Evet herkesin belirtisi başka oluyor aynen, kiminde hiç olmuyor bileTanidigim çok kişi gecirdi corona virusunu kimisi ayakta biraz burun akintisi seklinde kimisi yatak dosek herkeste ayni olmuyor
dikkat etmeyerek ortalıkta dolaşan,covid yok ya diye göbeğini kaşıya kaşıya gezen,bunlar hep dış mihrakların oyunu diye düşünüp o gün senin bu parti benim dolaşan herkes suçlu çünkü...Belki o çaresizliği yaşayınca ikna olurlar durumun ciddiyetinin o yüzden böyle dusunenler benim yasadıgımı yaşasın beddua değil yani...Basiniz sagolsun lakin yasadiklariniza bakarak insanlara beddua etmek ne kadar doğru.
siz benim söylemek istediğimi anladınız mı ? Bu kadar çarptırılır pesVirüs enfeksiyonunun psikolojik bir tarafı olduğunu düşünmek doğru değil. Virüs bu, hastalığa sebep olan somut bir varlık, testlerde falan mikroskobik olarak görünüyor; psikolojimiz bunu kendi kendine üretemez değil mi?
Alınan önlemlerle de dalga geçer gibi yazmışsınız, o insanlar bence en doğrusunu yapmışlar. Belki çok kalabalık ortamlara girmek zorunda kalmışlardır da ondan olmuştur?
Amin, rabbim annenize de sifa versin, yardimcisi olsun.Allah şifa versin annemde şeker kalp tansiyon ve haftanın 3 günü diyalize giriyor yok yok yani sinovac oldu 2 dozuda hiçbir yan etki azcık dahi olmadı şükür
Aynı durumu ben yaşadım Türkiye covid yoktu ocağın sonları gibiydi ilk okula giden oğlumda bi türlü geçmeyen grip vardı 3haftadır 3 kez ilaçları değişti ateşi çıkıyodu kızımda ise 3 gün ateş bi hafta hafif öksürük oldu eşimde bikaçgün ateş 10 gün falan vücut ağrısı hatta kıl saç köklerim ağrıyo düyodu onun bağışıklığıda güçlüdür.benimse bi ayı geçti sayıklatacak saçmalıyacak kadar ateşim en yüksek ateş düşürücü içmeme rahmen düşmeyen ateş.ishal kusma sırt göğüs ağrısı hatta yürüyemiyodum.öksürük zaten atmış başını gidiyodu hele o baş ağrışı Allahım kafam kopsun istiyodum.hafif çevirsem yer yerinden oynuyo o burnumun kemikleri hele dedim busefer tamam ölüyorum dedim.oturarak uyuyodum eğerki bu covid değilse gripse aman covid nasıldır kimbilir diyorum.Vallaha ben korona olmadım ama koronanın Çin'de ilk çıktığı aylarda bir hastalık geçirdik. Şehir Hastanesi 'bilinmeyen virüs' tanısını koydu. Biz 'korona mi yoksa' dedik onlar 'öyle bir şey yok' deyip gecistirdiler. Olaydan 1 ay sonra mevzu patlak verdi.
Neyin nesiydi ne yaşadık bilmiyorum ama ailem bayağa ağır geçirmiştik.
Şuan hala koronanın olmadığına inanan varsa o insanlara diyecek söz bulamıyorum. O kadar bulaş var sonuçta eminim 1 kişi daha olsa yakınlarında geçiren vardir herhalde.
Şubat tatili öncesi oğlumun anaokulu kapanma durumuna geldi aynı dönemde.Aynı durumu ben yaşadım Türkiye covid yoktu ocağın sonları gibiydi ilk okula giden oğlumda bi türlü geçmeyen grip vardı 3haftadır 3 kez ilaçları değişti ateşi çıkıyodu kızımda ise 3 gün ateş bi hafta hafif öksürük oldu eşimde bikaçgün ateş 10 gün falan vücut ağrısı hatta kıl saç köklerim ağrıyo düyodu onun bağışıklığıda güçlüdür.benimse bi ayı geçti sayıklatacak saçmalıyacak kadar ateşim en yüksek ateş düşürücü içmeme rahmen düşmeyen ateş.ishal kusma sırt göğüs ağrısı hatta yürüyemiyodum.öksürük zaten atmış başını gidiyodu hele o baş ağrışı Allahım kafam kopsun istiyodum.hafif çevirsem yer yerinden oynuyo o burnumun kemikleri hele dedim busefer tamam ölüyorum dedim.oturarak uyuyodum eğerki bu covid değilse gripse aman covid nasıldır kimbilir diyorum.
Amin, rabbim annenize de sifa versin, yardimcisi olsun.
Randevu aldik ama annem hala olsam mi olmasam mi, o asi mi , bu asimi diye dusunup duruyor. Bakalim karari ne olacak.
Bu mesajinizi ona da okutacagim. Tesekkurler
Aynen ama domuz gribi o deyip geçtiler üstünü.hatta ben doktora ya biz kaç haftadır çok hastayız geçmiyo bu dedim doktorda bu seneki grip böyle tam geçti diyosun iyi olduğunu sanıyosun ama yine trkrar yatağa düşürüyor dedi.gerçi gerçirsek nolcak ki kovid tekrar tekrar geçiriyomuşuz malesef antikorlar kısa sürüyomuş malesefŞubat tatili öncesi oğlumun anaokulu kapanma durumuna geldi aynı dönemde.
Hiçbir yıl böyle olan bir okula rastlamadim.
Oğlum da bir hafta ateşlendi.
Sınıfların bazısı komple hasta olduğu için kapandı çoğunda da üç beş kişiyle işlendi.
Bir aya yakın böyle sürdü.
Ben de burda ortaya çıkınca o zamanlar geçirmiş olabileceğimizi düşündüm hala da düşünüyorum.
Yanlışıkla sizide cevap yazmışımAmin, rabbim annenize de sifa versin, yardimcisi olsun.
Randevu aldik ama annem hala olsam mi olmasam mi, o asi mi , bu asimi diye dusunup duruyor. Bakalim karari ne olacak.
Bu mesajinizi ona da okutacagim. Tesekkurler
Siz hangi risk grubundasiniz?Yanlışıkla sizide cevap yazmışımAma yinede size yazayım ben aşımı oldum yaşım dan dolayı değil yüksek riskli olduğum için.çin aşısı oldum.kuzen şeker hastası alman aşısı oldu baş ağrısı kusma kolun şişme oldu bazılarnda alman aşısı çok sık reaksiyon gösteriyomuş.ama diğer bi arkadaşım oldu alman aşısı hiç bişey olmadı.eğerki bi alerjisi varsa herhangi bi ilaca falan hastanede olsun aşısını anneniz.ben aile hekiminde oldum
İmmun yetmezliği bağışıkğım yok benimSiz hangi risk grubundasiniz?
Haklısın bende öyle düşünüyorumMerhaba korona sonrası genel bir sağlık muayenesine girdim bölüm bölüm, doktorların söylediğinden anladığım kadarıyla, ilaçların kalp krizi geçirme etkisi yok, ancak kalp hastalarının kullandığı ilaçlarla korona ilaçlarının etkileşime girme ihtimali buna bağlı nefes darlığı olma ihtimali var dendi
Korona olursanız ve inşallah olmazsınız, en iyi cevabı tedaviyi doktorununuz söyleyecektir
Burda bazı yorumlar şey gibi, bir ara çocuklarına aşı yaptırmayan bir grup vardı, o şekilde cahillikle yazılan şeyler var, insan duyup etkileniyor evet ama doktorların dediklerine göre davranmayı en doğrusu olarak buluyorum ben
hiç fark etmiyor biliyo musunCalismaya mecbur olmasam otobuslere falan hic binmem evimden cikmam ama malesef işe gidip gelmek zorundaym.. 2 3 maske takyrm ellermi surekli kolonyaliyrm surekli ykıyrm ama nafile yine aldk virusu.
Bir çok insan aynı şeyi yaşadığına göre o aylarda yaşadığımız coviddi demek ki.Aynı durumu ben yaşadım Türkiye covid yoktu ocağın sonları gibiydi ilk okula giden oğlumda bi türlü geçmeyen grip vardı 3haftadır 3 kez ilaçları değişti ateşi çıkıyodu kızımda ise 3 gün ateş bi hafta hafif öksürük oldu eşimde bikaçgün ateş 10 gün falan vücut ağrısı hatta kıl saç köklerim ağrıyo düyodu onun bağışıklığıda güçlüdür.benimse bi ayı geçti sayıklatacak saçmalıyacak kadar ateşim en yüksek ateş düşürücü içmeme rahmen düşmeyen ateş.ishal kusma sırt göğüs ağrısı hatta yürüyemiyodum.öksürük zaten atmış başını gidiyodu hele o baş ağrışı Allahım kafam kopsun istiyodum.hafif çevirsem yer yerinden oynuyo o burnumun kemikleri hele dedim busefer tamam ölüyorum dedim.oturarak uyuyodum eğerki bu covid değilse gripse aman covid nasıldır kimbilir diyorum.
Aa siz şaka gibisiniz cidden. O ilaçlardan kullanmadığı halde koronaya yenik düşenlere ne diyeceksiniz o zaman. Eceli geldi öldü, covidli bir ilgisi yok, mu?Evet ortada bir virus var ama gribin biraz yuksegi oldururmu oldurmez peki olduren ne?
Ilaclar gunde 8 12 ilaca kalp dayanmaz ve insan olur olum nedeni ise kovit yazilir olan biten bu
Elimizde test kiti yoktu ki test kitleri bile çinden gelmişti galiba ilk.tomografiye göre bakıyolardı galiba.o dönem zatüreden kaç kişi gitti hele oğlumun sınıfındaki çocuklar hastanede yatıyolardı.ayrıca ben hastalığı covid değilse bile o virüsü istanbulda bi araştırma hastanesinden kaptım.Bir çok insan aynı şeyi yaşadığına göre o aylarda yaşadığımız coviddi demek ki.
Benim anlamadığım doktorlarımız mi çok bilincsizdi yoksa bilinip söylenmek mi istenmediiiii.....
Benim kaynım İngiltere'ye toplantıya gitmişti o zamanlar koronanın k si yoktu. o geldiğinde biraz hastaydı sonra benim oğlum, annem, kocam, babam derken biz ailecek hastalandık. Sonra Çin'de ki korona mevzusu falan patladı işte daha biz iyilesmeden. Bir tek ben de hiç belirti olmadı ama herkes hastayken benim kapmamam imkansiz tabii, hele bebeğimi emzirirken.Elimizde test kiti yoktu ki test kitleri bile çinden gelmişti galiba ilk.tomografiye göre bakıyolardı galiba.o dönem zatüreden kaç kişi gitti hele oğlumun sınıfındaki çocuklar hastanede yatıyolardı.ayrıca ben hastalığı covid değilse bile o virüsü istanbulda bi araştırma hastanesinden kaptım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?