• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Hala şoktayım

Gay, iki cinse ilgi duyuyor bunlar gerçek olamaz heralde benim erkek arkadaşım kadın doğum uzmanı, diğer arkadaşlarıda doktor bunun meslekle ilgisi yok diyeceksiniz ama anlam veremiyorum.

canım benim eşim de dr..eee ne alakası var yani bununla. alakasız bi durum bence bu yazdığın

Bu kadar samimiyet fazla değil mi ?
Onu geçtim,erkek arkadaşının onların huylarını bildiği halde seni eve çağırması büyük düşüncesizlik.
Dışarıda buluşsaydınız daha isabetli olurdu.
Bir de kusura bakma ama ilişkinizi ciddiye alsalardı bu tarz şakalar yapmazlardı diye düşündüm.

merak ettim baktım sabun düşürmekte neyin nesiymiş diye kaç canım sen bi an önce bu adamdan eğer bayansan ve bizi işletmiyosan tabi hemde hiç durma koş koşşşş

Üzgünüm canım ama erkek arkadaşın seni kendinden uzaklaştırmaya çalışıyor galiba ayrılığa hazırlan..

üzgünüm ama bunlar dedeler canım üzgünüm :27::27::27:
şekerim olur mu böyle şey ya.. bu yapılır mı ahlaka mantığa sığar mı elini vicdanına koy da söyle.
pek erkek değilmiş seninki... bi erkein ne işi var diğerleriyle duşta? sor bi kendine?

Bende nişanlıma sordum erkekler beraber banyoya girermi deDim tabikide hayır ıyyyy dedi:44::44::44:

Son düzenleme:
ayrıca ben de şoka girdim arkadaşım şu an itibariyle bunlar ne seviyesiz usluplar bir kızın yanında nasıl söyleyebilirler sabun kaydırması yarışması yapıyoruz diye
böyk inan ki midem kaldırmadı ki bunlar yeni ergen değiller ki...
ve 3ü bir arada banyoda bu kadar muhabbet yapıyorlarsa bilmem artık sonu nereye gider banyo muhabbetlerinin
ayrıca bir arkadaşın da dediği gibi allah korumuş bence sizi de ya 3ü aynı anda size bişi yapsalardı...
sevgilinizden vazgeçmeyecekseniz bile bence bir daha onlarla aynı ortamı paylaşmayın lütfen...

Çok merak ediyorum şu erkeklerde normal bünyede olanı var mı acaba ....

İnsan kardeşiyle banyoya giremezken 3 samimi arkadaş...

Ben olsam ne oluyoruz derdım... ki konuşma diyologlar çok acayip...

bence çok garip çok..

Erkek arkadaşımın memleketinden arkadaşları geldi. Bunlar beraber büyümüşler. Seni çok merak ediyorlar, akşama gidecekler dedi. Ben de erkek arkadaşımın evine gittim yani onlarla iki saat falan oturduk. Eve yeni geldim ama hala şoktayım. Arkadaşının biri yola çıkmadan duşa girelim dedi ve üçü birlikte duşa girdiler:53: erkek arkadaşımda onlarla birlikte banyoya girdi. Ben sofra hazırladım yemek yiyip çıkacaklardı. Sofrada dayanamadım sordum banyoya üçünüz sığdınız dedim. Arkadaşının biri biz çok birlikte banyo yaptık hele bir kere Alp'i köpek şampuanı ile yıkadık dedi. Banyoda sabun düşürmece yaparız dedi bu espriden de bir şey anlamadım bu ne demek sizce? Erkek arkadaşım da kapatın şu konuyu dedi. Aşkım sakın beni gay falan zannetme gayet normal bir erkeğim dedi. Arkadaşı memleketten kuru incir getirmiş. Alp da bana verdi ye diye bu arada kendisi de yiyor arkadaşı da Alp'e fazla yeme lan zaten inzivaya çekildin duvarlara tırmanırsın dedi:26: Bir de arkadaşının biri biz Alp'in çocukluk arkadaşıyız dedi Alp'le evlendiğinde bizi de hayatına almış olursun dedi. Arkadaşlarını aştiye bıraktık beni de eve bıraktı yolda gelirken de sen onların konuştuğu laflara bakma biraz patavatsızlardır ama çok iyiler dedi ama ben hala banyo olayının şokundayım. Sizlerin erkek arkadaşlarınızın böyle garip arkadaşları var mı?

"biz Alp'in çocukluk arkadaşıyız dedi Alp'le evlendiğinde bizi de hayatına almış olursun [/B]dedi"

ne yani sen evlenirsen onlarıda hayatına alıcakmışsın,yok artık 3 erkekle normal mi arkadaşım bu kişiler

Bunlar sağlıklı normal erkek değiller bence de ve çok basitler bu kişiyle evlensen başına çok kötü şeyler gelir gibime geliyor.Kaç kurtar kendini ama asla bu konuyu neden yapıp düşmanlığını kazanıpta ayrılma normal değiller bence başına iş alırsın...

Bende nişanlıma sordum erkekler beraber banyoya girermi deDim tabikide hayır ıyyyy dedi:44::44::44:

acaba biz bayanlaramı abes geliyor bukadar diye bende eşime sordum arkadaşınla aynı banyoda aynı anda yıkanırmısın diye tabikide hayır dedi nerden çıktı o şimdi deyince üstünkörü anlattımda oda o erkek normal değildir dedi

sabun şeysini biliyorum ekşi sözlükte okumuştum..
amma yazamam..

bir de kusura bakmayın ama 3 erkek duşa girecek biri de benim erkek arkadaşım.
ben de orada yemek hazırlayacağım pess ki pess..
o kadar muhabbeti de dinlemişsiniz,valla hiiiç inanasım gelmedi
alışkınmısınız böyle muhabbetlere?
orada garipsemediniz de eve gelip aa çok garip mi bunlar dediniz?
normal bir insan Allah kahretsin sizi der çeker giderdi çoktan

e tabi ki normal değil canım.. töbe töbe... fantezi yapmışlar bi de kızcağızın yanında..

Herşey saçma ve ahlak dışı tamamda
İnsan düşündükçe neden konu sahibi arkadaş
siz ne yapıyorsunuz siz adam mısınız diye üçüne birden bağırıp çıkmadı o evden?
Böyle birşeyde enteresan şimdi:37:
Ben olsam kusardım üzerlerine çıkardım o evden:68:

acaba biz bayanlaramı abes geliyor bukadar diye bende eşime sordum arkadaşınla aynı banyoda aynı anda yıkanırmısın diye tabikide hayır dedi nerden çıktı o şimdi deyince üstünkörü anlattımda oda o erkek normal değildir dedi

ben de nişanlıma sormak isterdim de çocuk yasaklıcak bidaa bana bu siteye girmemi diye korkuyorum
her seferinde sen olsan şunu yapar mısın bunu yapar mısın diyorum
ya aşkım git işine gene nereden öğrendin böyle saçma şeyleri diyor:)))
bunu sorsam git yaa sapık mıyım ben der:))))

ben de nişanlıma sormak isterdim de çocuk yasaklıcak bidaa bana bu siteye girmemi diye korkuyorum

:):)hehe :) zaten ağırlığını koyduğun anda bu tarz muhabeti bile yapamazki yanında:) hiç sorma :):) çünkü abest bidurumdan daha fazla iğrenç bi durum

:1:benim kocişte kızdı sorunca nerden çıkardın onu diye

Back
X