- 31 Ağustos 2012
- 22.205
- 35.426
- 798
- Konu Sahibi KumkatNedir
-
Bir çeyrek tak yanında 20li hastane çıkışı al.ana kucağı ve oto koltuğunda alabilirdin ama almışlardır.Anneye lohusa geceliği sabahlıklı olanlardan olabilir.sanki çok içinizden gelmiyordu zorunluluktan yapıyor gibisiniz.siz öremiyorsanız örenlerden patik bebek yeleği bebek ceketi anneye de patik ve lizöz(lohusa şalı)alabilirsiniz
Ben yakınlarıma hediye sepeti hazırlıyorum
Komik gelmesin ama.
Bu kıyastaki hasır büyük sepetlerden alıyorum.
Içine bi paket bez
Islak mendil
Şampuan
Pisim kremi
Sabun
Bebe yağı
Bebe taragi
Tırnak makası
Burun pompası
Dis kasıyıcı
Emzik ve askisi
Biberon
Kulak çöpü
Bebeğe patik ve corap
Anne süt pedi
2 tane zıbın
2 tane takım
Anneye çorap
Anneye pijama takımı
Anneye çorap
Çıngırak takimi
Sut arttırıcı cay
Ateş olcer
2 defa yaptım. Bunları koymuştum. Aklıma gelmeyen de olabilir. Guzel bi susluyorum tulle kurdeleyle. 2si de çok çok beğendiler ve kullaniyorlar hep görüyorum.
Düşünebilirsin bence
İnan'ın öyle zor ki annemde bende soruyoruz ailemize ilk defa böyle yakından bi bebek katılıyo ne kadar olsada bilmiyoruz söylense çanımızı verırız elimizden ne gelmiyorsa yapılır ama bu şekilde ne beklendıgını bilmiyorum sonuçta müneccim değiliz net olunsa daha kolaylaşır herşey Beklentıler insanı çok yoruyor.
Bebeğe çeyrekte değil yarımlık takmayı düşünüyorum . Onun haricinde pijama takımı zıbın yelek kıyafet türünde alacağım ama bu araba koltuğu ana kucağı bunlardan anlamıyorum nasıl bişey almalıyım nereden
O yapay güzel çiçekler çöp oluyor sonraBence de hatta kalici olmasini istiyorsa yapay guzel bir cicekte olabilir
O zaman arayın abi ben kafama göre almak istemiyorum,sizde henüz almadınız bebek arabası anakucaği,beğendiğiniz hangi modelse söyleyin bugün alacağım deyin. Siz söylemezseniz kafama göre alacağım diye ısrar edin.Öncesindeyse çok sordum ciddi anlamda üstelik neye ihtiyacınız varsa diye açıkcası bilmediğim içinde geç kaldım bebek doğuncaya alınır ne eksıkse diye düşündüm .
nasıl bişey alayım bilmiyorum arabayı ana kucağını felan daha almadılar sanırım
Bunlar alınmıs ta olabilir.liste gayet güzel ama annelerin önceden belirledikleri markalar olabilir. o yüzden riskli bir hediye
Yav niye cop olsun ablama dogumunda yedi sene once aldim icine not da yazdim salonda duruyor hatira ne guzel.O yapay güzel çiçekler çöp oluyor sonra
Bunlar alınmıs ta olabilir.
Ben kızimda ilk gidip bunları almıstım. Hepsi vardı elimde.
Benim ilk aldıklarımdı bunlartabi orası da var. ben sona bırakmıştım ama kendimce marka belirlemiştim. onun dışında gelse kullanmazdım.
O ablan ve sen :) görümce ,görmeyeyim seni ömrümce derler ya :) bide zevk meselesi ..belki beğenmez atar .daha kalıcı hediyeler olmalı ..Yav niye cop olsun ablama dogumunda yedi sene once aldim icine not da yazdim salonda duruyor hatira ne guzel.
Orasi oyle bizim geline de hediye alsak hii iyi guzelmis soguk bir sekilde .abicim ordan aa cok guzelmis falan der.canim abim.O ablan ve sen :) görümce ,görmeyeyim seni ömrümce derler ya :) bide zevk meselesi ..belki beğenmez atar .daha kalıcı hediyeler olmalı ..
Ay aklıma ne geldi :) 7 aylık hamileyken doğum günümü kutluyorum.. Hediyelerden biri bebek battaniyesiydiYengem yada görümcelerim hamile olsa doğum öncesi ve doğum sonrası birer çiçek alırım onlara. Güzel kokan,insanı hafifleten türden. Zevklerine göre birde manevi değeri olacak küçük bir hediye. Öncelik her zaman anne olmalı bence. Cefayı çeken kadın, neden bebeğe hediye alınır bilmiyorum.
Yeğenlerime de zıbın, bir iki pijama alırdım. Belki bide çıngırak seti. Hediye zaten bebeklere çok gelir. Annelere bir şey almak daha güzel bence.
Hissedersin tabi. Sanki tüm hayatın artık bebekmiş, senin için alınacak en güzel hediye çocuğuna alınanmış gibi. Tamam çocuklarımız her şeyin önünde ama önce ben, ben oldum sonra anne oldum. O yüzden doğum yapana gidince hep anneyle ilgilenirim. :)Ay aklıma ne geldi :) 7 aylık hamileyken doğum günümü kutluyorum.. Hediyelerden biri bebek battaniyesiydiGene sağolsunlar tabi ama.. Kendimi garip hissetmiştim.
Hahaha kötü görümceOrasi oyle bizim geline de hediye alsak hii iyi guzelmis soguk bir sekilde .abicim ordan aa cok guzelmis falan der.canim abim.
Harikasın.. Bence de öyle olmalı.Hissedersin tabi. Sanki tüm hayatın artık bebekmiş, senin için alınacak en güzel hediye çocuğuna alınanmış gibi. Tamam çocuklarımız her şeyin önünde ama önce ben, ben oldum sonra anne oldum. O yüzden doğum yapana gidince hep anneyle ilgilenirim. :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?