Hala merak etmek

Çok doğru söylemişsiniz keşke duygulara söz geçse. Gururumdan kendime saygımdan önemli görmedim onu ve on aolan sevgimi o yüzden bitiridm ama duygular bitmedi bir türlü belki geçecek zamanla ama keşke ağzımızdan çıkan mantıklı sözler duygulara işlese
Bence ya gidin kendiniz konuşun ya da tamamen bırakıp hiçbir şekilde takip etmeyin. Şu an aradasiniz önce net bir karara varin ve bitti mi devam mı konusunu ilerleyen zamanlarda hala aynı mibolacak fikriniz. Karşılaşacağınız bütün ihtimalleri düşünün her iki kararda da. Bu şekilde olmak sadece size zarar verir. Diye düşünüyorum.

Yani evet bence normal, demekki duygusal birisiniz, siz daha cok sevmissiniz, guvenmissiniz o nedenle onun cok kolay hayatina devam etmesini hazmedemiyor olabilirsiniz. Ben de cok duygusalim kafam takarim, intikam almak isterim, kizarim vs vs. Ama tek yapmadigim sey stalklamak genelde numarami degistiririm ve sosyal medyasina asla bakmam tabi 6 ayda bir haric 😂 zamanla bakmamaya alistiriyorsun kendini ama senin yaptigin tam tersi bakmaya alistiriyorsun kendini. Yapma bence.

Bence çok üzüldüğünü kahrolduğunu ve hayatının yolunda gitmediğini görmek istiyorsunuz o yüzden merak edip bakma ihtiyacı hissediyorsunuz. Bu aşktan da olabilir nefretten de ama ikisi de davranışınızı onaylamak anlamına gelmiyor tabiki. Kendinize hobiler edinmeye çalışın bakmak istediğinizde bi film açın telefonu bırakıp bi kahve yapın en azından o andan çıkın daha sonra aklınıza gelme sıklığı azalır
İnşallah zamanla biter.evet hala sevgiden yüksek ihtimalle

Bence ya gidin kendiniz konuşun ya da tamamen bırakıp hiçbir şekilde takip etmeyin. Şu an aradasiniz önce net bir karara varin ve bitti mi devam mı konusunu ilerleyen zamanlarda hala aynı mibolacak fikriniz. Karşılaşacağınız bütün ihtimalleri düşünün her iki kararda da. Bu şekilde olmak sadece size zarar verir. Diye düşünüyorum.
Çok zarar veriyor acı çekebiliyorum bazen. Devam etmem oluru yok çünkü. Artık duygulara hakim olmaya çalışmam gerek

Back
X