Hala korona gerçek mi diyenleriniz var mi acaba?

Ben geçirdim hem de hafif gecirmedim 1 ay sürdü.. virüse de inanıyorum var tabiki..ama verilen ilaçlar yapılan aşılar ve maske dayatması yanlış bana göre
Sağlıklı beslenme,gerektiğinde vitamin takviyeleri,temiz hava ve el ağız gibi yerlerin hijyeni yeterli

Basiniz sagolsun lakin yasadiklariniza bakarak insanlara beddua etmek ne kadar doğru.
dikkat etmeyerek ortalıkta dolaşan,covid yok ya diye göbeğini kaşıya kaşıya gezen,bunlar hep dış mihrakların oyunu diye düşünüp o gün senin bu parti benim dolaşan herkes suçlu çünkü...Belki o çaresizliği yaşayınca ikna olurlar durumun ciddiyetinin o yüzden böyle dusunenler benim yasadıgımı yaşasın beddua değil yani...

Dikkat etmeyen umursamayan insanlara bulaşmayıp, en hassas en tedbirli insanlara nasıl bulaşıyor, hala anlayabilmiş değilim.
Bundan birkaç ay önce hafif üşütme belirtilerim oldu, iki gün yataktan kalkamadım, yaklaşık 15 gün de tat ve koku kaybı yaşadım.
Açıkçası hastaneye gidip ağır ilaçları almayı da istemedim, belki çok ağırlaşsam gider test de yaptırırdım.
Ama bu süreçte öyle çarşı pazar gezmek yerine, her ihtimale karşı evde oturdum. 15 gün tek başıma kaldım.
Şimdi '' Amaan benimki grip '' diyen, kendini sokağa atıyor. Hes kodu da bağlayıcı değil bence, test yaptırmayn biri elini kolunu sallayarak her yere girebilir. Bu durumda bir anlamı da yok.
Şunu da dipnot geçeyim, maske zorunluluğu astım hastası olduğum için beni çok zorluyor, en azından boş yolda giderken açıp hava almayı çok istiyorum. Umarım yakında esnetilir ve sadece kapalı ve kalabalık alanlar ile sınırlandırılır.

siz benim söylemek istediğimi anladınız mı ? Bu kadar çarptırılır pes

Sakınan göze çöp batar diyorum kısaca

Alınan önlemlerle de dalga geçmiyorum. Bizzat aynı önlemleri bende alıyorum çünkü.

Allah şifa versin annemde şeker kalp tansiyon ve haftanın 3 günü diyalize giriyor yok yok yani sinovac oldu 2 dozuda hiçbir yan etki azcık dahi olmadı şükür
Amin, rabbim annenize de sifa versin, yardimcisi olsun.
Randevu aldik ama annem hala olsam mi olmasam mi, o asi mi , bu asimi diye dusunup duruyor. Bakalim karari ne olacak.
Bu mesajinizi ona da okutacagim. Tesekkurler

Aynı durumu ben yaşadım Türkiye covid yoktu ocağın sonları gibiydi ilk okula giden oğlumda bi türlü geçmeyen grip vardı 3haftadır 3 kez ilaçları değişti ateşi çıkıyodu kızımda ise 3 gün ateş bi hafta hafif öksürük oldu eşimde bikaçgün ateş 10 gün falan vücut ağrısı hatta kıl saç köklerim ağrıyo düyodu onun bağışıklığıda güçlüdür.benimse bi ayı geçti sayıklatacak saçmalıyacak kadar ateşim en yüksek ateş düşürücü içmeme rahmen düşmeyen ateş.ishal kusma sırt göğüs ağrısı hatta yürüyemiyodum.öksürük zaten atmış başını gidiyodu hele o baş ağrışı Allahım kafam kopsun istiyodum.hafif çevirsem yer yerinden oynuyo o burnumun kemikleri hele dedim busefer tamam ölüyorum dedim.oturarak uyuyodum eğerki bu covid değilse gripse aman covid nasıldır kimbilir diyorum.

Şubat tatili öncesi oğlumun anaokulu kapanma durumuna geldi aynı dönemde.
Hiçbir yıl böyle olan bir okula rastlamadim.
Oğlum da bir hafta ateşlendi.
Sınıfların bazısı komple hasta olduğu için kapandı çoğunda da üç beş kişiyle işlendi.
Bir aya yakın böyle sürdü.
Ben de burda ortaya çıkınca o zamanlar geçirmiş olabileceğimizi düşündüm hala da düşünüyorum.

Randevu aldik ama annem hala olsam mi olmasam mi, o asi mi , bu asimi diye dusunup duruyor. Bakalim karari ne olacak.
Aynen ama domuz gribi o deyip geçtiler üstünü.hatta ben doktora ya biz kaç haftadır çok hastayız geçmiyo bu dedim doktorda bu seneki grip böyle tam geçti diyosun iyi olduğunu sanıyosun ama yine trkrar yatağa düşürüyor dedi.gerçi gerçirsek nolcak ki kovid tekrar tekrar geçiriyomuşuz malesef antikorlar kısa sürüyomuş malesef

Yanlışıkla sizide cevap yazmışım Ama yinede size yazayım ben aşımı oldum yaşım dan dolayı değil yüksek riskli olduğum için.çin aşısı oldum.kuzen şeker hastası alman aşısı oldu baş ağrısı kusma kolun şişme oldu bazılarnda alman aşısı çok sık reaksiyon gösteriyomuş.ama diğer bi arkadaşım oldu alman aşısı hiç bişey olmadı.eğerki bi alerjisi varsa herhangi bi ilaca falan hastanede olsun aşısını anneniz.ben aile hekiminde oldum

Siz hangi risk grubundasiniz?

Haklısın bende öyle düşünüyorum

Calismaya mecbur olmasam otobuslere falan hic binmem evimden cikmam ama malesef işe gidip gelmek zorundaym.. 2 3 maske takyrm ellermi surekli kolonyaliyrm surekli ykıyrm ama nafile yine aldk virusu.
hiç fark etmiyor biliyo musun
ben geçen marttan itibaren evden çalışmaya geçtim
ekim sonunda aniden hastalandım ve 1 ay stabil çektim
daha yeni yeni toparlanıyprum ama arada yine zorluyor nefes almak konuşmak
bu nasıl bi illet ise nerden nasıl bulaştığı belli değil.

Bir çok insan aynı şeyi yaşadığına göre o aylarda yaşadığımız coviddi demek ki.
Benim anlamadığım doktorlarımız mi çok bilincsizdi yoksa bilinip söylenmek mi istenmediiiii.....

Belirtiler olduğu halde test yaptirmayanlari da ben anlamıyorum. Kayitlara geçmesini mi istemiyorsunuz duyulmasını mi istemiyorsunuz?
Belki test yaptırıp pozitif olsanız diğer yakınlarınız temasli olacak ve karantinaya girecekler. Hasta olanlar test yaptirmayinca bence daha hızlı yayılıyor çünkü onla temas edenler temasli olduklarını bilmedikleri için topluma karışıyorlar ve virus onlarda semptomsuzsa bilmeden gittikleri her yere yayıyorlar. Test yaptirmayanlarin diğerlerinin günahına girdiklerini düşünüyorum

Evet ortada bir virus var ama gribin biraz yuksegi oldururmu oldurmez peki olduren ne?
Ilaclar gunde 8 12 ilaca kalp dayanmaz ve insan olur olum nedeni ise kovit yazilir olan biten bu
Aa siz şaka gibisiniz cidden. O ilaçlardan kullanmadığı halde koronaya yenik düşenlere ne diyeceksiniz o zaman. Eceli geldi öldü, covidli bir ilgisi yok, mu?

Bir çok insan aynı şeyi yaşadığına göre o aylarda yaşadığımız coviddi demek ki.
Benim anlamadığım doktorlarımız mi çok bilincsizdi yoksa bilinip söylenmek mi istenmediiiii.....
Elimizde test kiti yoktu ki test kitleri bile çinden gelmişti galiba ilk.tomografiye göre bakıyolardı galiba.o dönem zatüreden kaç kişi gitti hele oğlumun sınıfındaki çocuklar hastanede yatıyolardı.ayrıca ben hastalığı covid değilse bile o virüsü istanbulda bi araştırma hastanesinden kaptım.

Benim kaynım İngiltere'ye toplantıya gitmişti o zamanlar koronanın k si yoktu. o geldiğinde biraz hastaydı sonra benim oğlum, annem, kocam, babam derken biz ailecek hastalandık. Sonra Çin'de ki korona mevzusu falan patladı işte daha biz iyilesmeden. Bir tek ben de hiç belirti olmadı ama herkes hastayken benim kapmamam imkansiz tabii, hele bebeğimi emzirirken.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…