- 21 Ağustos 2014
- 1.381
- 832
- 73
- Konu Sahibi KumkatNedir
-
Bence de hatta kalici olmasini istiyorsa yapay guzel bir cicekte olabilirYengem yada görümcelerim hamile olsa doğum öncesi ve doğum sonrası birer çiçek alırım onlara. Güzel kokan,insanı hafifleten türden. Zevklerine göre birde manevi değeri olacak küçük bir hediye. Öncelik her zaman anne olmalı bence. Cefayı çeken kadın, neden bebeğe hediye alınır bilmiyorum.
Yeğenlerime de zıbın, bir iki pijama alırdım. Belki bide çıngırak seti. Hediye zaten bebeklere çok gelir. Annelere bir şey almak daha güzel bence.
Durumunuza göre hareket edin. Mümkünse altınınızı takın ve eksiği olan eşyaları alın. Örneğin araba koltuğu, ana kuçağı vs.. buna benzer dişe dokunan hediyeler alabilirsiniz. Ayrıca bu beklentili halleri bende anlamıyorum herkes kendine işine gücüne anca yetişiyor. Yok gelmedi gitmedi tripleri çok yersiz....
Siz sormuşsunuz yardıma ihtiyacın varmı diye, varsa açıkca söylesinler surat asmakta neyin nesi.
Siz kendi hayatınıza bakın kimseyi memnun edemezsiniz. İnan bana dünyayı ayaklarına ser yinede tripli oluyorlar.
Böyle şeyler için genelde abi/abla bebeğin oto koltuğunu/anakucağınj vs ben alacağım seninle çıkalım beğenelim ya da beğen bana gönder denilir. Herkesin aklında bir model olabilir.İnan'ın öyle zor ki annemde bende soruyoruz ailemize ilk defa böyle yakından bi bebek katılıyo ne kadar olsada bilmiyoruz söylense çanımızı verırız elimizden ne gelmiyorsa yapılır ama bu şekilde ne beklendıgını bilmiyorum sonuçta müneccim değiliz net olunsa daha kolaylaşır herşey Beklentıler insanı çok yoruyor.
Bebeğe çeyrekte değil yarımlık takmayı düşünüyorum . Onun haricinde pijama takımı zıbın yelek kıyafet türünde alacağım ama bu araba koltuğu ana kucağı bunlardan anlamıyorum nasıl bişey almalıyım nereden
Bu arada buyuk bir hediye olarak ana kucagi bebek arabasi oto koltugu vs de olabilir
Bebek arabası almadılarsa onu alabilirsiniz ama bence geç kalmışsınız altta kalmak istemiyorum demek için zira
Bu zamana kadar almışlardır.
Keşke söyleseydiniz bir kaç ay önce abi/yenge bebek arabasını beğenin ben alacağım,yada bebek odasını beğenin ben alacağım diye.
Zıbın vs cidden size yapılanın karşılığı olamaz.(siz altta kalmak istemiyorum dediğiniz için yazdim bunu)
Arayıp sorun neye ihtiyacınız var onu almak istiyorum diye.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?