• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

hala mı çok sever teyzemı yeğenını

Beni daha cok teyzemler sever
halamda sever ama cat pat konusmaktan gerı durmaz

Ne alaka yahu, herkes kendine göre sever. Bi evde hala çocuk sevmiyordur teyzeye göre yeğenleriyle daha az samimidir, başka bir evde teyzenin kardeşiyle arası bozuktur aileyle iyi geçinmez, hala çocuklarla daha iyi anlaşır. Belli bir sıralaması olmaz böyle şeylerin.

Bnde teyzeym bi yegenm var dusundum de 7x24 berabrz cok duskn bna sonra halalri acisindan dusundm halalri acisindan dusundum. Onlar hem hala hem teyze teyZesi olduklari yegenlerini dha cok goruyorlar ama bnm yegenmle o kdr alakadr degiller

halamlarda beni çok sever ama teyzemler öl desem ölürler.
bu tabiki annemin senelerce baba tarafımla küs olmasından kaynaklanıyor.
ister istemez çocuklar anneden etkileniyor,durum bu yani.

hepsiye aram iyidir ama halamla arkadaş gibiyiz sırdaşız...tamamen aileyle alakalı bu durum hep küçüklüğümden beri
halamla içli dışlı büyüdüm.
şimdi bende hala olucam isterim ki halam gibi oluyum ama onlardan uzak bir şehirdeyim teyzesi daha yakın olacak ve hergün görecek
ben senede belirli günler...bu durum şimdiden üzüyor beni o kadar çok severken uzak olmak onunla ilgilenememek beni tanımaması...
az biraz teyzeyi kıskanmıyor değilim :17: :15:

benimde 4 halam 4 teyzem var hepsini bir araya getir bir tane komsum bir tane bakkalim bir tane apartman gorevlim etmez...hic bir akrabam teyze amca dayi eniste hic bir yakinlik gormedim. kardeslerimde gormedi. kapimizi acmadilar dogru duzgun...hep icimde bu sevgiler kaldi...
simdi 6 yasinda ve 9 aylik iki tane yigenim var...elimden.gelenin fazlasi sevgi ve alaka.gosteroyorum cunku onlar benim yasadiklarimi yasasin istemiyorum...teyzem bizi cok sevdi desinler...yaptiklarinla akilda kaliyorsun...kuru kuru sevgiyle.degil...

canlarım saolun düşüneleriniz için benimde 2 hala 2 teyzem var saolsun halalrın yüzünü kaç yıl oldu görmedim tamam gelin görüşmesi arası sorun olur ama insan yeğninden vaz geçermi 2 kez ölümden döndüm arayıp sormadılar ölürse ölsün bizene dedilr ama bbamla çok iyi görüşürler teyzemlr iyiilr onlarla sık görüşmem ama arada ararlar bence teyze daha çok düşkün yeğene

biri demis ya halalarimi toplasan 1 teyzem etmez diye...aynen oyle...halalarimi toplasan teyzelerimin tirnaginin ucu dahi olamazlar :34:

soyle bi durum oluyor sanirim...hani gelin dogurmus oluyor ya yegenlerini, yani elin kizi meselesi...abilerininde cocugu oldugunu unutuyor bu gorumceler :ssz:

bende bir gorumce olacagim yakinda kismetse, zinhar ayrim yapmayi dusunmuyorum :20: birakin ayrim yapmayi kardesimin cocugu olsa herhalde oturup aglarim duygusalliktan :16::16: bu cocuk ne zaman buyudude cocugu oldu diye :1: gerci zaman gosterecek ya... :21:

benimde 3 teyzem var 2 si beni kardeslerimi cok sever digger teyzem dusman gibi cok fesat halbusem annem ona verdigi degeri digger teyzemlere vermiyor hatta bu teyzem cok nankor kendi ailesinden hic kimseyi sevmez anneannemi bile birgun bakmadi 4 halam vardi 2 si oldu 2 si yasiyor olumu canlimi sadece adlari var hicbir sekilde irtibat kurmazlar biz gittikmide suratimiza bakmazlar arkamizdanda iftira atarlar:5:benim cocuklar yurtdisinda teyze gormuyorlar onun icin bilemiyecegim izine gittigimizde cok duskun ailem gerci cocuklarima karsi halalari asla cocuklarimi sevmez hatta nispet olsun diye arkadaslarinin cocuklarina teyzecim halacim askim bi tanem derler beni kiskaniyor zannediyorlar sanirsam ustelik evlerine gittiklerimdede oz yegenlerine bagiriyorlar dokunma elleme arkadaslarinin cocuklarinada yapma askim bitanem diyorlar anlamadim gitti adlari hala iste:4:

Bende halayım 2tane yeğenim var acayip severiz birbirimizi ama biz aynı binada yaşadık evlenene kadar. E haliyle bana daha düşkünler. Teyzeleri uzak ara sıra görürler.
Ben teyzelerimi severim ama öyle bayılmam hatta içinde hoşlanmadıklarım da var ama halamla hiç görüşmüyoruz bile:
birisi demiş ya herkese göre değişir evet değişir..Bu insanın hayatına gidişine göre olan bir şey.

ya ne alakasi var hala yada teyze olmakla bu kısının karakteriyle alakalı benım oglumu halasıda cok sevıyor teyzeside sonucta ikisininde canı cıyeri bence

iki halam vardı biri rahmetli oldu nur içinde yatsın ikisininde üzerimde emeği büyüktür . Çok çok severim ve onlarda beni çok sever. Teyzem yok
Benim kızımında teyzesi yok iki halası var çok seviyorlar kızımı ama brbirlerinin çocuklarına olan düşkünlükleri biraz farklı . Çünkü onlar bir arada yaşıyor biz ayrı evde ve uzağız
ama sevgilerinde bir eksiklik yok. Benim annem hala , dayımın oğlunu benden daha çok seviyor olabilir valla :) aynı şekilde kuzenimde anneme çok çok düşkün.
Onun teyzesi var ve yakın oturuyorlar ama anneme olan düşkünlüğü bambaşka işte tamamen kişiye ve aradaki ilişkiye göre değişiyor.

Bi tane halam var,bana bi faydası yok..Ölsem aramaz..
Ben binde bir ararım,ondada hiç birşey olmamış gibi konuşuruz..
Halası teyzesi hikaye,önemli olan candan olmak..

İkiside bi halt etmez,ama yedi kat el komşun akrabası gibi bağrına basar.

Ben halayım,iki minik yeğenim var,kendi çocuğumdan ayırmam bana bırakıp gitseler..
Ayrıca yeğenimin sesini duyduğumda bi hala değişine içim erir..
Teyzede olsam aynı olacağına adım gibi eminim..Yeter ki,kalbimden şevkat ve sevgi eksilmesin..

Tamamen insanlara bağlı bir durum aslında bu ama benimde halamla olan ilişkim bayramdan bayrama olan görüşmelerden ibaret malesef.
Dün kandildi mesela babamı bile aramadı. Kocasının sindirmiş olduğu, sürekli kocasının ailesine zaman ayıran bir tip işte. Babaanneme bile çok sık gidip gelmez.
Sevecendir aslında iyidir ama bir türlü samimiyet yakalayamadık doğru düzgün.

2 tane teyzem var. Biri almanyada biri türkiyede.
2'side candır. Almanyadaki teyzem ilk defa bu sene Türkiyede bayağı uzun kaldı, deli divane oldu resmen bizim için. Ki bu teyzem dedemin ilk evliliğinden olmasına rağmen o kadar düşkündür bizlere. Hoşgörülüdür, çok iyi niyetlidir.

halala yeğenlere karşı soğuk mudur teyzeler sıcak mı ailem ve çevemde gözlmlediğim göre hala soğuk oluyor ama teyze sıcak sizde böylemi yada siz ne düşünüyorsunuz

hala değilim ama teyzeyim ve yeğenlerim için ölürüm.çokkkkkkk seviyorum:16::16::16:
ama benim halalarım soğukturlar
bence teyze daha çok seviyor

bence bu soru bi çocuğa annenimi daha çok seviyosun yoksa babanımı sorusu kadar tuhaf olmuş. hala teyze olması önemli değil kişilik meselesi

bence kişilikle alakalı bir şey kimi insanlar hem teyze oluyo hem hala yiğenini seven için bu durum farketmez ben teyzeyim 2 yiğenim var 1 taneside yolda bayılıyorum onlara özlüyorum sürekli halada olsam aynı olurdm ama benim kendi teyzem ve halamlara gelince 3 teyzem var 1i benm için ayrı halalarmla 2 teyzemde aynı benim için soğuk yabancı

Ben halayım ve çevremin yeğenime olan düşkünlüğümün aşırı olduguna dair herkesten laflar duyuyorum.
Yegenımden uzaktayım ve 1senedir tüm dini-resmi bayram ve tatillerde yılbaşında beraber geçirebilmek adına sırf onun için türkiyenin bi ucundan diğer ucuna gidiyorum.Odamdaki mantar panolardaki fotograflarını öpmeden ne sabah uyanıyorum ne aksam uyuyorum.Üzerine giydiği kıyafetleri ayagındaki papasından terliğine sürekli internetten sıparış verip gönderiyorum yanında olup ben giydiremesemde..Yengemde sagolsun özlemimi gidermek adına 1 senedir istisnasız hergün fotograflar,videolar gönderiyor telefonla..Belki benimki de aşırı düşkünlük.Yani demem odur ki teyze mi hala mı daha çok sever diye genelleme yapmak yanlış olur.Aklıma düştü yine dünya tatlısı.. oyy halasının mayalı poğaça oğluuuu ölür sana halann ölüürr:emir_bebek:

hala yeğenini seviyorda yeğen halayı seviyormu o da önemli :)
Halam beni çok sever sözde. Güya bende onu çok severim. Ama anneme yaptıklarından sonra içimde hiçbir sevgi kırıntısı kalmadı.
Genelde teyze daha yakın olur daha içten sever çevremde de bu şekilde ama her ailenin yapısı farklı tabii

Back
X