı tepkiyi vermiyor anlayın....Hala parti yapan
Toplaşıp gün yapan
Görümce doğum gününe çağırmadı diyen bi ton bilinçsiz var
Benim adım evden çıkmayan olarak anılıyor
Marketten dönerken görenler neden evden çıkmıyorsun diyorlar
Bilmem sebebini bende bilmiyorum araştırıyorlar
Bu hastalığı hafife alanlar ağır geçirmeden anlamazlar. Ben 10 gün felçli gibi yattım böbreklerim sökülüyormuş gibi oldu. Hala ay eltim ay komşum belirtisiz atlatmış diyerek hafife alanlar var. Akıl fikir diliyorum ama dilemekle olmaz bunu da biliyorum. Çaresiziz.
Başınız sağolsun çok üzüldümoyun,medya şişirmesi,korku pompalanması diyenleri anlamıyorum onlar için tek dileğim var benim yaşadıgımı yaşamaları..
12 aralık 2020 önce ablam hafif bir kırgınlık belirtisi gösterdi ertesi gün annem bir ertesi gün aile fertlerimin hepsi ...ablamın belirtti vermesinin 4.günü hepimiz test yaptırdık herkes pozitif kimsede cok agır belirti yok dalga bile geçiyoruz hatta aaa bumuymuş diye ama korkuyoruz da 8.gün babam son derece normal seyirde olan babam yoğun bakıma kaldırıld,ıaynı gün ablam da hastaneye yatışı yapıldı ablamdan 2 gün sonra eniştemin yatısı yapıldı onlar 13 gün yatışla kurtuldular ama babam 3 gün yoğun bakımdaydı 16 gün entübe sonra bir telefon başınız sağolsun..
Biliyorum o zamanı, herkese domuz gribi teşhisi koyuluyordu. O zamanlar annem hastanede farklı bir hastalıktan dolayı enfeksiyon katında yatarken, hastanede çok kötü salgın vardı, doktorlar hastalrın domuz grinine yakalandıklarıni iddia ediyorlardı.Vallaha ben korona olmadım ama koronanın Çin'de ilk çıktığı aylarda bir hastalık geçirdik. Şehir Hastanesi 'bilinmeyen virüs' tanısını koydu. Biz 'korona mi yoksa' dedik onlar 'öyle bir şey yok' deyip gecistirdiler. Olaydan 1 ay sonra mevzu patlak verdi.
Neyin nesiydi ne yaşadık bilmiyorum ama ailem bayağa ağır geçirmiştik.
Şuan hala koronanın olmadığına inanan varsa o insanlara diyecek söz bulamıyorum. O kadar bulaş var sonuçta eminim 1 kişi daha olsa yakınlarında geçiren vardir herhalde.
Aynı dönem ben de aynı tanıyı aldım, korona falan yok bi çeşit virüs dendi. ölüyorum sanmıştım, nefes almak hareket etmek oyle güçtü ki...Vallaha ben korona olmadım ama koronanın Çin'de ilk çıktığı aylarda bir hastalık geçirdik. Şehir Hastanesi 'bilinmeyen virüs' tanısını koydu. Biz 'korona mi yoksa' dedik onlar 'öyle bir şey yok' deyip gecistirdiler. Olaydan 1 ay sonra mevzu patlak verdi.
Neyin nesiydi ne yaşadık bilmiyorum ama ailem bayağa ağır geçirmiştik.
Şuan hala koronanın olmadığına inanan varsa o insanlara diyecek söz bulamıyorum. O kadar bulaş var sonuçta eminim 1 kişi daha olsa yakınlarında geçiren vardir herhalde.
Aynen öyleYa birde bunu anlamıyorum bizim hafif geçti lafını. Herkesin bedeni aynı degil yahu. Herkes aynı etkiye aynı tepkiyi vermiyor anlayın....
1 senedir kimseye gitmiyrm annemleri cok ozledm toplu tasima kullandgm icin aldm ben virüsü yoksa calismasam evden dahi cikmam. Arkdslarmzla zaten görüsmyrz sosyal yasantmz 0 oldu... acik hava da yuruyus bile yapamiyrz kilo aldm 7 8 kilogeçmiş olsun
bence hasta olanlar "nasıl bulaştı"yı ayrıntılı yazmalı
yani size değil herkese yazıyorum bu yorumu
çünkü herkes hala ev gezmesinde ama anne babama da mı gitmeyeyim, kırılıyorlar vs diyor burada da
hatta küçük çocuğu ile bebek görmeye giden orada da yine küçük çocuğu olan bir kadınla yaşadıklarını anlatan bir konu vardı da şoke olmuştum
özetle geçirenler, bulaşıp atlatanlar kimden nasıl bulaştığını yazarsa belki farkındalığımız artar
Bu devirde bu akrabacilik mevzularına kimse alınmasın hatta bence senin canını hice sayıp gelenlere kusun bence...Aynen öyle
Zaten herkes mesafesini korusa bdvde görümce elti kv konuları bile azalır
Plandemistler
Bunlar hep bill gates in oyunu
Siz büyük oyunu görmüyorsunuz
Maskede de nano robot varmış zaten.
Bu insanlar yakalanmıyorlar da virüse. Yakalanmasınlar da zaten de yine de çok ilginç kafaya sahipler.
Ben bana gel diyenlere telefondaysak mesela bilerek öksürüyorum ay halsizim bu ara diyorum tamam başka zaman o zaman diyorlarBu devirde bu akrabacilik mevzularına kimse alınmasın hatta bence senin canını hice sayıp gelenlere kusun bence...
Ben koku va tat kaybindan sonra test yaptirdim ama negatif cikti. Sonucun yanlid oldugunu dusunuyorum. Önceden kotu koku alma problemim vardi ama ara ara olur ve gecerdi. Simdi her gun saatlerce kotu kokuya maruz kaliyorum. Etrafımdaki her sey tabiri caizse b.k gibi kokuyor. Her gun sinir krizleri geciriyorum, doktor doktor geziyorum ama cozum bulamiyorum. Mr, tomografi, rontgen cekildi, her sey temiz. Doktorlar birsey yapamayiz diyip gonderiyor. Ne evimle ne isimle ilgilenebiliyorum. Hayatim bitti resmen, tukendim. Artik beynimde nasil bir hasar biraktiysa belki d hic gecmeyecek. Son care olarak istanbulda bu isin ehli bir doktora gidecegim ama adamin sadece muayenesi 1000 tl. Cozum olacak mi, belli degil. Allah kimseye vermesin bu derdi. Gercekten boyle bir virus var olmsaydi ben neden bunlari yasayacaktim ki?
Valla süper fikir...Ben bana gel diyenlere telefondaysak mesela bilerek öksürüyorum ay halsizim bu ara diyorum tamam başka zaman o zaman diyorlar
Yolda görürsem zaten 1.5 m mesafede yine ağzımda maske karşımdaki susmak bilmiyorsa öksürüyorum o an ay boğazım kaşınıyor diyorum tamam hadi görüşürüz diyor
İçime ders nitelikli bir keyif geliyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?