• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

hala mı çok sever teyzemı yeğenını

Benim 4 halam 2 teyzem var.Teyzelerimden biri annemin süt kardeşi o kadar bağları ama kan bağı olan teyzemden daha yakındır bana.Halalarımı da severim biri dışında.Benim dört halamdan üçünün çocukları olmadı.O yüzden bizi daha bi severler.

kişinin sıfatıyla değil karakteriyle alakalı bir durum soğukluk ya da sıcaklık.
benim 3 yeğenim var (halayım) gözümden sakınırım.
ama benim hem halalarım hem teyzelerim çok takmazlar beni.

teyze tabi ki.
eminim ki birçok kişi için durum böyledir.bence bunun nedeni kadınların ailelerine daha bağlı olması.erkekler evlendikten sonra ailelerinden kopuyorlar.zaten misafirlik olayı evde kadının elinde olduğu için annenin ailesiyle daha sık görüşülüyor dolayısıyla bağlılık oluşuyor.annemin ailesi de babamın ailesi de yaşadığımız şehirde.iki tarafla da aynı sıklıkta görüşme imkanımız varken teyzemle her hafta halalarımla ise yılda birkaç defa görüşüyoruz.aynı durum dayı-amca,anneanne-babaanne için de geçerli.
anne tarafı candır.

Bu kadar saçma bi konu ve soru olamaz ben hem hala hem teyzeyim şimdi ne olcak

bişey olacak demiyor zaten arkadaşımız.sadece fikir danışmaya çalışmış.ne var bunda böyle yazı yazacak ??
iyi niyetinle güzel bişey yazsan veyada madem saçma dedin o zaman hiç yazmasan olmaz sanki.ne gerek var böyle bi mesajla durduk yere karşındaki insanı incitmeye?? bide kandil günü ya mubarek

2 halam var cok severim onlarda beni cok sever 6 teyzem var toplasan bi halam etmez hala candir bu arada ben hem hala hem teyzeyim yegenlerimin hepsini cok severim onlarda beni canim onlar benim.

Yeğenlerini kim daha çok seviyorsa çocuklara o daha yakındır doğal olarak.
Bunun hala ve teyze olmakla alakası yok.

5 teyzem 5 halam var.. maşallah dedeler hiç boş durmamış :27: halalarım hep soğuk durdular.. ama teyzelerimin hepsi çok canayakındırlar.. o yüzden bende ki durum, hala out teyze in...

halala yeğenlere karşı soğuk mudur teyzeler sıcak mı ailem ve çevemde gözlmlediğim göre hala soğuk oluyor ama teyze sıcak sizde böylemi yada siz ne düşünüyorsunuz

kesinlikle kişiden kişiye değişir canım bu benim halam bize soğuk ama teyzem sıcak tamam ama teyzem de bi hala aynı zamanda ve o yeğenlerine de hasta çok seviyo onları ben teyze de olacam hala da ama ayırt eder miyim etmem kesinlikle :34::34::34:

kendi halamı tenzih ederek söylüyorum (çünkü bize canını verir hiç şüphem yok) ama teyzeler çok seviyor. mesela benim bıdıklarımın halası eminim doğum günlerini bile doğru düzgün bilmiyordur :) ama teyzelerine bayılıyorlar :9: sanırım teyzeler daha çok seviyor :9:

Teyzem yok halam sever bizi...

Ben Teyzeyim Yegenlerimi Cok Seviyorum,Hala Oluncada Yine Cok Severim...

Yegenlerimin Halalarida Cok Seviyor Onlari..

Bence Kisiden Kisiye Degisiyor,Bazi insanlarin Yapilari Soguktur..:34:

Halam teyzeme gore daha cok seviyor.

Pardon teyzem zaten hic sevmiyordu beni :))

Kibrista yasiyorlar sekiz yasimda onlara gitmistim. Benimle hic ilgilenmedi hatta evin onune cikarmisti kaybolmustum.

Dort saat kibrisin sokaklarinda dolanmisti. En son iyi niyetli bi amca denk geldi de beni karakola goturdu. Basima bisey gelmedigine sukrediyorum..

halala yeğenlere karşı soğuk mudur teyzeler sıcak mı ailem ve çevemde gözlmlediğim göre hala soğuk oluyor ama teyze sıcak sizde böylemi yada siz ne düşünüyorsunuz

Halamla görüşmüyoruz :ssz:
teyzelerime ölürüm :16: :16: canlarım benim :16:
ben de teyzeyim,yeğenlerime bakarken içim gidiyor.. hele bana bakıp " teyze" dediklerinde bitiyorum :16: :16: :16: :21:

Son düzenleme:
Bende halayım ama sözde. bı annesı var ki ,benı bırak babanesını dedesini bıle tanımıyor cocuk .anane dede ve teyzelerını çok sık görüyor . Şimdi 4 yasındakı bu cocuğa sorsan tabıkı teyzemı çok sevmiyorum dıyecek halayı yanı benı dıecek halı yok ya :(( annenın tutumu kesınlıkle çok Onemli sevdırende anne sevdırmeyende...

ben halalarımı çok seviyorum. 5 teyzem var ama çok soğuklar. teyze çocuklarıyla bile görüşmüyoruz. sanırsın derin dondurucudan çıkmışlar. inanılmaz bir kibir var onlarda. iki teyzem hariç. onlarla da büyüdükten sonra kaynaştık. hele bi tanesi nasıl burnu havada anlatamam. elini bile öptürmezdi bize. kapıdan hoşgeldik der çekilirdik odamıza. yıllar sonra pişman oldu tabi. anneme söylendi vay benim çocuklarım senin elini öpüyor da seninkiler niye benim elimi öpmüyor. iyi de yıllarca mikroplu muamelesi yaptın bize. oh olsun. şimdi yine burnu havada. ama Allahın sopası yok işte. başına maddi manevi sıkıntılar geldi. o kibrin yerinde yeller esiyor. şimdi bile o teyzemi görünce güven eksikliği hissederim. dört duvar üüstüme gelir. ama diğer iki teyzemi çok seviyorum. iki görümcem var. oğlumu nasıl seviyorlar. her sarıldıklarında nerdeyse canlarına katıcaklar. böyle halalar darısı herkesin başına. benim teyze gibiler de evlerden uzak olsun.

Kişilere göre değişir tabi ki, ben halayım 4 yeğenim var ve hepsini o kadar çok seviyorum ki anlatılamaz. Çok şükür anneleriyle de aramız çok iyi.
Diyorum ki yeğenin bu kadar seviliyorsa kendi çocuğun nasıl sevilir... :)

Back
X