Evet ben de sizin gibi dusunuyorum.Dünya cahil ve umursamaz insanlar yüzünden yara aliyor hep zaten maalesef...Bir de cikip cikip halki provake etmeleri yok mu ,delirtecekler insani.Asi ile chip takilacagina bile can_i gönülden inanan insanlarla ayni toplumd yasamak cook üzücü .Kim inanmıyor
Cehalet her yerde
Ben o tarz söylemleri kaale bile almıyorum
Akın akın insan ölmüş hala var mı yok mu
He yok dunYa Kendi kendine saklambac oynuyor.
Nefret ediyorum cahil insanlardan.
Ben korona yok demiyorum ama aşıdan çok kötü etklendim 2.ciye cesaret im kalmadı ölümden döndüm kalp krizi gecirdim
Mrb birşey sormak istiyorm 3 gündür bende korana oldum ara ara kemik ağrılarım oluyor ve baş ağrısı normalmi önerebilecgnz birşey varmı hayırlı geceler şimdiden
Teşekkür ederim çok hafif hepsi tek tek geliyor biri gidip biri geliyor sadece biraz nefs almakta güçlük çekiyorum ondan sormak istedim ilaç kullanmıyorum ağrı kesici alıyorum sadeceMerhabalar. Size de çok geçmiş olsun. İlaçlarınızı kullanıp karantina sürecinizde istirahat etmelisiniz. Sadece bu belirtilere sahipseniz hafif atlatıyorsunuz denebilir.
Evet bu yüzden 1.aşımı oldum diğerlerini olmadım olmicamda...Inanmamak degil, evet bill gates in ve digerlerinin oyunu.. yani bunu dunya kabul ediyor burda guluyolar, ilginc. Programci
Muhendis bi herifin saglikci gibi davranmasi ne kadar normal zaten? Kaldi ki bu laboratuar cikisli bir virus yani dogal dogal gelip dunyamiza yerlesmedi.. savaslar artik tankla tufekle degil bu sekilde olacak.. yillar once bunu soylemislerdi zaten.
Once savas cikariyolar silah satiyolar sonra ilac satiyolar.. her sekilde kazaniyolar. Kumari hic bir oynayan kazanmaz, oynatan kazanir.
Bu yazina gulenler olacaktir burda yine…herseyi kafamizda kuruyoruz cunku asi dusmaniyiz..Evet bu yüzden 1.aşımı oldum diğerlerini olmadım olmicamda...
Çevremde olanların çoğu da kalp krizi geçirdi.
Hatta şuan yaşlı olanlar sırayla arka arkaya vefat ediyor. Özellikle eşimin ailesindekiler sıraya girmiş gibiler 2 güne bir vefat ediyorlar
Tanıdığım 3 farklı hemşire farklı şehirlerde görev yapıyorlar hepside istemeden zorunlu olduk diyorlar... Bana da olma diyorlar...
Benim cevremdeki hamile kadinlarda 8.ayinda korona oluyorlar ağırlaşıyor ve bebeği sezeryanle alıyorlar. Kadın da birkaç gün sonra vefat ediyor. Iki yakınım böyle oldu ve böyle duyduklarimda var ve hepsi aşısızdi. Bunu da bilin istedimEvet bu yüzden 1.aşımı oldum diğerlerini olmadım olmicamda...
Çevremde olanların çoğu da kalp krizi geçirdi.
Hatta şuan yaşlı olanlar sırayla arka arkaya vefat ediyor. Özellikle eşimin ailesindekiler sıraya girmiş gibiler 2 güne bir vefat ediyorlar
Tanıdığım 3 farklı hemşire farklı şehirlerde görev yapıyorlar hepside istemeden zorunlu olduk diyorlar... Bana da olma diyorlar...
Hamileyken asi olupBenim cevremdeki hamile kadinlarda 8.ayinda korona oluyorlar ağırlaşıyor ve bebeği sezeryanle alıyorlar. Kadın da birkaç gün sonra vefat ediyor. Iki yakınım böyle oldu ve böyle duyduklarimda var ve hepsi aşısızdi. Bunu da bilin istedim
Evet oldu ama annesiz büyümekten iyidir diye düşünüyorumHamileyken asi olup
Kalbinde sorun olusan bebeklerde oldu ama bunlardan bahsedilmiyor nedense
Ciktir et umurunda değil vallaBu yazina gulenler olacaktir burda yine…herseyi kafamizda kuruyoruz cunku asi dusmaniyiz..
Benim çevremdeki hamilelerden hiç biri aşı olmadı bir sorunda olmadı çok şükür.Benim cevremdeki hamile kadinlarda 8.ayinda korona oluyorlar ağırlaşıyor ve bebeği sezeryanle alıyorlar. Kadın da birkaç gün sonra vefat ediyor. Iki yakınım böyle oldu ve böyle duyduklarimda var ve hepsi aşısızdi. Bunu da bilin istedim
Ve o günahsız melekleri anneleri kokusunu bile almadan gidiyor ve bebekler annesiz büyüyor.
Yok sadece sen değilsin, ben ve çevremdeki çoğu kişi de hala olmadı.Hala korona geçirmemiş olan ben miyim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?